|
|
|
Na wszystko nie poradzimy.
CYTAT Np. fejkując Manukun'a jako "Maunkun" umiech Albo Wyborcę, jako "Wyb0rca" Będą mogli również założyć takie konto i pisać jako użytkownik zalogowany. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A dlaczego nie weryfikujecie nicków przez email?
Można jeszcze forum połączyć z Facebookiem. To by mocno ograniczyło anonimowość ;-) |
|
|
|
|
CYTAT A dlaczego nie weryfikujecie nicków przez email? Można jeszcze forum połączyć z Facebookiem. To by mocno ograniczyło anonimowość ;-) Nie każdy ma facebooka. TRoche to niesprawiedliwe. |
|
|
|
|
Życie ;-)
|
|
|
|
|
Wytłumaczcie mi, jak to jest możliwe:
http://stalo(...)id=40393 Nie zdążyłem napisać komentarza, a już mi niektórzy odpowiadają. Zaburzenia psychiczne czy moderator usuwa posty? ;) Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Dziś zauważyłem iż mój emblemat/awatar jest używany bez mojej zgody przez innego uzytkownika,który dzisiaj założył konto i temat na forum pt." Du(p)da," i próbuje aby być kojarzony ze mną.Sądze,że wynika z opini,które piszę a komuś bardzo przeszkadzają.Uważam iż takie zachowanie i brak reakcji ze strony administratora raczej nie wpłynie na pozytywną opinie o portalu.
|
|
|
|
|
Typowa prowokacja.
Tak samo jak te wklejane po 10 razy bzdury o miesięcznicach w Stalowej. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Dziś zauważyłem iż mój emblemat/awatar jest używany bez mojej zgody przez innego uzytkownika,który dzisiaj założył konto i temat na forum pt." Du(p)da," i próbuje aby być kojarzony ze mną.Sądze,że wynika z opini,które piszę a komuś bardzo przeszkadzają.Uważam iż takie zachowanie i brak reakcji ze strony administratora raczej nie wpłynie na pozytywną opinie o portalu. Twój? Jesteś autorem tego obrazka? Obrazek znaleziony w internecie - dostępny dla wszystkich. |
|
|
|
|
Fenix nie takie ludzie problemy mają i żyją, nie podniecaj się tak dziecko drogie bo Ci jeszcze coś białego z siurka pocieknie i sobie majteczki poplamisz. Pokój i przedpokój bracie tobą.
|
|
|
|
|
CYTAT Fenix nie takie ludzie problemy mają i żyją, nie podniecaj się tak dziecko drogie bo Ci jeszcze coś białego z siurka pocieknie i sobie majteczki poplamisz. Pokój i przedpokój bracie tobą. Lepiej uważaj z takimi tekstami, bo konfdent Feniks podkabluje na Ciebie adminom. Mocny w necie |
|
|
|
|
CYTAT (Stara_Feniksa) ...Mocny w necie Z chęcią spotkam się z Tobą w realu.Podaj czas i miejsce i możemy wtedy porozmawiać. MariuszKolec czy ja Cię czymś obraziłem,że Ty próbujesz to robić? Dyskusja z Tobą to niszczenie klawiatury i strata czasu podobnie jak z Starą_Feniksa. Nawet nie stać go na wstawienie swojego emblematu/awatara. Ps. Mimo wszystko cieszę się,że nadepnąłem komuś na odcisk bo to zachowanie tylko to potwierdza. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Stara_Feniksa) ...Mocny w necie Z chęcią spotkam się z Tobą w realu.Podaj czas i miejsce i możemy wtedy porozmawiać. MariuszKolec czy ja Cię czymś obraziłem,że Ty próbujesz to robić? Dyskusja z Tobą to niszczenie klawiatury i strata czasu podobnie jak z Starą_Feniksa. Nawet nie stać go na wstawienie swojego emblematu/awatara. Ps. Mimo wszystko cieszę się,że nadepnąłem komuś na odcisk bo to zachowanie tylko to potwierdza. Z konfidentami nie rozmawiam Poskarż sie administracji, albo mamusi - bo uzylem obrazka znalezionego w internecie. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT (Stara_Feniksa) ...Mocny w necie Z chęcią spotkam się z Tobą w realu.Podaj czas i miejsce i możemy wtedy porozmawiać. MariuszKolec czy ja Cię czymś obraziłem,że Ty próbujesz to robić? Dyskusja z Tobą to niszczenie klawiatury i strata czasu podobnie jak z Starą_Feniksa. Nawet nie stać go na wstawienie swojego emblematu/awatara. Ps. Mimo wszystko cieszę się,że nadepnąłem komuś na odcisk bo to zachowanie tylko to potwierdza. Z konfidentami nie rozmawiam Poskarż sie administracji, albo mamusi - bo uzylem obrazka znalezionego w internecie. No i wymiękł "bohater" ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT (Stara_Feniksa) ...Mocny w necie Z chęcią spotkam się z Tobą w realu.Podaj czas i miejsce i możemy wtedy porozmawiać. MariuszKolec czy ja Cię czymś obraziłem,że Ty próbujesz to robić? Dyskusja z Tobą to niszczenie klawiatury i strata czasu podobnie jak z Starą_Feniksa. Nawet nie stać go na wstawienie swojego emblematu/awatara. Ps. Mimo wszystko cieszę się,że nadepnąłem komuś na odcisk bo to zachowanie tylko to potwierdza. Z konfidentami nie rozmawiam Poskarż sie administracji, albo mamusi - bo uzylem obrazka znalezionego w internecie. "Mimo wszystko cieszę się,że nadepnąłem komuś na odcisk bo to zachowanie tylko to potwierdza" Cieszysz sie? a to ciekawe, bo sie poskarzyles adminom konfiturko. |
|
|
|
|
Ja bym się z tobą feniks spotkał podam ci dokłada datę jak tylko zjadę do polski s lipcu , w tym temacie napisze
|
|
|
|
|
CYTAT (Stara_Feniksa) ...Mocny w necie Ja? A to co? CYTAT (Feniks) Z chęcią spotkam się z Tobą w realu.Podaj czas i miejsce i możemy wtedy porozmawiać. To Ty unikasz spotkania w realu i chowasz się za ekranem monitora i udajesz gieroja w internecie. CYTAT (Stara_Feniksa) Z konfidentami nie rozmawiam Cytat powyżej tylko to potwierdza. CYTAT (Stara_Feniksa) ... bo konfdent Feniks podkabluje na Ciebie adminom. A ten cytat tylko potwierdza,że jesteś tworem admina celem podniesienia odsłon.W innym przypadku admin niepozwoliłby na taką prowokację. |
|
|
|
|
CYTAT Ja bym się z tobą feniks spotkał podam ci dokłada datę jak tylko zjadę do polski s lipcu , w tym temacie napisze Uważaj, bo konfitura cie podkabluje na policji. Taki typ. Feniks A co, nie podj**** mnie do adminow bo ci niby avka zabrałem? Wczesniej pod****, że ktos uzywa twojego nicka, straszne. |
|
|
|
|
wopin czekam na pw.
|
|
|
|
|
CYTAT (Stara_Feniksa) Feniks A co, nie podj**** mnie do adminow bo ci niby avka zabrałem? Wczesniej pod****, że ktos uzywa twojego nicka, straszne. To tylko potwierdza,że na 100% jesteś tworem admina. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Stara_Feniksa) Feniks A co, nie podj**** mnie do adminow bo ci niby avka zabrałem? Wczesniej pod****, że ktos uzywa twojego nicka, straszne. To tylko potwierdza,że na 100% jesteś tworem admina. a ty jestes konfidentem |
|
|
|
|
Połączyć forum z facebookiem i skończy się ten problem jak i bezsensowne wypowiedzi jak w temacie o apostazji.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Połączyć forum z facebookiem i skończy się ten problem jak i bezsensowne wypowiedzi jak w temacie o apostazji. A jak ktoś nie ma pejsbuka? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Połączyć forum z facebookiem i skończy się ten problem jak i bezsensowne wypowiedzi jak w temacie o apostazji. A jak ktoś nie ma pejsbuka? To nie skorzysta z forum do póki nie założy profilu. Feniks masz racje z tym kontem podróbką. Łazi po tematach, zaczepia, jest chamski, łamie regulamin a mimo to nie dostaje ostrzeżeń od sroki. prawdopodobnie ten co pisze o Kaczyńskim to też taki twór. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
el.BANan powrócił.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A gdzie jest Nacht ??
:) |
|