|
|
|
Witam
Gdzie w stalowej woli lub okolicy można kupić (zamowic) dobrej jakości solidne meble Dzięki za podpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakie to mają być meble ? Salon(komody, witryny, wypoczynek)? Kuchnia? dziecięce?
|
|
|
|
|
Meble do salonu plus stół z krzesłami do jadalni
|
|
|
|
|
też mam ten problem... to co jest w rozsądnej cenie ma beznadziejną jakość...
To co jest dobrej jakości jest tragicznie drogie. Warto teraz się porozglądać, bo jest dużo wyprzedaży. Szukasz mebli nowoczesnych, czy klasycznych? Drewno, czy płyta? Warto też ruszyć się do Sandomierza, Tarnobrzega, czy Rzeszowa. Stalowa Wola jest stosunkowo drogim miastem. |
|
|
|
|
Agata Meble w Lublinie
|
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ważne żeby były z prawdziwego drewna a nie z płyty wiórowej oklejonej czymś błyszczącym lub matowym
Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
Szukam czegoś bardziej nowoczesnego i najlepiej drewno nie płyta tylko gdzie o takie coś pytać bo standard w salonach meblowych to niestety oklejona płyta
|
|
|
|
|
Solidne, choć używane meble z Niemiec były kiedyś w Nisku, teraz chyba tylko na Hawryłach - Zarzeczu.
http://archive.li/JF8Jj |
|
|
|
|
W lublinie na Diamentowej masz kilka mega salonow meblowych z roznymi markami. Nie wiem czego dokladnie szukasz ale warto sie przejechac.
|
|
|
|
|
Wracam do tematu. Przeglądałam ofertę Agata meble i z drewnianych mają tylko Paged i Klose - czyli nic, już u nas w Halmarze jest większy wybór.
W Meblexie Rzeszów jest dużo pięknych mebli o nowoczesnej formie i teraz mają wyprzedaże ekspozycji. Macie jakieś sugestie? W Tarnobrzegu jest ART PLUS na ul. Kwiatkowskiego nad salonem WOX. Tam jest duży wybór mebli dobrej jakości. |
|
|
|
|
Po co nowe, przy dzisiejszym tempie zmian mody, która nie dotyczy jedynie ubrań ale również innych dziedzin życia, w tym mebli. Lepiej kupić meble tańsze i za 4-5 lat bez stresu wymienić na topowe, które nie będą straszyć niemodnym wyglądem. Więc zamiast wydawać na narożnik skórzany 5-6 tysięcy lepiej zainwestować 1/3 tego w eko skórę lub inny materiał i cieszyć się z tego że mamy narożnik z półką i zagłówkami, właśnie taki jak teraz jest modny oto przykład narożnika, który za kilka lat będzie niemodny [reklama]i wtedy oddamy do teściom, którzy nam będą za to wdzięczni dożywotnio
Tyle w kwestii solidnych mebli |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
agniecha słaby sposób na reklame jednak wolę kupić solidne i ładne niż modną tandetę dla mas ze swoimi meblami poczekam aż dobre i solidne zacznie być modne zamiast wymieniać co chwile i gonić za jakąś modą bo tak każe bełkot marketingowy Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
kto co lubi, ja też wole wymieniać meble częściej i kupować płytę wiórową, ale nie pouczajmy autorki tematu-chce drewno.
|
|
|
|
|
Ja jestem zadowolona z jakości mebli VOX (z Halmaru) Z racji zawodu mam duzo do czynienia z meblami firmy Ikea, moi klienci sobie chwalą.
|
|
|
|
|
Ikea są porządne, no chyba że będziesz patrzeć na te najtańsze produkty. W stalowej nie ma porządnych mebli. Halmar w opisie ma na swej stronie że jest importerem dalekowschodnim to nie wiem czy to jest wyznacznik jakości.
|
|
|
|
|
CYTAT Ikea są porządne, no chyba że będziesz patrzeć na te najtańsze produkty. W stalowej nie ma porządnych mebli. Halmar w opisie ma na swej stronie że jest importerem dalekowschodnim to nie wiem czy to jest wyznacznik jakości. Nie zgodzę się. W Halmarze oferują meble firm Paged, VOX, Forte, to są polscy producenci i meble maja bardzo dobre, wiem, bo sprawdzałam, a wiele z nich mam w domu. A BRW, czy inne popularne salony maja w ofercie tez chińskie meble, które biorą z Halmaru (ktory je importuje). I choć nie lubię Halmaru, bo obsługę maja okropną (szczególnie gość od kanap), to jednak meble mają warte zainteresowania. |
|