~~Pawel | |
|
|
Witam,
chciałbym poinformować mieszkańców Stalowej Woli, którzy posiadają dziadków i babcie. Do stalowej ostatnio wkroczyli przedstawiciele firmy Gazpoltech SC z Gdańska. Zjawiają się u starszych osób i "proponują" zamontowanie czujników gazu bądź wymiany podgrzewaczy wody strasząc takie osoby ze to ze nie wybuchli do tej pory to tylko cud używając swoich aktualnych urządzeń. W całej sprawie jest jeden szkopuł. Sprzedajś i montują piecyki w cenie 1 698 namawiając ludzi do kupna w systemie ratalnym. Piecyki które kosztują 700! zł. Jeśli komuś z Was przydarzyła się taka przygoda pamiętając ze do 10 dni od podpisania umowy możecie odstąpić od zawarcia umowy bez podania przyczyn. Ostrzeżcie swoich znajomych. Pozdrawiam Paweł |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~harnaś | |
|
|
Głupoty piszesz ten koszt jest łącznym kosztem postaram sie ci to wyliczyć , robota 150zł , dojazd 20 zł , akcesoria niezbędne do montażu tj rura odprowadzaąca spaliny 30 zł elastyczne podłączenie gazowe ze śrubunkiem 80 zł zawór z mufą redukcją nyplem 50 zł do tego jeszcze przewody wodne filtr mosięzny do wody i robi nam sie ładna sumka zdziwiony pewnie ale najpierw sie zastanów co piszesz bo to są głupoty takich piecyków nie ma po 700 zł pewnie przeliczasz na starą walute dołącze jeszcze że klijęci siedzą sobie w domku nie robią nic a ponat połowa z nich w podziękowaniu daje napiwki :-) Zachęcam do korzystania z usług tej firmy ponieważ cechuje ich wysoka kultura i uczciwość wiele słyszymy o złodziejach i oszustach ale nie w tej firmie tacy ludzie nie mają u nas miejsca . jedno masz racje 10 dni jest na rezygnacje wiec jak ktoś myśli podobnie niech zrezygnuje pozdrawiam
|
|
|
~~adam | |
|
|
czesc pawelek,piszesz takie glupoty ze az zal cos takiego czytac.Mieszkam w stalowej i jestem instalatorem od 15 lat,daj mi namiary na te piecyki gazowe za 700 zl bo ja jakos w tej cenie nie moge kupic.Jesli stac cie na komputer i internet to trzeba bylo dziadkom zainstalowac i klopot z glowy.Co do harnasia masz racje,wszystko by chcieli za darmo.Pawelku pozdrawiam i nie pisz glupot...Uzywane i po regeneracij za ta cene sprzedaje.
|
|
|
~~Pawel | |
|
|
CYTAT [...]jestem instalatorem od 15 lat,daj mi namiary na te piecyki gazowe za 700 zl bo ja jakos w tej cenie nie moge kupic.[...] Prosze bardzo takie same piecyki jak zamnontowali chodza na allegro w tej cenie w ktorej podalem: http://allegro.pl/search.php?string=euroterm&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&distance=2&category_radio=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7 Pewnie moglbym jakas zlosilowac na koniec walnac, wkoncu tez jestem "anonimowy". Nie bede zaglebial sie w ceny rurek i innych czesci. Stwieradzam fakty, czuje sie oszukany przez ta firme. Stosowanie socjotechnik i straszenie osob starszych jest karygodne. |
|
|
|
|
|
witam-moi rodzice też zostali naciągnięci przez DOMOKRĄŻCÓW z Gazpoltech z gdańska teraz pod nazwa STIG S.C.tez z Gdańska.
telefony nieaktywne.za usługę nie wystawili faktóry-tylko umowa zlecenie bez numeru.umowa na kwotę 1698 PLN.nadmieniam iż w 2002 roku zakupiłem termę Junkersa-full wypas za 1050PLN a za montaz z filtami ,mufami ,przewodami elestycznymi gazowymi i wodnymi,śrubunkami przewodem kominowym, oraz odbiorem gwarancyjnym zapłaciłem 250PLN /odbiór gwaranc.100PLN/.moja ciocia w ubiegłym roku-2012 zamontowała podgrzewacz Termeta za niecałe 900PLN nie pamiętam modelu a za montarz przez gazowników ze spółdzielni mieszkaniowej niecałe 300 PLN.ludzie nie dajcie zarabiać DOMOKRĄŻCOM Z TYCH FIRM -GAZ POLTECH LUB STIG S.C. OBIE Z GDAŃSKAICH PRODUKTY NIE MAJĄ GWARANCJI- ONI NIE WYSTAWIAJĄ FAKTUR, ZMIENIAJA NAZWY I TELEFONY. |
|
|
|
|
PANOWIE ~~adam i ~~harnaś toi nieuczciwi instalatorzy, będa niedługo namierzeni przez Urząd Skarbowy .
|
|