|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat]A ty jesteś pisowskim trollem. Byłeś już w kościele? Zaponiaałem,że g***o mnie to interesuje a tak na prawdę personel oddziału na ul.Wyszyńskiego świętował 3 maja i korzystając z nieuwaki udało mi się niepostrzeżenie wymknąć więc dopóki mnie nie złapią będe czujny. Hehe. dobre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A ty jesteś pisowskim trollem. Byłeś już w kościele? Zaponiaałem,że g***o mnie to interesuje a tak na prawdę personel oddziału na ul.Wyszyńskiego świętował 3 maja i korzystając z nieuwaki udało mi się niepostrzeżenie wymknąć więc dopóki mnie nie złapią będe czujny. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A ty jesteś pisowskim trollem. Byłeś już w kościele? Zaponiaałem,że g***o mnie to interesuje a tak na prawdę personel oddziału na ul.Wyszyńskiego świętował 3 maja i korzystając z nieuwaki udało mi się niepostrzeżenie wymknąć więc dopóki mnie nie złapią będe czujny. Bez nerwów drogi Feniksie |
|
|
|
|
CYTAT Bez nerwów drogi Feniksie Niestety czasami tak mam rodwojenie jaźni i piszę nie to co bym chciał a potem musze się poprawiać. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bez nerwów drogi Feniksie Niestety czasami tak mam rodwojenie jaźni i piszę nie to co bym chciał a potem musze się poprawiać. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Poziom chamstwa na forum coraz większy. Wielu chce zastąpić Banana. Ciekawe, że admini nic z tym nie robią.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Poziom chamstwa na forum coraz większy. Wielu chce zastąpić Banana. Ciekawe, że admini nic z tym nie robią. Banana nie da się zastąpić. |
|