~~edytales | |
|
|
Wygląda za zagubionego-ma łańcuszek na szyi. Jest nie duży- a pyszczek ma jak mopsik i jest czarny. Może komuś zginął?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~edytales | |
|
|
zapomniałam dodać że postój Taxi w okolicach ul. Okulickiego 1- dworzec PKS
|
|
|
|
|
|
ifeelgood założył ostatnio temat z informacją, że jakiś piesek od kilku dni błąka się w okolicach "edukacji" i zamieścił zdjęcie jak piesek siedział przy tym parkingu. Napisz do niego pw to ci pewnie wyśle fotę.
Edit: masz tu linka do tego tematu i obczaj sobie tego pieska http://stalo(...)id=85056 |
|
~~edytales | |
|
|
nie to nie ten. Ten co się tu wałęsa ma czarną krótką sierść i "podpalany" brzuch, krótki podkręcony ogonek. Widać po nim że zadbany ale ludzi się boi. Dałam mu pić i jakaś dziewczynka przyniosła mu rano jeść. Szkoda psiaka....
|
|
|
|
|
|
Kręci się tam jeszcze? Może i bym zabrał go do siebie, ale boję się, że mój pies skończy z nim tak jak z łasicą kilka miesięcy temu - została tylko sama skóra, którą piesek podrzucał sobie jak naleśnika .
|
|
~~edytales | |
|
|
no nie wiem czy to dobry pomysł w takim razie
|
|
|
|
|
|
Bądź co bądź - czasy ciężkie, kryzys... zawsze się zapasy mięsa w domu przydadzą
|
|
~~edytales | |
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/283f3f70a72341ce.html
to ten piesek. Może ktoś coś wie? |
|
|
~~edytales | |
|
|
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/283f3f70a72341ce.html
|
|
|
~~meee | |
|
|
O matko jaki slodki Ale biedna psinka;( wez go do siebie,a jak nie mozesz to chociaz dawaj mu jesc..
|
|
|
~~ona23 | |
|
|
A moze on nie zaginal tylko ktos celowo go wyrzycil...;/tak teraz niestety sie dzieje;/
|
|
|
~~edytales | |
|
|
Chętnie bym go wzięła ale nie mogę. Może ktoś inny by chciał.Pies to duży obowiązek zwłaszcza w mieście ( w Bloku) jak się cały dzień pracuje.Daję mu pic i jeść, czasami dzieci coś mu przynoszą. Widać że fajny. Ach żal mi strasznie psiny...
|
|
|
~~mati | |
|
|
W którym on jest dokładnie miejscu??
|
|
|
~~edytales | |
|
|
biega sobie pomiędzy parkingami od dworca PKS a tym sklepem rowerowym na Okul. 1B
|
|
|
|
|
|
I co z tym pieskiem?? dalej siedzi tam czy juz go ktos wzial???
|
|
~~edytales | |
|
|
28.04 ( wtorek) widziałam go ostatni raz. Od wczoraj nie pokazał się
|
|
|
~~kundel | |
|
|
CYTAT Wygląda za zagubionego-ma łańcuszek na szyi. Jest nie duży- a pyszczek ma jak mopsik i jest czarny. Może komuś zginął? a tam jakis piesek wam w glowie
|
|
|