|
|
|
Byłem u Pana Palenia w zeszłym roku, przez około pół godziny było poszukiwanie zaworka przez dwóch pracowników. Napełnienie i sprawdzenie szczelności około godziny ale po dwóch tygodniach freon uciekł, akurat byłem na wakacjach tym samochodem, to tyle jeżeli chodzi o ten zakład, nie polecam. Zapomniałbym zapłaciłem 140 zł.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Byłem u Pana Palenia w zeszłym roku, przez około pół godziny było poszukiwanie zaworka przez dwóch pracowników. Napełnienie i sprawdzenie szczelności około godziny ale po dwóch tygodniach freon uciekł, akurat byłem na wakacjach tym samochodem, to tyle jeżeli chodzi o ten zakład, nie polecam. Zapomniałbym zapłaciłem 140 zł. To chyba byles u innego Palenia..... www |
|
|
|
|
Polecam bosch servis na mostowej w szczegolnosci pana Jacka M. Cena tez jest bardzo dobra
|
|
|
|
|
Polecam firme Rest na przemyslowej kolo wtorstalu
|
|
|
|
|
Odświeżę temat. Byłem dzisiaj u Pana Palenia. Wymiana uszczelek, nabijanie klimy od zera, sprawdzenie szczelności. Zapłaciłem 140 zł, ceny zaczynają się od 80 zł w zależności od ilości czynnika. Osobiście polecam. Nowy sprzęt, konkretnie i profesjonalnie.
Jak ktoś pisze, że szukanie zaworka zajęło pół godziny to sory, na tyle modeli ile jest na rynku to chyba nie każdy trzeba znać na pamięć. A że gaz uciekł znaczy że układ z jakiegoś powodu stracił szczelność skoro przez miesiąc było dobrze. Podsumowując ja osobiście polecam. |
|
|
|
|
No i o to chodziło, sprawdzić szczelność, facet. Może teraz zatrybisz.
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a tak podepnę się:
GDZIE W STW LUB OKOLICACH ZAŁOŻĘ KLIMĘ DO AUTA ??? |
|
|
|
|
W Bosch Service w nowym oddziale na KEN jest teraz super okazja. Tu wszystko pisze http://stalo(...)id=38951 Od czerwca do września odgrzybianie klimatyzacji ozonem - 1 ZŁ – najnowszym urządzeniem firmy Blue Planet. Najbardziej skuteczna metoda odgrzybiania, szczegóły na stronie - http://blueplanet24.pl/informacje.htm .
|
|
|
|
|
polecam metgum na malcach tam gdzie wulkanizacja od stw za stacja Bp
|
|