|
|
|
Już wkrótce, obchody 100 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, co nastąpiło 11 Listopada 1918 roku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
11 listopada 2017 roku do Stalowej Woli przyjedzie Prezydent Andrzej Duda, aby zapoczątkować obchody setnej rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości. |
|
|
|
|
CYTAT Oprócz wodowania ORP "Lech Kaczyński" (ex-"Ślązak", ex-"Gawron"), przewidziano również stawianie w całej Polsce bardzo drogich kolumn niepodległości (pomników smoleńskich w wersji 2.0). Źródło? Zastanawiałem się, czy jechać do Warszawy na Marsz Niepodległości, ale jednak wybiorę się na uroczystości do Stalowej Woli, o ile przyjazd pana prezydenta Andrzeja Dudy to nie kaczka dziennikarska. |
|
|
|
|
Chodzi ci o kolumny ? |
|
|
|
|
CYTAT To podobno pomysł Radia Maryja. podobno? a z jakim prawdopodobieństwem piszesz to słowo: podobno? podobno na 99,9%? czy podobno na 0,01%? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
@ rsta |
|
|
|
|
A jak to policzyłeś? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
To proste. |
|
|
|
|
I wszystko jasne.
|
|
|
|
|
1/3 to sataniści. Jest demokracja czy nie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Powiem tak: nie mam nic przeciwko obchodom świąt narodowych, ale nerwi mnie że w tym kraju nie ma żadnej pomocy dla bezrobotnych osób takich jak ja. |
|
|
|
|
@Licht: Na co tak naprawdę liczysz od państwa? Do urzędu pracy idzie się po zasiłek. Jeśli chcesz iść do pracy, to szukasz ofert w Internecie, składasz CV, czekasz na odpowiedź i jeśli się tobą zainteresują, to umawiasz się na rozmowę kwalifikacyjną. Praca sama ciebie nie znajdzie - za wyjątkiem kilku branż, ale to też już przeszłość. Możesz też założyć własną działalność gospodarczą jeśli wiesz, co chcesz robić.
|
|
|
|
|
@ wyborca |
|
|
|
|
CYTAT @ wyborca Zaloz Bloga. Potem reklamy. Zaloz konto na Youtubie. Piszesz tu za darmo ponoc fachowo. A moze z wejść i odslon zarobisz parę groszy. Teraz youtuber to zawód. Kupisz bilet za 10zł pojedziesz pkp na jakis poligon fachowo po opowiadasz nakrecisz. Opublikujesz film. |
|
|
|
|
Mam konto na YouTube, ale nie prowadzę wideo-bloga: |
|
|
|
|
P.S. Prawda że jestem dobrym politologiem ?[/justify][/cytat]
Nie |
|
|
|
|
Ale bez mojego wsparcia, może nie być upamiętnienia we Lwowie "Orląt Lwowskich"... tak jak napisałem: coś za coś. |
|