~~elha8 | |
|
|
co się dzieje w spolem .ponoc maja kolosalne długi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~typ g | |
|
|
prawda remontuja za bankowe czy nie wiedzą ze jest kryzys przecierz ktoś upomni sie o swoje a szczego spłacą jak mają drozyzne w sklepach i zero ruchu.oj niewruze im dobrze
|
|
|
~~kucyk | |
|
|
wybiorą nową rade nadzorczą to może zaprowadza lad i porzadek.ukruca te szemrane konszachty.Zycze im pogody ducha
|
|
|
~~norma | |
|
|
Zobaczcie sobie jak się obsługuje w spolem w justynie na poniatowskiego. jedna ekspedientka na mięsnym trzy oparte o ladę.
|
|
|
~~ania | |
|
|
jaka placa taka praca za takie pieniadze to moga podpierac lady hihi
|
|
|
~~fog | |
|
|
dobrze ze jest konkurencja. choc społem pewnie o tym jeszcze nie wie..
|
|
|
~~pop | |
|
|
gdyby mieli uczciwe ceny toby mogli konkurowacc z tesco a panie ekspedientki miały by miej czasu.niudolny ten prezesik czy co :
|
|
|
~~Zuzia | |
|
|
CYTAT Zobaczcie sobie jak się obsługuje w spolem w justynie na poniatowskiego. jedna ekspedientka na mięsnym trzy oparte o ladę. Jak Ci się nudzi to sama popracuj a będziesz miała mniej czasu na głupie pisanie.POZDRAWIAM |
|
|
~~lusia | |
|
|
za taką kaskę to panie w pss powinny spać na ladach d... do góry Zuziu
|
|
|
~~lusia | |
|
|
jak się nie ma pojęcia o harówie w handlu
to niech się nie wymiata . |
|
|
~~Mietek | |
|
|
Ależ głupoty piszecie, nie macie pojęcia jak jest w Społem a wymyślacie gruszki na wierzbie. Lepiej się pouczcie, co niektórzy, ortografii zamiast marnować czas na bzdury.
Pracownicy w Społem (min. ekspedientki )zarabiają dużo więcej niż w jakimkolwiek innym markecie, nie są wyzyskiwaną siłą roboczą jak w innych sklepach, związki zawodowe tegoż Społem by na to nie pozwoliły a, że ceny są wyższe ?? No cóż Tesco czy Lidl czy też inny Super-Hiper Markety nie płacą podatków, są zwolnieni, a Społem niestety płaci i to duże pieniądze i te pieniądze zostają w Stalowej Woli ale oczywiście kogo to obchodzi. Towar tych Super-Hiper też pozostawia wiele do życzenia, a w Społemowskich przynajmniej jest dobrej jakości. No obsługa mogłaby być milsza. Nie myślcie, ze piszę to, bo tam pracuję, absolutnie nie, ale znam realia handlu w Stalowej Woli. A napisałem bo wkurza mnie jak ktoś się wypowiada nie mając zielonego pojęcia, jaki ma ktoś w tym cel?? |
|
|
~~Społemowska | |
|
|
Zarabiają wiecej niż inni??!!? Chłopie, co ty piszesz????
|
|
|
~~monkeymafia82 | |
|
|
CYTAT Ależ głupoty piszecie, nie macie pojęcia jak jest w Społem a wymyślacie gruszki na wierzbie. Lepiej się pouczcie, co niektórzy, ortografii zamiast marnować czas na bzdury. Pracownicy w Społem (min. ekspedientki )zarabiają dużo więcej niż w jakimkolwiek innym markecie, nie są wyzyskiwaną siłą roboczą jak w innych sklepach, związki zawodowe tegoż Społem by na to nie pozwoliły a, że ceny są wyższe ?? No cóż Tesco czy Lidl czy też inny Super-Hiper Markety nie płacą podatków, są zwolnieni, a Społem niestety płaci i to duże pieniądze i te pieniądze zostają w Stalowej Woli ale oczywiście kogo to obchodzi. Towar tych Super-Hiper też pozostawia wiele do życzenia, a w Społemowskich przynajmniej jest dobrej jakości. No obsługa mogłaby być milsza. Nie myślcie, ze piszę to, bo tam pracuję, absolutnie nie, ale znam realia handlu w Stalowej Woli. A napisałem bo wkurza mnie jak ktoś się wypowiada nie mając zielonego pojęcia, jaki ma ktoś w tym cel?? Masz racje jesli chodi o ceny w tesco staram sie tam nie chodzic ale czasem chodze .... dajmy na to ceny akumulatorow np CENTRA plus 74Ah kosztuje 499 a u mnie w sklepie 320 i jak to mowic o niskich cenach albo plyn do spryskiwaczy tez nie nalezy do tanich ale w spolem tez nie kupuje bo kupuje tam gdzie mam blisko czyli stokorotka pozdraiam |
|
|
|
|
|
Z tym płynem racja.
Ostatnio kupiłem na promocji po 2,59 za 5 litrów - koło konca marca robili wyprzedaż. przeciez u konkurencji napewno jest taniej "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~grazioooo | |
|
|
[cytat]
Ależ głupoty piszecie, nie macie pojęcia jak jest w Społem a wymyślacie gruszki na wierzbie. Lepiej się pouczcie, co niektórzy, ortografii zamiast marnować czas na bzdury. Pracownicy w Społem (min. ekspedientki )zarabiają dużo więcej niż w jakimkolwiek innym markecie, nie są wyzyskiwaną siłą roboczą jak w innych sklepach, związki zawodowe tegoż Społem by na to nie pozwoliły a, że ceny są wyższe ?? No cóż Tesco czy Lidl czy też inny Super-Hiper Markety nie płacą podatków, są zwolnieni, a Społem niestety płaci i to duże pieniądze i te pieniądze zostają w Stalowej Woli ale oczywiście kogo to obchodzi. Towar tych Super-Hiper też pozostawia wiele do życzenia, a w Społemowskich przynajmniej jest dobrej jakości. No obsługa mogłaby być milsza. Nie myślcie, ze piszę to, bo tam pracuję, absolutnie nie, ale znam realia handlu w Stalowej Woli. A napisałem bo wkurza mnie jak ktoś się wypowiada nie mając zielonego pojęcia, jaki ma ktoś w tym cel??[/cytat Jeżeli nie pracujesz w społem to co się wypowiadasz o zarobkach, skąd możesz wiedzieć, powiem tylko że masz rację jeżeli chodzi o pracowników umysłowych, szokujące dla mnie jest to że osoba która poświęciła Społem całe życie, np. 20 lat pracy zarabia mniej niż ekspedientka na okresie próbnym w Tesco. |
|
|
~~Reni | |
|
|
Ludzie nieporownujcie Spolem do Tesco .A zarobki sa naprawde marne do tego maja odpowiedzialnossc materialna .Co do cen to maja towary dobrych firm a nie jakies tani badziew .Tam pracuja naprawde fajne dziewczyny i lubie robic zakupy bo sluza pomoca anie jak w Tesco sztywne robokopy bo procedury zsabraniaja im byc normalnym czlowiekiem ;powtarzaja jak papuga jedna regulke ....A wogole to moloch ....:Spolem jest ok
|
|
|
~~kkkkkk | |
|
|
CYTAT Ludzie nieporownujcie Spolem do Tesco .A zarobki sa naprawde marne do tego maja odpowiedzialnossc materialna .Co do cen to maja towary dobrych firm a nie jakies tani badziew .Tam pracuja naprawde fajne dziewczyny i lubie robic zakupy bo sluza pomoca anie jak w Tesco sztywne robokopy bo procedury zsabraniaja im byc normalnym czlowiekiem ;powtarzaja jak papuga jedna regulke ....A wogole to moloch ....:Spolem jest ok
|
|
|
~~adas | |
|
|
ja taz lubie dziewczyny ze spolem
|
|
|
~~MARIOLA | |
|
|
CYTAT ja taz lubie dziewczyny ze spolem
|
|
|
~~lizus | |
|
|
17 odetchnie pełną piersią pana M.w radzie już nie będzie.NIECH ŻYJE DEMOKRACJA
|
|
|
~~ciekawska | |
|
|
CYTAT 17 odetchnie pełną piersią pana M.w radzie już nie będzie.NIECH ŻYJE DEMOKRACJA --- A kto to jest ten pan M.z rady
|
|
|
~~MAJKA | |
|
|
CYTAT CYTAT 17 odetchnie pełną piersią pana M.w radzie już nie będzie.NIECH ŻYJE DEMOKRACJA --- A kto to jest ten pan M.z radyWTAJEMNICZENI WIEDZĄ |
|
|
~~Zuzia | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT 17 odetchnie pełną piersią pana M.w radzie już nie będzie.NIECH ŻYJE DEMOKRACJA --- A kto to jest ten pan M.z radyWTAJEMNICZENI WIEDZĄ |
|
|
~~MARIOLA | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT 17 odetchnie pełną piersią pana M.w radzie już nie będzie.NIECH ŻYJE DEMOKRACJA --- A kto to jest ten pan M.z radyWTAJEMNICZENI WIEDZĄ |
|
|
~~MARIOLA | |
|
|
PAN M WRESZCIE NIE BĘDZIE WYRAŻAŁ SWOICH ACHÓW I OCHÓW WOBEC NIE KTÓTYCH KIEROWNICZEK A DRUGIMI GARDZIŁ.DLA NIEGO JEDNI BYLI CACY A DRUDZY B.TO TAK SIĘ WSZYSTKO KOŃCZY A 17 MIAŁA WYJĄTKOWO PRZESRANE
|
|
|