|
|
|
wczoraj odbyło się zebranie obwodowe w Lasowiance. Prezes społem PSS nie udzielił mandatu dwóm długoletnim członkiniom spółdzielni , pozbawił je prawa głosu i wyrzucił z sali obrad.Zachwał sie jak ... , a taki przystojny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŁAMIE STATUT SPÓŁDZIELNI .CZY JEST AZ TAKI PROSTY BY NIE ZDAWAC SOBIE Z TEGO SPRAWY.OJ PACHNIE MI S...M TEL DO PREZESA ZWIAZKU REWIZYJNEGO W WARSZAWIE O 22 440 82 00 .PROSZE PROSIC PANA RYBICKIEGO ZALECI DALSZY TOK POSTĘPOWANIA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A CO TAM SIĘ DZIEJE ?
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Panie nie zostały wyrzucone. Wyszły same po tym jak poinformowano je, że nie będą mieć prawa do głosowania. Niestety wybory nie miały nic wspólnego z demokracją, a podobno spółdzielnia to własność wszystkich członków. Wszyscy obecni przedstawiciele już przed wyborami wiedzieli, że nimi zostaną. Oby ci, co głosowali zgodnie z wręczonymi przed wyborami kartkami nie żałowali tego, że są marionetkami w rękach kilku osób. Polak mądry po szkodzie.
|
|
|
|
|
masz racje obecni radni są bezradni.ALE UKŁADNI.obecnie PSS stracil płynnosc finansową ale 'JUSTYNA' jest remontowana pelną parą choc budynek jest społ.mieszkaniowej .nowa rada wezmie wszystko na siebie jak zdąrzy.
|
|
|
|
|
prezes społem osiąga doskonale wyniki w swojej hurtowni spółdzielczą zas ogranica i doluje to sprawa bezprecedensowa w kraju i spółdzielczośći obudzcie się członkowie spółdzielni wybory nie były demokratyczne przedstawicieli przyniesiono na kartkach które wręczała najstarsza członkini rady to wstyd dla tej pani i rady
|
|
|
|
|
Masz racje Sanna jeśli chodzi o to rozdawanie kartek a podobno (tak słyszałem) wtórowała jej pani z organizacyjnego, która tez była na kartce i weszła na przedstawiciela. W przyszłej radzie nie będzie nikogo spoza układu. Najbardziej kontrowersyjną postacią tej rady jest pani kierowniczka Justyny. Wiele dziwnych rzeczy się mówi na jej temat w mieście i nie tylko.
|
|
|
|
|
kiedyś chodzilem do Społem na zakupy...ale gdy zorientowałem sie ze w innych sklepach moge za te same zakupy zaplacić 20% mniej mój sentyment do tej firmy szybko pękł jak bańka mydlana.Mało mnie intersuje w sumie co tam w społem, ale z tego co tu wyczytalem to niezly macie burdelik tam na Dmowskiego bodajze 10.Szkoda tylko dlugoletnich pracowników...Bez pozdrowień ..Rodowity stalowowolanin.
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
|
|
No tak tego można było się spodziewać, najpierw było oczernianie ludzi przed zebraniami obwodowymi /bo były wybory na delegatów/,a teraz jest przed walnym.
Jeśli chodzi o te "kartki" to przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza, głosowanie jest tajne i każdy decyduje sam na kogo oddaje głos. Prawda jest taka, że nie każdemu udało się wejść na delegata , to teraz jest akcja pisania kolejnych głupot i opluwania ludzi, bo idą kolejne wybory. To jest już naprawdę żenujące i płytkie. Widać , że na nic więcej co niektórych już nie stać jak tylko być .... nie dokończę kim , bo mam więcej kultury niż ty. Powiem tyle, że jest mi ciebie żal /zdegustowany/ zajmnij się swoim życiem, swoimi sprawami i konkretną pracą pozdrawiam |
|
|
|
|
masz rację poziomka w kwestii OPINIInt.TWOJEJ OSOBY natomiast co do wyborów jesteś w błedzie
|
|
|
|
|
pozioma....głosowanie było moze tajne ale sklepy mialy rozkaz na kogo maja glosowac ..bo jak nie to się jeszcze zdarzy szefostwo policzyc z oportunistami.
|
|
|
|
|
A co tam w piekarni? W radiu słychać było ze poszukjują kierownika piekarni-czyzby chodziło o społem?
|
|
|
|
|
poziomka dzięki tym kartkom załapałaś się do delegatów!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT A co tam w piekarni? W radiu słychać było ze poszukjują kierownika piekarni-czyzby chodziło o społem? nie ma takiej opcji żeby kierownika zmienili!!!!!!!!!!! on ma dożywocie - z piekarni gorzelnie zrobi |
|
|
|
|
poziomka
|
|
|
|
|
prosze oddaj mi się na kucyka .plisssssspoziomeczko.
|
|
|
|
|
jak to jest na kucyka???????
|
|
|
|
|
poziomeczko w sobote na otwarcie będe brał cie w auciea_kiss:
|
|
|
|
|
te uwagi nt.poziomki są bardzo niestosowne nie róbcie śmietnika z forum jeżeli rozmawiamy to zachowajmy poziom tej dyskusji w społem ludzie mają dosyć prawdziwych problemów i pomóżmy im rzeczową dyskusją.Jeżeli chodzi o panie ze sklepów społem to pracują nie gorzej od tych z tesco cz prywatnych sklepów to samo dotyczy piekarzy w społem ale jeżeli funduje się piekarni kierownika który znał chleb z półki sklepowej to czyto rokuje dobrze dla piekarni ? równia pochyla w piekarni nie jest winą piekarzy,ryba psuje się od głowy,pomagajmy ludziom ze społem ale im nie dokuczajmy ci co budowali społem mają najniższe emerytury w mieśćie i zamiast dywidendy wręcza im się kartki na zebraniach bo władza musi trwać chociaż nie splamiła się pracą w społem gdy ci ludzie za marne pensje ją budowali,chwała szeregowym pracownikom społem mam nadzieję ze i wy będziecie mieć jeszcze swoje 5 minut
pozdrawiam |
|
|
|
|
Jak najbardziej zgadzam się z Tobą wierny.
Wchodząc na stalowemiasto i czytając o Społem dziwi mnie jak w jednej firmie mogą pracować ludzie tak zawistni, zazdrośni i bez szacunku dla siebie i innych oraz dla zarządu. Tak naprawdę trudno jest ich nazwać spółdzielcami choć pracyują w tej firmie i na pewno nie chodzi im tu o dobro spółdzielni. Dobrze , że w mojej pracy są normalni ludzie. SPOŁEM znaczy RAZEM Pozdrawiam kucyka muszę ci powiedzieć, że jesteś w wielkim błędzie i baardzo byś się rozczarował, ale marz sobie dalej kucyk |
|
|
|
|
Nowe oblicze Justyny ---- http://www.stalo(...)id=14676
|
|
|
|
|
czy ktoś w społem liczy jeszcze pieniądze? zarząd zaczął urzędowanie od podwyższenia sobie pensji a teraz wydaje ogromne kwoty na pikniki i robienie sobie reklamy.Modernizacja skleów tak ale podkątem podwyższenia ich rentownośći a nie fotografowania zarządu,nawet gdyby ludzie w społem mieli po cztery ręce to nie wyrobią na wzrost administracji i rozrzutność zarządu,kiedy ktoś powie dość pomnażaniu strat spółdzielni i tak już ogromnych.
|
|
|
|
|
Jesteś w błędzie Wierny .Z tego co się orjętuję przewaga stawek w społem to 1230 zł brutto pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A co tam w piekarni? W radiu słychać było ze poszukjują kierownika piekarni-czyzby chodziło o społem? nie ma takiej opcji żeby kierownika zmienili!!!!!!!!!!! on ma dożywocie - z piekarni gorzelnie zrobi Coś w tym jest Amant . Dowiedziałem się, że tego kierownika wywalili z polmosu za niegospodarność . teraz rozkłada piekarnie . Ponoć jest gamoniowaty gość , i ma coś z konia... |
|