Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
CYTAT a jednak są lepsze strony od tej i nie pozwolą sobie na publikacje bez zgody |
|
|
|
|
CYTAT a jednak są lepsze strony od tej i nie pozwolą sobie na publikacje bez zgody dlatego nie kopiujemy tylko dajemy bezpośredniego linka do fotek \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a jednak są lepsze strony od tej i nie pozwolą sobie na publikacje bez zgody dlatego nie kopiujemy tylko dajemy bezpośredniego linka do fotek ciekawe czemu nie da jecie linków do sztafety tylko kopjujecie |
|
|
|
|
CYTAT ciekawe czemu nie da jecie linków do sztafety tylko kopjujecie Ponieważ "Sztafeta" pozwala kopiować \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]a jednak są lepsze strony od tej i nie pozwolą sobie na publikacje bez zgody dlatego nie kopiujemy tylko dajemy bezpośredniego linka do fotek Kolego grajmy otwarcie ... Wstawiliście nasze zdjęcia, tylko Wam adresy zmieniliśmy i Wam poznikały. Pozdrawiam. Vialink Portal e-stalowa |
|
|
|
|
kolego poczytaj sobie o .htaccess , tutaj masz mały tourial http://altla(...)ial.html
|
|
|
|
jakby nie bylo to liczba gosci online na e-stalowa skoczyla z 1/2 do prawie 20 ^^ i bardzo dobrze oddech na plecach trzeba czuc :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Kolego grajmy otwarcie ... Wstawiliście nasze zdjęcia, tylko Wam adresy zmieniliśmy i Wam poznikały. Pozdrawiam. Vialink Portal e-stalowa To po co zdjęcia podpisywaliście "e-stalowa.pl" ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
A nie ma wersji nieocenzurowanej?
|
|
|
|
|
Widzę, że koniecznie chcesz zobaczyć jego fujarę
|
|
|
|
|
Wiedziałem, że Prawdziwy myśli inaczej, mówi inaczej a nawet, że jest mądry inaczej. Ale że i kocha inaczej, to nie wiedziałem
|
|
|
|
|
CYTAT Wiedziałem, że Prawdziwy myśli inaczej, mówi inaczej a nawet, że jest mądry inaczej. Ale że i kocha inaczej, to nie wiedziałem Ale wiesz co, najważniejsze chyba z tego wszystkiego jest to, że nie jest alkoholikiem. Wolałbym mieć znajomego, CYTAT który myśli inaczej, mówi inaczej a nawet, że jest mądry inaczej. Ale że i kocha inaczej niż alkoholika. Bo każdy pijak to złodziej jak mówiono w jednym filmie. |
|
|
|
|
Heh.. nie wiem, do czego to mówisz chłopcze. Ale jeżeli do mnie wyjeżdżasz ze złodziejem, to pamiętaj o jednym - kiedyś się spotkamy, i to na pewno się spotkamy.
|
|
|
|
|
CYTAT Heh.. nie wiem, do czego to mówisz chłopcze. Ale jeżeli do mnie wyjeżdżasz ze złodziejem, to pamiętaj o jednym - kiedyś się spotkamy, i to na pewno się spotkamy. W piekle czy w niebie? |
|
|
|
|
Zamknij ten swój niewyparzony ryj debilu. Spotkamy się na pewno, o to się nie musisz bać. Wtedy pogadamy inaczej, bo nikt nie będzie mówił na mnie złodziej skoorwysynu poyebany. (Starałem się to ująć najmilej jak się da ).
|
|
|
|
|
CYTAT Zamknij ten swój niewyparzony ryj debilu. Spotkamy się na pewno, o to się nie musisz bać. Wtedy pogadamy inaczej, bo nikt nie będzie mówił na mnie złodziej skoorwysynu poyebany. (Starałem się to ująć najmilej jak się da ). Słuchaj menelu spod budki z piwem. Margines społeczny nie będzie mnie wyzywał od psychicznych, pedałów itd, a sam się obrażał za nazwanie pijakiem. Widocznie z tym złodziejem uderzyłem w czuły punkt, skoro tak agresywnie zareagowałeś. Pewnie masz coś na sumieniu. Sam jesteś skończonym debilem, cieciu pie.dolony! |
|
|
|
|
Dziwi mnie właściwie tylko jedna rzecz - że się twojej matce chciało p*zdę strzępić, żeby takiego chooya jak ty na świat wydawać. Pewnie jakby się nie brzydziła to by cię po porodzie w kiblu spuściła, ale nie chciała sobie rąk brudzić. I nie wyzywaj nikogo od złodziejów, bo chyba sam nim jesteś i kolegów po fachu szukasz spedalona peezdo Dziubas na drogę.
|
|
|
|
|
CYTAT Dziwi mnie właściwie tylko jedna rzecz - że się twojej matce chciało p*zdę strzępić, żeby takiego chooya jak ty na świat wydawać. Pewnie jakby się nie brzydziła to by cię po porodzie w kiblu spuściła, ale nie chciała sobie rąk brudzić. I nie wyzywaj nikogo od złodziejów, bo chyba sam nim jesteś i kolegów po fachu szukasz spedalona peezdo Dziubas na drogę. Margines społeczny dał popis inteligencji. Bez komentarza Edziu - Pedziu |
|
|
|
|
Raz jeszcze zniżę się do twojego poziomu. Powiem ci tak - jak widzę tutaj, to ty chyba nawet kolegów nie masz, a rodzina ma cię głęboko w dupie. Człowieku, jak skończysz połowę tych szkół co ja mam, to i tak jeszcze nie będziesz na zadupiu marginesu, na którym ja jestem (kursów obsługi maszyn rolniczych nie wliczaj ). Na zakończenie masz ode mnie ciepłe, czułe i serdeczne - spierdalay.
|
|
|
|
|
CYTAT Raz jeszcze zniżę się do twojego poziomu. Powiem ci tak - jak widzę tutaj, to ty chyba nawet kolegów nie masz, a rodzina ma cię głęboko w dupie. Człowieku, jak skończysz połowę tych szkół co ja mam, to i tak jeszcze nie będziesz na zadupiu marginesu, na którym ja jestem (kursów obsługi maszyn rolniczych nie wliczaj ). Na zakończenie masz ode mnie ciepłe, czułe i serdeczne - spierdalay. Mnie twoje szkółki, kursy nie interesują. Udajesz dowcipnego mędrca, a tak naprawdę posługujesz się typową mentalnością żula. A jak nie chcesz więcej otrzymywać takich odpisów ode mnie, to sam nie zaczynaj, a potem nie płacz. Temat jest o golasie, i naprawdę ch-j ci do tego, że interesuje mnie rozmiar jego kutasa oraz nieocenzurowany film. Gdybyś był rzeczywiście taki mądry, za jakiego się uważasz, to nic byś nie odpisał, tak jak pozostali forumowicze. A skoro masz takie prostackie (żulowskie) skojarzenia, że zaraz trzeba kochać inaczej, no to współczuję. |
|
|
|
|
czy ten dialog nie powinien zostać przeniesiony do "Uśmiechnij się" ?
Panowie... spokojnie... tu kwestia golasa jest poruszana, a nie wyciąganie jakiś swoich insynuacji i pomówień... no już... buzi na zgodę i będzie ślicznie Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Skoro zrobił się już taki mały off topic to i ja sobie pozwolę, a co - mclena bardzo ładny emblemat .
|
|
|
|
|
echelon, ładny jest na pierwszy rzut oka ale jak się przyjrzeć to jednak silikon, a fe
|
|