|
|
|
Pozdrawiam załogę radiowozu, która na skrzyżowaniu obok konkatedry Matki Bożej Królowej Polski w Stalowej Woli przepuściła Panią na przejściu dla pieszych. Przemilczę fakt, że Pani na czerwonym wbiła przed wami.
Panowie trochę wyobraźni! Pani rozpędziła się tak, że pewnie zrobiła życiówkę. Wysepka pomiędzy pasami ruchu nie zatrzymała jej ale nie dużo zabrakło aby to zrobił samochód nadjeżdżający przeciwnego kierunku. Dlaczego nie edukujecie pieszych tylko od kierowców wymagacie aby kierowca przewidział wszystko a sami popełniacie takie karygodne błędy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo dobrze zrobili. Bo widząc że starsza kobieta odważył się przejść przez przejście na czerwonym przed samym radiowóz em to:
... albo jest terrorysta ... albo ma wnuka prezydenta miasta .. więc po co ryzykować?. |
|
|
|
|
Chciałam wstawić zdjęcie, używam znaczników "img""/img"" ale dostaję komunikat Wystąpił błąd. Twoje konto nie zostało uznane za zaufane. Usuń linki z wiadomości i wylij wiadomość ponownie. Lub skontaktuj się z administracją... Ktoś pomoże
|
|
|
|
|
CYTAT Chciałam wstawić zdjęcie, używam znaczników "img""/img"" ale dostaję komunikat Wystąpił błąd. Twoje konto nie zostało uznane za zaufane. Usuń linki z wiadomości i wylij wiadomość ponownie. Lub skontaktuj się z administracją... Ktoś pomoże Muszę 15 postów nastukać |
|
|
|
|
A ja wczoraj w zabudowanym, ograniczenie do 40 km/h, jechałem za radiowozem policji. Ile jechali? 70 km/h. Jeszcze 21 i musiałbym kierowcy zatrzymać prawo jazdy na 3 miesiące.
|
|