|
|
|
A chodzi o: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juz jest temat polityczny, więc nie zaśmiecaj forum. Wiem,że to lubisz, ale sa granice.
|
|
|
|
|
Ale ten temat dotyczy wyłącznie Donalda Tuska, jako przewodniczącego Rady Europejskiej. |
|
|
|
|
Nie myślimy za Ciebie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ale ten temat dotyczy wyłącznie Donalda Tuska, jako przewodniczącego Rady Europejskiej. Wiem, że lubisz nabijac posty, ale zapraszamy do tematu Polityka bez cenzury. |
|
|
|
|
Poprostu pytam o waszą opinię w tej sprawie |
|
|
|
|
Ale nas grzecznie mowiac jeb*e twoja chec pozyskania naszej opinii. Jestes zwyklym trollem, wytworem stalowegomiasta, probojacym na sile podniesc ogladalnosc strony. Twoj czas juz sie skonczyl, kiedys jeszcze ludzie lapali sie na twoje prowokacje, teraz w tym poscie wyraznie zauwazalne jest to, ze wszyscy maja Cie w dupie i nikt nie łyka twoich tematow.
|
|
|
|
|
Jeszcze tego nie widzicie? zapewne Nacht jest to ktos powiazany z wlascielami... jak to nie ktorys z niech. Takie tematy maja na celu pozycjonowanie i oklamywanie reklamodawcow. Co mi po reklamie regionalnej firmy? jak pewnie z 60% ludzi wchodzi tu tylko dlatego ze Nacht zalozyl bzdurny temat ktory sie jakos pozycjonuje? Dlaczego nie kasuja tematow tego trolla? to juz macie odpowiedz
Ps. poproscie o statystyki przed zamieszczeniem reklamy swojej dzialalnosci ale statystyki z uwzglednieniem regionow zapewniam... nie dostaniecie bo mi takich nie udostepniono mimo prosby. |
|
|
|
|
Skoro przeszkadzają wam wpisy Nachta, to po jakiego ciorta na nie odpowiadacie ?
Nie widzę potrzeby kasowania jego tematów, bardziej pasowało by wyczyścić te wulgarne których tu nie brakuje Uważam że trzeba być idiotą aby obrażać Nachta. Nie podoba się, nie czytaj, nie komentuj, to chyba jest proste i zrozumiałe |
|