|
|
|
Czy ktoś zna terminy komunii w poszczególnych kościołach w tym roku w Stalowej Woli? Próbowałem sprawdzać na stronach internetowych parafii, ale nie ma dokładnej informacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A po co ci ta informacja?
The great come back... |
|
|
|
|
Kolega chce obskoczyć wszystkie komunie w mieście.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
No mnie sie wydaje takie pytanie i zachowanie dziwne...
The great come back... |
|
|
|
|
@ PRL |
|
|
|
|
w opatrzności bożej zawsze jest w 1 niedzielę maja
|
|
|
|
|
Nacht sugeruje ze albo cos sprzedaje, albo lubi popatrzec na ladnie ubrane dziewczynki tudziez chlopcow. Zreszta sam zainteresowany najlepiej by sie wypowiedzial.
The great come back... |
|
|
|
|
Nie można normalnie zapytać bez kontekstów? Nic nie sprzedaje, ani nie mam żadnego interesu.....jak czytam Wasze odpowiedzi to rozumiem, że to forum i miasto schodzi na psy......Jak się nic nie wnosi do tematu to się po prostu nie piszę, nie nabija postów i nie bije piany, a Wy wyskakujecie z głupotami.
|
|
|
|
|
Trójca 14 maja
Jana Pawła II 7 maja Szkaplerznej 3 maja |
|
Dołączył: 11 Maja 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kolega ma zapewne komunię w rodzinie w różnych kościołach i chce się upewnić jak zgrać i dzień i wolne w pracy by nikogo z rodziny nie urazić.
|
|
|
|
|
CYTAT No mnie sie wydaje takie pytanie i zachowanie dziwne... A o jakie zachowanie Ci chodzi? |
|
|
|
|
To tym bardziej powiedz po co ci wiedziec kiedy w jakiej parafii komunia ? Z czystej ciekawosci pytam bo mnie to intryguje. Kiedy sa nie wiem bo sam nie ide w tym roku.
The great come back... |
|
|
|
|
To tym bardziej powiedz po co ci wiedziec kiedy w jakiej parafii komunia ? Z czystej ciekawosci pytam bo mnie to intryguje. Kiedy sa nie wiem bo sam nie ide w tym roku.
The great come back... |
|
|
|
|
Zuza1 mnie rozgryzła dziękuje za konstruktywne odpowiedzi.
|
|
|
|
|
No jacha jak by mial komunie w rodzinie to by zaproszenia dostal i wszystko wiedzial, albo cioci trzeba zapytac...
The great come back... |
|
|
|
|
Wybaczcie taka podejzliwa natura, bardziej obawial bym sie tylk jakby Nacht zapytal o te komunie. Zawsze pytajcie ciotki po 50-tce powiedzom wam co kiedy jak sie ubrac i jaki prezent wypada kupic, a kolega cos kreci.
The great come back... |
|
|
|
|
PRL co to jest powiedzom?
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT PRL co to jest powiedzom? Jak to co to znaczy? Gwary moherowej nie znasz? Jak powiedzom to to jest prowda!
Kuna |
|
|
|
|
Powiedzom to tak samo jak światło wlanczasz, a jak mimo to światło włączasz to robisz dokladnie to samo zmieniasz położenie pstryczka i odcinasz doplyw prądu elektrycznego do żarówki. Nie czepiaj się. Ewentualnie przecinki sprawdz w artykulach na SM i sie podziel spostrzeżeniami
The great come back... |
|
|
|
|
CYTAT Powiedzom to tak samo jak światło wlanczasz, a jak mimo to światło włączasz to robisz dokladnie to samo zmieniasz położenie pstryczka i odcinasz doplyw prądu elektrycznego do żarówki. Nie czepiaj się. Ewentualnie przecinki sprawdz w artykulach na SM i sie podziel spostrzeżeniami Niektórzy to robią coś rencami i jakoś im korona z głowy nie spada.
Kuna |
|
|
|
|
Mimoza obawiam sie ze możesz miec na mysli onanizm. Ale nie ma problemu generalnie popieram.
The great come back... |
|
|
|
|
to ja pojde jeszcze dalej i zapaytam o terminy w 2018 ???
|
|
|
|
|
CYTAT Mimoza obawiam sie ze możesz miec na mysli onanizm. Ale nie ma problemu generalnie popieram. Popierasz zboczenie? Ponoć się od tego ślepnie. Tak taki mądry święty ksiądz powiedział.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT @ PRL Kuna |
|
|
|
|
Mimoza tak należało by zrobić, ale Ty to zrób powiadom ich...
The great come back... |
|