|
|
|
CYTAT Mnie nie interesują twoje upodobania seksualne, nie musisz się z nimi obnosić. I nie nakręcaj się tak misiu bo ci żyłka pęknie. A po co ci to? air kiss Weź sobie zapałkę i policz zmarszczki na jajkach. Ty marginesie społeczny good Nie bój się, będę sobie pisał do woli i ile będę chciał. Żadne słowa jakie wypowiesz nie obrażają mnie, bo nie można się gniewać na osoby, które miały problemy psychiczne z alkoholem. Mózg jest wypalony i są później ataki. A jak się taki osobnik ponownie napije to jest ponownie do rany przyłóż |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Widzę, że piszesz z własnego doświadczenia. Całkiem być może tatuś dużo pił i sobie używał na tobie do woli. Pewnie stąd twoje upodobania do ptaszków innych chłopców.
CYTAT Żadne słowa jakie wypowiesz nie obrażają mnie,.. i to mnie cieszy CYTAT bo nie można się gniewać na osoby, które miały problemy psychiczne z alkoholem. Ja nie miałem problemów psychicznych z alkoholem, ale pewnie ci się, jak zwykle, wszystko miesza. No nic, trzymaj się łamy to się nie posłamy |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że piszesz z własnego doświadczenia. Całkiem być może tatuś dużo pił i sobie używał na tobie do woli. Pewnie stąd twoje upodobania do ptaszków innych chłopców. i to mnie cieszy Ja nie miałem problemów psychicznych z alkoholem, ale pewnie ci się, jak zwykle, wszystko miesza. No nic, trzymaj się łamy to się nie posłamy Miałeś, miałeś, sam kiedyś o tym pisałeś. Niestety, osoby które przeszły taki problem, już nigdy nie wracają do pełni sił umysłowych. Mogą być bardzo inteligentne, ale huśtawki nastrojów spowodowane brakiem wódki ciągle dają o sobie znać. Ad vocem. Czy jeżeli chłopcy na siłowni porównują sobie mięśnie, to też byli gwałceni w dzieciństwie oraz kochają inaczej? |
|
|
|
|
CYTAT Miałeś, miałeś, sam kiedyś o tym pisałeś. Niestety, osoby które przeszły taki problem, już nigdy nie wracają do pełni sił umysłowych. Mogą być bardzo inteligentne, ale huśtawki nastrojów spowodowane brakiem wódki ciągle dają o sobie znać. Za głupi jesteś, żeby o tym pisać i tym bardziej, żeby to zrozumieć. Chyba, że piszesz z doświadczenia, wtedy cofam powyższe słowa. |
|
|
|
|
lol, łady off-topic Jak nie jeden z drugą romansują (echelon - śmiałeś się kiedyś ze mnie jak romansowałem z anulką ) to jeszcze Edzio i Prawdziwek szaleją O spokój proszę!
|
|
|
|
|
CYTAT Za głupi jesteś, żeby o tym pisać i tym bardziej, żeby to zrozumieć. Chyba, że piszesz z doświadczenia, wtedy cofam powyższe słowa. No nie jestem psychiatrą i wiem, że tylko takowy może to dokładnie wiedzieć lub osoba, która sama doświadczała. Ale po co się zaraz unosić? Znowu uraziłem, czyli uderzyłem w stół? |
|
|
|
|
Nie śmiałem się Call, może powiedziałem coś żartobliwego, lekko ironicznego, ale nie śmiałem się .
|
|
|
|
|
ja tu żadnego romansu nie widzę może mały flircik
Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
CYTAT No nie jestem psychiatrą i wiem, że... Gówno wiesz, a się odzywasz baranie. CYTAT Ale po co się zaraz unosić? No to po co się unosisz? Piana ci się na móżdżek rzuciła i pyskujesz. CYTAT Znowu uraziłem, czyli uderzyłem w stół? Czyżbym trafił w sedno z tym pedałowaniem i dlatego się nożyce odezwały? Nie musisz się wstydzić swojej orientacji, dzisiaj nikt za to nie piętnuje. Zresztą - swojej głupoty się nie wstydzisz a orientacji tak? Nie interesuje mnie ani to ani to, za mały jesteś, żebym więcej poświęcał ci mój czas. Pisz sobie co chcesz w tym wątku dalej, nie zaglądam już tutaj. Odpisz sobie jeszcze z raz, ku własnemu spokojowi Pa. |
|
|
|
|
CYTAT Gówno wiesz, a się odzywasz baranie. No to po co się unosisz? Piana ci się na móżdżek rzuciła i pyskujesz. Czyżbym trafił w sedno z tym pedałowaniem i dlatego się nożyce odezwały? Nie musisz się wstydzić swojej orientacji, dzisiaj nikt za to nie piętnuje. Zresztą - swojej głupoty się nie wstydzisz a orientacji tak? Nie interesuje mnie ani to ani to, za mały jesteś, żebym więcej poświęcał ci mój czas. Pisz sobie co chcesz w tym wątku dalej, nie zaglądam już tutaj. Odpisz sobie jeszcze z raz, ku własnemu spokojowi Pa. Wiesz, skąd wiem, bo mam takiego samego debila, z którym muszę współpracować i też jest inteligentny w pyskowaniu i wyzywaniu, ale cała załoga go nienawidzi. No i ma problem, alkoholowy. Stąd wiem, baranie. Jesteś jego lustrzanym odbiciem internetowym. Jednego dnia do rany przyłóż, a za chwile jad i nienawiść, a wszystko regulowane stężeniem C2H5OH we krwi. |
|
|
|
|
Przez tą pyskówkę nie można tu sobie normalnie poromansować
|
|
|
|
|
Przecież są na to tez inne miejsca
|
|
|
|
Wręcz wskazane bo fora do tego się nie nadają, a jakiś Call znowu będzie mi coś wypominał
|
|
|
|
|
to gdzie wymiatamy?
|
|
|
|
Hmmm... przez Poniatowskiego miałaś biec w samych butach, to tak może przy okazji tam będę czekał z aparatem
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT to gdzie wymiatamy? Ciekawy avatar pod Twoim nickiem .. i te zdrowe piersi achhhhh.... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Hmmm... przez Poniatowskiego miałaś biec w samych butach, to tak może przy okazji tam będę czekał z aparatem no to powymiatane nie pokarzę Ci tego co byś chciał, bo to może zabić wiec mamy porandkowane Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Ach zostać zabitym czymś takim... co ta za piękna śmierć by była
|
|
|
|
|
nawet nie wiesz z czym tak naprawdę masz do czynienia
lepiej sie zastanów Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
4 dni w dziczy siedzialem i tyle atrakcji mnie ominelo ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jakiś biwaczek? Dawno na żadnym nie byłem.
|
|
|
|
|
taa ^^ worek padliny, noz a'la rambo, wilki, niedzwiedzie i ja :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Zajebiście, czegoś takiego szukam na to lato właśnie .
|
|
|
|
|
do prypeci jest kawalek bedzie sie mozna ustawic^^
|
|
|
|
a kiedy to sie działo?
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|