NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »
Obława :),
~~Jeż
ff
Wysłany: 16 Kwie 2009r. 23:40  
umiechwie ktos coto sie dzialo 16.04. na ulicy skoczynskiego ,jakas oblawa policyjna nie od nas z miasta ponoc -pogloski chodzily ze cos z narkotykami zwiazane jak wie ktos cos wiecej piszscie pozdrawiam umiech

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2009r. 23:40  

~~jp 100%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2009r. 23:42  
próba włamania do mieszkania

~~Jeż
ff
Wysłany: 16 Kwie 2009r. 23:46  
powaznie? cos wierzyc mi sie niechce bo ludzie gadali ze spora grupa mlodych ludzi uciekala ....wiec w 10 chyba nie szli na włama ....jednak cos mi sie zdaje ze cos znarkotykami wspolnego i ponoc komenda z krosna ...albo ktos ubrawil sobie ale 4 kabarany na wlam jeden hmmm niewierzezaklopotany

~~pilsner
ff
Wysłany: 16 Kwie 2009r. 23:52  
Też to słyszałem że jakaś większa próba kradzieży do bogatszego mieszkania, ponoć właściciel dosyć majętny,

~~Jeż
ff
Wysłany: 16 Kwie 2009r. 23:55  
okno mozliwe to zle uslyszalem ktos sobie dodal ze akcja narkotykowa zeby bylo oczym gadać ..... ciekawe kogo chcieli objebać hehehe pewnie znam naziwsko smiech2 jutro moze cos wiecej sie dowiem dam znac co ludzie gadaja tam na kortach moze wiedza cossmiech2

~~kwa□drat
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 00:11  
Pewnie dzielili kase umiechnie wiem

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 00:35  
...pewnie chcieli rąbnąć ten obraz,co go już ktoś wcześniej z Rzeszowa zaje...cool girl

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

~~cos było
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 09:34  
z tego co mochery gadaja pod blokiem był poscig 3 aut pod prąd.

~~sasiad
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 12:49  
Ja mieszkam na skoczyńskiego i widziałem akcje z oknaumiech widziałem ze suki jezdziły po parku a potem biegali po podwórku i szukali jakiś młodych gości wiec raczej na 100% chodziło o narkotyki

ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 12:54  
No tak, suki w parku i na podwórku w pościgu za jakimiś młodymi gościami. Fakty mówią same za siebie - tu musiało chodzić o narkotyki i to najprawdopodobniej o jakiś wielki przerzut z Ameryki Południowej do Europy Zachodniej jezyk.

Prywatna wiadomość 

~~sasiad
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 13:58  
nie napewno kolesie okradli mieszkanie i siedzieli w lasku i sprzedawali łupy . Puknij sie w głowesciana

ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 14:04  
Oczywiście, że głupotą by było sprzedawanie w lasku skradzionych fantów, a zatem eliminując mniej prawdopodobną wersję jedyny powód jaki nam zostaje to narkotyki, no bo przeceiż jaki może być inny powód ścigania kilku młodzieńców jezyk.

Prywatna wiadomość 

~~Jeż
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 14:07  
okWiec napewno chodzilo o narkotyki i powinni wylapac tych mlodych narkusów i wpie rdol spuscic umiech

~~jp100%
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 14:08  
nie lepiej jakbyście poprostu poszli na komende i się zapytali? tylko teraz nic nie piszcie że wy niejesteście z tych co chodzą po komendach jak coś sie dzieje i nie strzelają z ucha

~~Jeż
ff
Wysłany: 17 Kwie 2009r. 14:21  
scianaJP nie udawaj bohatera ...bo pewnie jakby ciebie zlapali za narkotyki bys sie rozpruł i posprzedawal wszystkich ,,,,poto jest to forum zebysie cos dowidziec ,,,,nie bądz takim kozakiem zapal sobie topka smiech2 wszystkich was wylapia i bardzo dobrzeeeeeeeeee wiecej takich akcji na narkomanow !!!!

~~afk===
ff
Wysłany: 18 Kwie 2009r. 08:33  
może się jarosław zgubił, bo z takim wzrostem w naszym parku...bez mamusi niebezpiecznie.... bo poniekąd miał nas odwiedzić....cool girl ochrona go zgóbiła i zgonili, że szukają miejskich handlarzy narko-tykow..mlotek

~~zuza
ff
Wysłany: 18 Kwie 2009r. 11:07  
Ja mieszkam w tym bloku na Skoczyńskiego.Jakiś facet podał się za listonosza i okradł kobietę...://

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Wydarzenia »