|
|
|
Pierogarnia obok dużego ronda, znam osoby które tam pracują, pracowały i kupując tam wiem że nie kupuje mydła o dobrym smaku tylko normalnie przyrządzone wyroby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Olczyk! Gdzie można kupić ? Cukiernia-Pizzeria Katarzynka 2 Komisji Edukacji Narodowej 12 Katarzynka 1 cukiernia-kawiarnia Kazimierz Olczyk Księdza Jerzego Popiełuszki 6/86 Nisko Cukiernia Olczyk Ignacego Jana Paderewskiego 17 Znając życie, w Nisku skończą się około 11.00 (kolejka jak za PRL-u) w Stalowej pewnie będą dłużej dostępne ale i tak dla wszystkich nie starczy |
|
|
|
|
Pączki z budyniem lub z innym kremem, i polewą...
Gdzie jutro takie będzie można dostać? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
w Nisku u Olczyka zawsze kończa się za wcześnie mimo, że robią ich tysiące. planuje pojechać zaraz po otwarciu.
|
|
|
|
|
Najlepsze w Biedrze.
|
|
|
|
|
CYTAT Najlepsze w Biedrze. Błagam cie, co moze byc "dobrego" w pączkach za 50gr. Pracowałem kiedyś w biedronce i w lidlu i wiem, ze te "pączki" na tłusty czwartek przyjezdzaja do sklepu juz w poniedziałek i czekaja na magazynie, wiec sami domyslcie sie co w tych pączkach musi być skoro one sa w czwartek "świeze". osobiscie polecam pączki z rostka, zresztą jak i całe pieczywo. |
|
|
|
|
Właśnie jem od Dziubka, z lukrem.Pycha
|
|
|
|
|
CYTAT osobiscie polecam pączki z rostka, zresztą jak i całe pieczywo. Analizowałem kiedyś skład wypieków od Rostka i kupiłbym tylko jeden rodzaj bułek. Reszta mocno "tuningowana". Także wiesz..... |
|
|
|
|
Nie polecam z City Parku.Pączki mają raz w roku i niestety dziś nieudane ciężka, zbita buła napełniona od góry nadzieniem różanym lub budyniowym.Olczyk wygrywa.
|
|
|
|
|
ach te pączki, oponki, chrust, czy cos tam jeszcze
i kalorie rosną A to wszystko jako kończenie karnawału i przygotowanie do Wielkiego Postu. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Witam
Ja tam zawsze mam dwa pączki obok siebie wieczorem w łóżeczku Na pewno nie tuczą, jak te Wasze, a wręcz przeciwnie.... I przejeść się nie da Pozdrawiam |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Witam Ja tam zawsze mam dwa pączki obok siebie wieczorem w łóżeczku Na pewno nie tuczą, jak te Wasze, a wręcz przeciwnie.... I przejeść się nie da Pozdrawiam żona i teściowa? Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Koniec pączkowego szaleństwa i czas na podsumowanie ; w Katarzynce nie sposób było dostać pączków już w środę a dziś napewno to samo ,u Dziubka- tak tu zachęcaliście - poszliśmy dziś sprawdzić , było pod dostatkiem ale i brzydkie /niektóre mało okrągłe /i niestety niesmaczne .W Biedronce brakowało w Kauflandzie jeszcze nie całkiem rozmrożone ale szły .Najlepsze swoje nawet rozmrożone a wcześniej usmażone.
|
|
|
|
|
H2o to też chemia
Zjadłem dzisiaj te prawdziwe pączki bez chemii i smażone. Czułem się cieżko i wolę już te pieczone z biedronki z chemikaliami bo po obiedzie do kawy mogę zjeść nawet dwa bez żołądkowych ekscesów. Nigdy nie zrozumie tej pogoni za prozdrowotnymi pączkami bez chemii. Gdy te smażone czy nawet pieczone bez chemii i tak mają bardzo szkodliwy akrylamid z racji smażenia. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Klemens_Maria,
a słyszałeś o pączkach pieczonych? A kto powiedział że zawsze się uchronisz przed chemią? Zadając "swoje" pączki zjadasz odrobinę chemii, te z marketu czy cukierni to sama chemia (oczywiście ta szkodliwa dla organizmu). |
|
|
|
|
CYTAT H2o to też chemia
Zjadłem dzisiaj te prawdziwe pączki bez chemii i smażone. Czułem się cieżko i wolę już te pieczone z biedronki z chemikaliami bo po obiedzie do kawy mogę zjeść nawet dwa bez żołądkowych ekscesów. Nigdy nie zrozumie tej pogoni za prozdrowotnymi pączkami bez chemii. Gdy te smażone czy nawet pieczone bez chemii i tak mają bardzo szkodliwy akrylamid z racji smażenia. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam Ja tam zawsze mam dwa pączki obok siebie wieczorem w łóżeczku Na pewno nie tuczą, jak te Wasze, a wręcz przeciwnie.... I przejeść się nie da Pozdrawiam żona i teściowa? PeIHa - dwa cycuszki....ups pączuszki z rodzynkami ... a niedługo wiosna...."chodzi żuczek po paluszku, a paluszek po pączuszku... Pozdrawiam |
|
|
|
|
dziś pyszne pączki żonka mi zrobiła ...
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|