Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Trochę dziwnie się do tego zabierają, bo niby pomiar czasu ma być, ale zapisy przedpotopowym sposobem prowadzą Jak myślicie impreza wypali ? https://www.faceb(...)0546636/
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raczej wypali. Słyszałem, że trochę ludzi się zapisało. Ja również dołączę. Co mi szkodzi pobiegać po parku i okolicy. Jestem ZA
|
|
|
|
|
Nawet nie stać ich, aby zamieścić regulamin na stronie wydarzenia. Niestety w poniedziałek i czwartek nie mam możliwości zapisać się na bieg, a chętnie wziąłbym udział. A do zapisów wystarczy wykorzystać nawet Formularze Google lub zwykły E-mail, a nawet przez Facebooka. Tylko nikt na to nie wpadł.
|
|
|
|
|
CYTAT Nawet nie stać ich, aby zamieścić regulamin na stronie wydarzenia. Niestety w poniedziałek i czwartek nie mam możliwości zapisać się na bieg, a chętnie wziąłbym udział. A do zapisów wystarczy wykorzystać nawet Formularze Google lub zwykły E-mail, a nawet przez Facebooka. Tylko nikt na to nie wpadł. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś ich uświadomił może jeszcze nie jeden bieg zorganizują
|
|
|
|
Każdy uczestnik biegu dostaje regulamin przy zapisie,pierwszych 100osób dostaje pamiątkową koszulkę,ja dziś się zapisalem bylo zapisanych juz 86 osób.WYBORCA jak chcesz sie zapisac na bieg ,to na fb jest profil stowarzyszenia morzesz się skontaktować i na pewno Cię wpiszą na listę.mój kolega tak zrobił.
|
|
|
|
|
CYTAT Każdy uczestnik biegu dostaje regulamin przy zapisie,pierwszych 100osób dostaje pamiątkową koszulkę,ja dziś się zapisalem bylo zapisanych juz 86 osób.WYBORCA jak chcesz sie zapisac na bieg ,to na fb jest profil stowarzyszenia morzesz się skontaktować i na pewno Cię wpiszą na listę.mój kolega tak zrobił. 100 pierwszych osób dostaje koszulkę, czy wszystkich startujących może być tylko 100 osób ? Jesteś pewien że chodzi o koszulki a nie o limit zawodników ?
|
|
|
|
Jest przygotowanych sto pakietów startowych,a pierwszych sto na mecie otrzyma pamiątkowy medal + trzy pierwsze miejsca kobiety/mężczyżni puchar i dyplom, może startować więcej osób,są przygotowane nr startowe.
|
|
|
|
|
I są jeszcze zapisy ?
|