Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT el.BANan powrócił..... Masz obsesję? Po co Banan atakowałby Feniksa? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nawet gdyby połączono forum z fb, to co za problem w kilka minut założyć sobie fikcyjne konto na fb i z niego pisać? Ja mam trzy konta na fb jedno moje, a dwa fikcyjne.
|
|
|
|
|
MariuszKolec Ty to nieżle musisz mnieć w bani na..bane ! Po co Ci fikcyjne konta ? Żeby bluzgać innym ? Myślisz że jesteś anonimowy ? Żal mi Cie .
|
|
|
|
|
haisenberg też Cię kocham . Nie nie po to żeby bluzgać, tylko dla tego że swojego używam tylko jako komunikatora i nie chce mieć podpięte pod niego żadnych aplikacji itp. Dwa pozostałe są do innych celów, np do stworzenia profilu, w aplikacji tunein radio itp.
Poprawka mam już dwa jedno właśnie usunąłem bo i tak z niego nie korzystałem, nawet nie pamiętałem już do niego hasła, a po za tym trzy to za dużo, wystarczą dwa jedno do kontaktu ze znajomymi, a drugie służy jako śmietnik dla różnego rodzaju aplikacjom. |
|
|
|
|
Można żyć bez "fejsa"
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Pewnie że można, mój jak już pisałem służy mi jako substytut GG, bo większość znajomych z GG zrezygnowała, a chcę mieć z nimi kontakt szczególnie z tymi którzy są za granicą. Na swoim profilu fb mam tylko jedno zdjęcie i żadnych prywatnych informacji o sobie, nawet nie obserwuję nikogo ze znajomych, niczego nie "lubię".
|
|
|
|
|
Do Feniks
Na pw to sobie możesz... oficjalnie tutaj będzie może ktoś z tutaj zabierających głos będzie chciał przyjść i popatrzeć |
|
|
|
|
Co wy? Ustawkę robicie?
Panowie.... to tylko forum. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Nawet gdyby połączono forum z fb, to co za problem w kilka minut założyć sobie fikcyjne konto na fb i z niego pisać? Ja mam trzy konta na fb jedno moje, a dwa fikcyjne. Powiedz, jaki miałeś cel w zakładaniu fikcyjnych kont? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Napisałem wyżej. Podobnie mam dwa adresy email, jeden oficjalny, a drugi dla spamerów. A po za tym nie jest to nielegalne, możesz sobie co dziennie zakładać nowe konto na fb czy innym portalu i nikogo nie powinno to obchodzić.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nawet gdyby połączono forum z fb, to co za problem w kilka minut założyć sobie fikcyjne konto na fb i z niego pisać? Ja mam trzy konta na fb jedno moje, a dwa fikcyjne. Powiedz, jaki miałeś cel w zakładaniu fikcyjnych kont? Twój kolega bananek zakładał już z 10 kont i jakoś sie nie burzysz. Jego sprawa ile ma kont na fb. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Nawet gdyby połączono forum z fb, to co za problem w kilka minut założyć sobie fikcyjne konto na fb i z niego pisać? Ja mam trzy konta na fb jedno moje, a dwa fikcyjne. Powiedz, jaki miałeś cel w zakładaniu fikcyjnych kont? Twój kolega bananek zakładał już z 10 kont i jakoś sie nie burzysz. Jego sprawa ile ma kont na fb. O co sie burzę? Pytam. Ty jak nie rozumiesz to nie zabieraj głosu. Zamknij ryło i obserwuj mądrzejszych, może czegoś sie nauczysz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Nawet gdyby połączono forum z fb, to co za problem w kilka minut założyć sobie fikcyjne konto na fb i z niego pisać? Ja mam trzy konta na fb jedno moje, a dwa fikcyjne. Powiedz, jaki miałeś cel w zakładaniu fikcyjnych kont? Twój kolega bananek zakładał już z 10 kont i jakoś sie nie burzysz. Jego sprawa ile ma kont na fb. O co sie burzę? Pytam. Ty jak nie rozumiesz to nie zabieraj głosu. Zamknij ryło i obserwuj mądrzejszych, może czegoś sie nauczysz. Mądrzejszych? tzn Ciebie? haha |
|
|
|
|
Szybko załapałeś. Gratuluje.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Szybko załapałeś. Gratuluje. Ty jestes madry inaczej |
|
|
|
|
Feniksa nie pluj do własnego gniazda - masz z Andrzejkiem wiele wspólnego!
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Feniksa nie pluj do własnego gniazda - masz z Andrzejkiem wiele wspólnego! To budzerant?
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT Feniksa nie pluj do własnego gniazda - masz z Andrzejkiem wiele wspólnego! Możesz jaśniej Panie Mirosławie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie mam konta na bukpejsie i jestem z tego dumny hehehhe hihihihihi hehehehhe
|
|
|
|
|
Nie ty jeden deltuś.
Jedni nie zakładali nigdy, innym się znudziło i zlikwidowali, a jeszcze inny zobaczyli, że bez sensu tak pozbawiać się prywatności i przenosić tam swoje życie.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ciekawa sprawa z tą prywatnością na FB.
Po pierwsze tam jest tylko to co sam użytkownik zamieści. FB nie robi fotek i nie wkleja . Kolejna sprawa to samo ustawienie prywatności. To ja decyduję jako użytkownik co widzą inni. Mogę tworzyć grupy, kręgi zainteresowań i specjalne listy odbiorców moich treści. Ja decyduje kto co zobaczy. Nie FB. Kolejna sprawa to wieczny płacz na tym forum, że jakiś typek nie dowiedział się o imprezie na czas. FB właśnie gwarantuje uzyskanie takich informacji na czas. Dziś praktycznie wszystkie imprezy i eventy ogłaszają się na FB. Nawet jeśli sam nie masz polubionej strony danej instytucji to zawsze któryś z twoich znajomych takie wydarzenie udostępni i masz szansę z niego skorzystać. Nie rozumiem tego narzekania na FB. To ludzie go tworzą. A co udostępniają to już ich sprawa. Jeśli ktoś z twoich znajomych udostępnia treści, które cię nie interesują to zawsze możesz ograniczyć widzialność tych treści. Możesz wywalić go z listy znajomych, a nawet zablokować. Ja dzięki FB poznałem wielu zajebistych ludzi i spędzam z nimi wiele czasu w realu. Gdyby nie FB to zapewne nigdy bym ich nie poznał. No ale każdy dokonuje własnych wyborów. Delta, nie masz konta na FB? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Pojawiła się kolejna podróbka - "Zumba!" zamiast "Zumbaa!"
|
|
|
|
CYTAT Pojawiła się kolejna podróbka - "Zumba!" zamiast "Zumbaa!" A ty jesteś pisowskim trollem. Byłeś już w kościele? |
|
|
|
|
CYTAT A ty jesteś pisowskim trollem. Byłeś już w kościele? Zaponiaałem,że g***o mnie to interesuje a tak na prawdę personel oddziału na ul.Wyszyńskiego świętował 3 maja i korzystając z nieuwaki udało mi się niepostrzeżenie wymknąć więc dopóki mnie nie złapią będe czujny. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A ty jesteś pisowskim trollem. Byłeś już w kościele? Zaponiaałem,że g***o mnie to interesuje a tak na prawdę personel oddziału na ul.Wyszyńskiego świętował 3 maja i korzystając z nieuwaki udało mi się niepostrzeżenie wymknąć więc dopóki mnie nie złapią będe czujny. O, mam fana. |
|