~~Jeż | |
|
|
wie ktos coto sie dzialo 16.04. na ulicy skoczynskiego ,jakas oblawa policyjna nie od nas z miasta ponoc -pogloski chodzily ze cos z narkotykami zwiazane jak wie ktos cos wiecej piszscie pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jp 100% | |
|
|
próba włamania do mieszkania
|
|
|
~~Jeż | |
|
|
powaznie? cos wierzyc mi sie niechce bo ludzie gadali ze spora grupa mlodych ludzi uciekala ....wiec w 10 chyba nie szli na włama ....jednak cos mi sie zdaje ze cos znarkotykami wspolnego i ponoc komenda z krosna ...albo ktos ubrawil sobie ale 4 kabarany na wlam jeden hmmm niewierze
|
|
|
~~pilsner | |
|
|
Też to słyszałem że jakaś większa próba kradzieży do bogatszego mieszkania, ponoć właściciel dosyć majętny,
|
|
|
~~Jeż | |
|
|
no mozliwe to zle uslyszalem ktos sobie dodal ze akcja narkotykowa zeby bylo oczym gadać ..... ciekawe kogo chcieli objebać hehehe pewnie znam naziwsko jutro moze cos wiecej sie dowiem dam znac co ludzie gadaja tam na kortach moze wiedza cos
|
|
|
~~kwa□drat | |
|
|
Pewnie dzielili kase
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...pewnie chcieli rąbnąć ten obraz,co go już ktoś wcześniej z Rzeszowa zaje...
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~cos było | |
|
|
z tego co mochery gadaja pod blokiem był poscig 3 aut pod prąd.
|
|
|
~~sasiad | |
|
|
Ja mieszkam na skoczyńskiego i widziałem akcje z okna widziałem ze suki jezdziły po parku a potem biegali po podwórku i szukali jakiś młodych gości wiec raczej na 100% chodziło o narkotyki
|
|
|
|
|
|
No tak, suki w parku i na podwórku w pościgu za jakimiś młodymi gościami. Fakty mówią same za siebie - tu musiało chodzić o narkotyki i to najprawdopodobniej o jakiś wielki przerzut z Ameryki Południowej do Europy Zachodniej .
|
|
~~sasiad | |
|
|
nie napewno kolesie okradli mieszkanie i siedzieli w lasku i sprzedawali łupy . Puknij sie w głowe
|
|
|
|
|
|
Oczywiście, że głupotą by było sprzedawanie w lasku skradzionych fantów, a zatem eliminując mniej prawdopodobną wersję jedyny powód jaki nam zostaje to narkotyki, no bo przeceiż jaki może być inny powód ścigania kilku młodzieńców .
|
|
~~Jeż | |
|
|
Wiec napewno chodzilo o narkotyki i powinni wylapac tych mlodych narkusów i wpie rdol spuscic
|
|
|
~~jp100% | |
|
|
nie lepiej jakbyście poprostu poszli na komende i się zapytali? tylko teraz nic nie piszcie że wy niejesteście z tych co chodzą po komendach jak coś sie dzieje i nie strzelają z ucha
|
|
|
~~Jeż | |
|
|
JP nie udawaj bohatera ...bo pewnie jakby ciebie zlapali za narkotyki bys sie rozpruł i posprzedawal wszystkich ,,,,poto jest to forum zebysie cos dowidziec ,,,,nie bądz takim kozakiem zapal sobie topka wszystkich was wylapia i bardzo dobrzeeeeeeeeee wiecej takich akcji na narkomanow !!!!
|
|
|
~~afk=== | |
|
|
może się jarosław zgubił, bo z takim wzrostem w naszym parku...bez mamusi niebezpiecznie.... bo poniekąd miał nas odwiedzić.... ochrona go zgóbiła i zgonili, że szukają miejskich handlarzy narko-tykow..
|
|
|
~~zuza | |
|
|
Ja mieszkam w tym bloku na Skoczyńskiego.Jakiś facet podał się za listonosza i okradł kobietę...://
|
|
|