|
|
|
macałaś, że wiesz?
echelon - powiedzmy, ze to z myslą o męskiej części stalowego zgromadzenia mniemam iż macie stalowe nerwy Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
a mi sie podoba ten emblemat u Ciebie!!!!ale mam pytanko!!!
nie musisz miec zgody warchoła na pokazywanie?a co pędlowski na to?????? hehehhee BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
jeszcze zj*by nie dostałam... czekam na bana
a może mi jakoś ujdzie? przecież w zasadzie to nic takiego nie widać... Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
ja jestem z Toba!!!!!!!!
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Bana nie będzie, nie ma za co, tym bardziej, że nie pokazujesz swojej osoby. Zresztą nie tutaj. Tutaj za bana trzeba mieć wybitne osiągnięcia (patrz Reiker) lub wejść w ostry konflikt z administracją (patrz virus) .
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT a mi sie podoba ten emblemat u Ciebie!!!!ale mam pytanko!!! nie musisz miec zgody warchoła na pokazywanie?a co pędlowski na to?????? hehehhee Pierwszy ten wisiorek zawiesił i pokropił a drugi go zalegalizował |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Bana nie będzie, nie ma za co, tym bardziej, że nie pokazujesz swojej osoby. Zresztą nie tutaj. Tutaj za bana trzeba mieć wybitne osiągnięcia (patrz Reiker) lub wejść w ostry konflikt z administracją (patrz virus) . Powiadasz, że reiker odpoczywa na wyspach bananowych ? |
|
|
|
|
CYTAT Bana nie będzie, nie ma za co, tym bardziej, że nie pokazujesz swojej osoby. tak, ale tylko dlatego że sie nie mieszczę w kadrze hahahaha nie no żartuje no to jakby mi coś groziło, to Panowie mam wsparcie? Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
CYTAT Powiadasz, że reiker odpoczywa na wyspach bananowych ? Poszedł na przymusowy urlop, ale nie wiem czy na stałe czy tylko czasowo . CYTAT tak, ale tylko dlatego że sie nie mieszczę w kadrze jezyk hahahaha ;> no to jakby mi coś groziło, to Panowie masz wsparcie? Nie przesadzaj, w kadrze się mieścisz na luzach, z grubsza wiem jak wyglądasz. Wsparcie masz choć na pewno nie będziesz go potrzebować |
|
|
|
|
a niby skąd wiesz jak wyglądam? hę?
|
|
|
|
"no to jakby mi coś groziło, to Panowie mam wsparcie? "
no z taką fotką to nawet u warchoła masz !!!! hehehhe BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
CYTAT a niby skąd wiesz jak wyglądam? hę? Ano wiem |
|
|
|
|
co to, w IP jest już wszystko? nawet numer buta właściciela komputera?
|
|
|
|
Oprócz tego jeszcze informacja o tym co na śniadanie jadłaś
|
|
|
|
|
ha! i tu Cie mam! ja nie jem śniadania lol...
za duży off sie zrobił... wróćmy więc do golasa... może jutro ja sobie pobiegam? Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Popieram, tylko daj znać o której i gdzie .
|
|
|
|
|
do pracy sobie pobiegnę mam na popołudnie wzdłuż Poniatowskiego może być?
|
|
|
|
Tylko pokaż, że nie jesteś gorsza od sławnego już golasa i pobiegnij w jego stroju. prawdziwego co prawda nie zainteresujesz tak jak wacek tamtego, ale jeśli o mnie chodzi to jesteś moją faworytką .
|
|
|
|
|
Panowie nie podniecajcie się tak bo anulka będzie zazdrosna
|
|
|
|
|
CYTAT Mnie twoje szkółki, kursy nie interesują. Udajesz dowcipnego mędrca, a tak naprawdę posługujesz się typową mentalnością żula. Lepiej udawać dowcipnego niż mądrego idioto. CYTAT A jak nie chcesz więcej otrzymywać takich odpisów ode mnie, to sam nie zaczynaj, a potem nie płacz. Napisałem ci już ciepłe i serdeczne spierdalay na koniec, po co dalej kwiczysz? |
|
|
|
|
CYTAT Lepiej udawać dowcipnego niż mądrego idioto. Napisałem ci już ciepłe i serdeczne spierdalay na koniec, po co dalej kwiczysz? Baranku, ty nie będziesz dyktował, kiedy mam przestać pisać i co mam pisać, kapewu? |
|
|
|
|
Ssij mi bąka z tyłu cioto. Tylko ryja sobie wyparz wrzątkiem
|
|
|
|
|
CYTAT Ssij mi bąka z tyłu cioto. Tylko ryja sobie wyparz wrzątkiem Na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć. Meneli alkoholowych i ćpunów nie dotknął bym nawet w rękawiczkach. Po co się narażać np. na HIVa? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Panowie nie podniecajcie się tak bo anulka będzie zazdrosna ...no będę....będę i to bardzo....i co ja bidulka z tą zazdrścią pocznę teraz " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Meneli alkoholowych i ćpunów nie dotknął bym nawet w rękawiczkach. Po co się narażać np. na HIVa? Mnie nie interesują twoje upodobania seksualne, nie musisz się z nimi obnosić. I nie nakręcaj się tak misiu bo ci żyłka pęknie. A po co ci to? Weź sobie zapałkę i policz zmarszczki na jajkach. Ty marginesie społeczny |
|