|
|
|
Dzisiaj ok. godz. 13 na ul. JPII na wysokości stacji Lotosu biegł sobie koleś ubrany jedynie w dosłownie dwa buty. Golas truchtał sobie w stronę ronda, pała mu dyndała, ludzie robili fotki komórkami, a koledzy naturysty filmowali go z cienkasa. Czy ktoś jeszcze widział to niecodzienne przecież, widowisko?
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
Nie widziałam na żywo, znajomi pokazywali mi zdjęcia hmm czyżby przegrał jakiś zakład?
|
|
|
|
|
Wklejcie zdjęcia
|
|
|
|
|
chcialem wczoraj o tym napisac ale nie dalo rady bo mulilo :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
pokażcie zdjęcia jak ktoś ma
|
|
|
|
|
A już myślałam, że to nudne, "moherowe" miasteczko
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Sama jesteś moherowa , przyłączam się do apelu - jak ktoś ma jakieś zdjęcie to niech umieści. Nie żeby mnie cudza pała interesowała, ale taka scena na ulicy musiała być czadowa .
|
|
|
|
|
CYTAT Nie żeby mnie cudza pała interesowała Sami kochający inaczej, jak widzę... eeehehehehehe Rozumiem, żeby się kobitki rozbijały za zdjęciami, ale Echelon? IFG? Nawet Prawdziwek? Szok! |
|
|
|
|
CYTAT Sami kochający inaczej, jak widzę... eeehehehehehe Rozumiem, żeby się kobitki rozbijały za zdjęciami, ale Echelon? IFG? Nawet Prawdziwek? Szok! jasne jasne^^ sobie niby podsmiech.ujki robisz, a chciales temat podbic :p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Dawajcie zdjęcia jak najprędzej, przesyłajcie je na forum. Im więcej tym lepiej. Im bardziej szczegółowy ,ostre i wyraźnie tym milej widziane. Może nawet nagrodę dla najlepszej fotki zafundować. Najwyżej punktowana będzie fotografia, która pozwoli bezbłędnie zidentyfikować hasającego nago osobnika po osiedlu JP2. A jeśli zbiór się pokaźny uzbiera to założyć stałą galerię na stronie.
Będzie ubaw po pachy. Cała parszywa, wsiowa Stalowa Wola będzie miała o czym rozmawiać, w domu , pracy , szkole. A jak rozsławiony mimo swojej woli miejski naturysta wytrzeźwiej bądź choroba złagodzi swoje objawy i trzeźwość umysłu odzyska to może efektownie i publicznie popełni samobójstwo, które może ktoś uwieczni na zdjęciu. |
|
|
|
|
Przynajmniej JEDEN myślący...
OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
CYTAT Dawajcie zdjęcia jak najprędzej, przesyłajcie je na forum. Im więcej tym lepiej. Im bardziej szczegółowy ,ostre i wyraźnie tym milej widziane. Może nawet nagrodę dla najlepszej fotki zafundować. Najwyżej punktowana będzie fotografia, która pozwoli bezbłędnie zidentyfikować hasającego nago osobnika po osiedlu JP2. A jeśli zbiór się pokaźny uzbiera to założyć stałą galerię na stronie. Będzie ubaw po pachy. Cała parszywa, wsiowa Stalowa Wola będzie miała o czym rozmawiać, w domu , pracy , szkole. A jak rozsławiony mimo swojej woli miejski naturysta wytrzeźwiej bądź choroba złagodzi swoje objawy i trzeźwość umysłu odzyska to może efektownie i publicznie popełni samobójstwo, które może ktoś uwieczni na zdjęciu. dziekuje za tak potrzebnego trzezwiacego liscia :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
hehehe respekt dla golasa
|
|
|
|
|
gosc prawdopodobnie nie jest ze stalowej, a poszlo o zwykly zaklad( nie powoem o jaka kwote sie zalozyli ). to zabawa studnentow z kulu, ale co tam, wazne ze bylo fajnie i wesolo. zreszta, mysle ze w dobie kryzysu kazdy moze zrobic cos takiego - kwestia odpowiedniej motywacji finansowej. pozdro dla wszystkich zainteresowanych hehe
non serviam |
|
|
|
|
Bawia sie w Jackass i tyle
|
|
|
|
|
ciekawe co na to te 2 panienki co sie patrzyly
|
|
|
|
|
Dużego miał kutasa?
|
|
|
|
|
CYTAT Dawajcie zdjęcia jak najprędzej, przesyłajcie je na forum. Im więcej tym lepiej. Im bardziej szczegółowy ,ostre i wyraźnie tym milej widziane. Może nawet nagrodę dla najlepszej fotki zafundować. Najwyżej punktowana będzie fotografia, która pozwoli bezbłędnie zidentyfikować hasającego nago osobnika po osiedlu JP2. A jeśli zbiór się pokaźny uzbiera to założyć stałą galerię na stronie. Będzie ubaw po pachy. Cała parszywa, wsiowa Stalowa Wola będzie miała o czym rozmawiać, w domu , pracy , szkole. A jak rozsławiony mimo swojej woli miejski naturysta wytrzeźwiej bądź choroba złagodzi swoje objawy i trzeźwość umysłu odzyska to może efektownie i publicznie popełni samobójstwo, które może ktoś uwieczni na zdjęciu. kajkoko leć szukać gościa bo widać, że nie wiedział co czyni i na pewno nie przewidział, że inni będą mu robić zdjęcia i być może gdzieś je umieszczą i teraz gotów samobója strzelić; więc dzisiaj obstawiaj może tory kolejowe, a jutro most. Skoro gość sam nie jest w pełni świadomy swoich dokonań, to teraz na tobie obrońco spoczywa moralny obowiązek trzymania straży nad jego żywotem |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dużego miał kutasa? Szczerze mowiac,nie zrobił wiekszego wrazenia,widze to po komentarzach na tym forum. prawdziwy oryginalnyTy masz jakieś kompleksy,może warto się wybrać do psychologa. |
|
|
|
|
CYTAT Szczerze mowiac,nie zrobił wiekszego wrazenia,widze to po komentarzach na tym forum. prawdziwy oryginalnyTy masz jakieś kompleksy,może warto się wybrać do psychologa. NIe mam kompleksów, jak kiedyś pisałem mam 18 cm, ale po prostu jestem świata ciekawy |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Dzisiaj ok. godz. 13 na ul. JPII na wysokości stacji Lotosu biegł sobie koleś ubrany jedynie w dosłownie dwa buty. Golas truchtał sobie w stronę ronda, pała mu dyndała, ludzie robili fotki komórkami, a koledzy naturysty filmowali go z cienkasa. Czy ktoś jeszcze widział to niecodzienne przecież, widowisko? no na zdjęciach to widzę ,że ma jeszcze dwie skarpetki no i okularki ....ale mało ważne....szkoda ,że nie dane mi było zobaczyć tegoż to osobnika na własne oczy.... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
usłyszał o promocji w solarium i... jak widac , zdążył
cris-cros |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Szczerze mowiac,nie zrobił wiekszego wrazenia,widze to po komentarzach na tym forum. prawdziwy oryginalnyTy masz jakieś kompleksy,może warto się wybrać do psychologa. NIe mam kompleksów, jak kiedyś pisałem mam 18 cm, ale po prostu jestem świata ciekawy koles ma doklejone +18 hah ;)P |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT koles ma doklejone +18 hah ;)P jak w simsach;) \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
no Anulce to ja sie nie dziwie ze chciala popatrzec, ale meskiej czesci komentujacych, zainteresowanej rozmiarami tegoz samca na zdjeciach troche sie dziwie... a moze nie ma czemu, kazdy ma prawo kochac jak chce...
non serviam |
|