Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam czysto organizacyjne pytanie... o 23.30 ma byc zespol De Mono pod MDK a wlasnie slucham ich w tvp w Zakopanem... odrzutowcem przyleci do turbii ?
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
hahaha dokładnie chłopaki graj w zakopcu
![]() |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Krzywy laduje w Turbii dreamlinerem...
|
|
![]() |
|
U nas gra De Mono z Kościkiewiczem, a w Zakopanem z Krzywym.
|
|
|
![]() |
|
Czy u nas zawsze musi sie dziac cos z fajerwerkami? co prawda to jeden magik chcial ponoc wystrzelic rakiete z reki... gratuluje pomyslowosci. Nastepni gamonie rzucali pod nogi petardy ale to juz norma
![]() ![]() |
|
Dołączył: 3 Sty 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ale co wy chcecie od De mono, od miesiąca było wiadome, że "krzywy" będzie grał w Zakopanem... nawet w radio zet był z nim wywiad... tak więc wyszło jak zawsze ;)
Bax |
|
|
![]() |
|
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3765133,sa-dwa-zespoly-i-kazdy-chce-wykonywac-te-same-przeboje,id,t.html
Taka ciekawostka, dla kogoś kto nie jest fanem zespołu to mogła być niespodzianka ![]() |
|
|
![]() |
|
De Mono bez Krzywego to jest lipa.Chodzi o brzmienie, głos.
|
|
|
![]() |
|
Zgadzam się z przedmówcą. Krzywy to kwintesencja De Mono, i to właśnie dlatego, nie przepadam za De Mono, bo nie przepadam za Krzywym
![]() |
|