Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Miałem tę druga oponę w poprzednim rowerze. Bardzo dobra "pancerna" ale niestety ciężka ;-) W terenie średnio sie spisywała ale na asfalcie lajcik. No i cichutka ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Kolarze szosowi łączmy się,popieram inicjatywe sezon rowerowy tuż tuż. to ten "SzajBajk" Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Nie BOB 12 Lubie Szajbajka i jego filmy na YOTUBE,Poza tym też jeżdze na rowerze szosowym.
|
|
|
|
|
Wolę Unitedcyclist - choć prowadzący ma manierę cwaniaczka, - więcej można się dowiedzieć konkretów z jego filmów.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Nie BOB 12 Lubie Szajbajka i jego filmy na YOTUBE,Poza tym też jeżdze na rowerze szosowym. A już myślałem. Też czasem luknę Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Mirek777 jaki masz rozmiar kół w rowerze ?
|
|
|
|
|
27,5x2,1
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
To będzie Ci łatwo kupić taką opone . Gorzej gdybyś miał 26 jak ja .
|
|
|
|
|
no to niezle
|
|
|
|
|
Dziś był super dzień na jazdę. Tylko wiatr troszkę przeszkadzał.
|
|
|
|
Nie tak troszkę znów...dawno mnie tak marne 56 km nie zmęczyło .
|
|
|
|
|
Mariusz - no to chwalisz się, czy narzekasz?
|
|
|
|
mirek777....ani to ani to . napisałeś że dziś taki super dzień do jazdy była a nie było znow tak cudownie . Chyba że ktos cała trasę miał z wiatrem
|
|
|
|
|
Ja też - szczególnie jak wracałem. Po prostu powrót trochę dłużej trwał.
Było fajnie - ciepło. Wyszedłem z założenia, że ze względu na wiatr spalę więcej kalorii, a zrobię mniej kilometrów. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|