|
|
|
Witam.Gdzie w tym roku pożyczacie stroje karnawałowe dla Waszych pociech?
Pozdrawiam "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
U nas w domu po kilku latach bycia księżniczką...wróżką, jeszcze raz księżniczką i wróżką przyszła pora na....kotka :-)
Strój mało wymagający..czarne geterki, koszulka, kocie uszka, ogonek i pomalowana buzia. Same, we wlasnym zakresie i na miarę naszych możliwości...przygotowalyśmy strój. Nie orientuję się jak jest z wypożyczeniem stroju ale chodząc po sklepach za naszymi detalami, widzialam masę gotowych strojów czy ich elementów. Koszt nowego stroju nie jest aż tak wygórowany jak możnaby było sądzić. Przed wypożyczeniem gotowego stroju wzbraniam sie tylko z powodu długości rekawka...tj. w większości przypadków ten rekaw jest długi. A z doświadczenia wiem, że długość rekawa na takiej karnawałowej balandzie jest nie bez znaczenia :-) Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
W budynku gdzie jest sklep hit-meble jest wypożyczalnia strojów karnawałowych.
|
|