|
|
|
Hejka
czy ktoś coś wie więcej o tym, że MM podobno od marca zmienia ofertę kanałów? gość na infolinii coś tam mruknął ale nie podał konkretów.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Multimedie przejmuje upc. Wstrzymaj sie z przedluzaniem umowy albo ja rozwiaz jak ci sie konczy. Chyba ze podpiszesz juz nowa na warunkach upc. Jednak watpie bo z tego co opisywalo upc w notce prasowej - infrastruktura multimedii w maszym regionie to sredniowiecze i beda wszystko wymieniac.
|
|
|
|
|
ehh... zanim mm przejmie upc to upłynie jeszcze dużo wody w rzece... dokładnie to nie wiadomo czy przejmie, czekają na decyzję uokik`u...
co do rozwiązania... co zamiast mm blok na j.p. obok carrefour`a |
|
|
|
|
Stella jest też obok Carrefour
|
|
|
|
|
Ja zmieniłem Multimedia na Interblock i nie żałuję. Podobno mają światłowody na całych Porębach.
|
|
|
|
|
Podłączę się, pod temat.
Ma ktoś z Was telewizję TOYA z Interblocku? Interesują mnie opinie, ponieważ będę zmieniał dostawcę i byłbym zainteresowany tą telewizją ale słyszałem też o problemach z Toyą. |
|
|
|
|
też lookałem na interblock + toya... ktoć coś więcej
|
|
|
|
|
Słyszałem, że w TV Toya obraz potrafi zatrzymać się na kilkadziesiąt sekund.
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej? |
|
|
|
|
Potwierdzam - był z tym problem na samym początku jak startowaliśmy z IPTV. Raz na dobę potrafił obraz się zatrzymać ale nie na kilkadziesiąt tylko na kilka sekund (3-5sek). Problem został namierzony i definitywnie rozwiązany - zaktualizuj sobie informacje i potwierdzisz to co napisałem. Jak chcesz sprawdzić jak działa sama TV i funkcje, które posiada to zapraszam do Biura - można się wcześniej zapoznać,a Ci którzy mają już od nas szkło (internet światłowodowy) to możemy podpiąć na testy. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Chciałbym, żeby tak było...
|
|
|
|
|
Działa wam net z multimedii?
U mnie od kilku dni pada wstaje, a dziś padł na amen, to u mnie czy jakaś grubsza sprawa? |
|
|
|
|
CYTAT Działa wam net z multimedii? U mnie od kilku dni pada wstaje, a dziś padł na amen, to u mnie czy jakaś grubsza sprawa? U mnie to samo... |
|
|
|
|
|
|