|
|
|
Poszukuję noclegu w drodze nad morze, przy autostradzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I jak Ci idzie?
Obawiam się, że wszystkich rozwaliłaś typ pytaniem ew. stwierdzeniem |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nad które morze ?
|
|
|
|
|
Jadąc do Kołobrzegu wyjeżdżałem ok. trzeciej nad ranem i ok. południa byłem na miejscu. W okolice Trójmiasta podróż trwa jeszcze krócej. W drodze nad "nasze" morze nocleg jest zbędny, - oczywiście jeżeli mówimy o jeździe samochodem.
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT POSZUKUJE NOCLEGU W DRODZE NAD MORZE,PRZY AUTOSTRADZIE. A ile nocy potrzebujesz przespać? PS. Ostatnio ze Stalowej do Sopotu jechałem 6,5 godz. z dwoma przerwami na kawę. |
|
|
|
|
Nad Bałtyk tylko do Jarosławca i jeszcze z trójką dzieci,więc chciałabym podzielić drogę na dwa dni.
|
|
|
|
|
9h, 700 km. Co tu dzielić na 2 dni? Można zrobić sobie przerwę dłuższą i zjeść obiad.
|
|
|
|
|
Jezdzimy do Jarosławca właśnie. Z dziećmi najlepiej na noc. Rano jesteś, z przystankami licząc. Ale wyjeżdzliśmy też rano i bez pospiechu na noc na miejscu.Nie wiem jak chcesz dzielić tę trasę,że nocleg liczysz?
|
|
|
|
|
W tym problem,że to będzie okres letni.Dzieci nalegają na kilka przystanków.Obawiam się ,że trasa będzie bardzo męcząca.Jechaliśmy rok temu do Gdańska to wyjechaliśmy rano a popołudniu dojechaliśmy.Przy okazji można by też zobaczyć jakieś ciekawe miasto na trasie.
|
|
|
|
|
Najlepiej wyjechać w nocy, dzieciaki prześpią a i droga spokojniejsza.
|
|
|
|
|
Jak bedziesz jechal jedynka to pomiedzy Włocławkiem a Toruniem jest Ciechocinek,pospacerujesz z dziecmi pod tężniami,jest piekny park z ciekawymi ptakami,mozna tam zjesc w jednej z licznych knajpek.Albo zachacz o Toruń,dzieciaki jak sie wymęcza to usna i nie beda wiedzialy jak minie nastepne 300 km.
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jedz bez noclegu w nocy. lepiej ten jeden nocleg wiecej spedzic nad morzem niz w jakims miescie. dwie kawy, dwa postoje i dasz rade. a dzieciaki cala droge przespia
|
|
|
|
|
jak miasto to bym wybrał Toruń, nawet na polu namiotowym można się przenocować bo mają po drugiej stronie wisły
The great come back... |
|
|
|
|
CYTAT jak miasto to bym wybrał Toruń, nawet na polu namiotowym można się przenocować bo mają po drugiej stronie wisły Mozna i Ciechocinek bo tam 2 godziny max,a Torun piekny ,ale jak sie nie zna miasta i trzeba znaleźć miejsce postojowe to strata kilku godzin.Ciechocinek i przyjemnie i atrakcja dla dzieci i obiadek i w drogę......miejsce zawsze sie znajdzie ,a naprawde fajne miasteczko na kilka godzin relaksu. |
|
|
|
|
Jechałam z trzylatkiem do Jastarni i bez problemu dojechałam w 7 godzin, z kilkoma postojami na siku i jedzenie. Wyjeżdżalismy o 3 a na niespełna 11 byliśmy na miejscu. Szkoda czasu na noclegi dzieci dadzą radę trochę zabawek i laptop czy tablet z bajkami.
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
No ja rowerem to ze trzy dni jadę, to sobie noclegi po drodze zalatwiam. 😆
|
|