|
|
|
jakiś idiota was wkręca a wy ciągniecie dyskusje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to tym bardziej niech idiote zbanuja
|
|
|
|
|
Nie zbanują bo to idiota na ich usługach
|
|
|
|
|
List z moim wnioskiem już dotarł. |
|
|
|
|
CYTAT List z moim wnioskiem już dotarł. Oby się udało, a pozniej mozesz spier^^^ z tego kraju szwabski pomiotku. |
|
|
|
|
@ Tristan |
|
|
|
|
Czyli jestes człowiekiem bez honoru, a na takiego szkoda klawiatury.
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nacht, wesołek z Ciebie
Tylko się nie ujawniaj, bo cię zlinczują Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
@ Bob |
|
|
|
|
CYTAT Nacht, wesołek z Ciebie Tylko się nie ujawniaj, bo cię zlinczują Przecież Tomaszka każdy zna Nawet ja, a zupełnie mnie to nie interesowało. Jeśli kogoś zainteresowało, to wie o wiele więcej niż potrzeba, by nachcika (z małej rozmyślnie) spotkać ;) A psychopath is better than no path |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Nacht) NIE jestem Polakiem, Chociaż jedno Twoje twiedzenie jest prawdiwe i się z Tobą zgadzam w 100% i sądze,że nie tylko ja.Tak między nami,,,Hopes Mutter dumm. CYTAT (Mariusz77) Nie zbanują bo to idiota na ich usługach Jak można zbanować kogoś komu zleca się zwiększenie odsłon... CYTAT (???) jakiś idiota was wkręca a wy ciągniecie dyskusje sciana Tak właśnie to wygląda...głupi temat a już cztery strony. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Nacht) NIE jestem Polakiem, Chociaż jedno Twoje twiedzenie jest prawdiwe i się z Tobą zgadzam w 100% i sądze,że nie tylko ja.Tak między nami,,,Hopes Mutter dumm. CYTAT (Mariusz77) Nie zbanują bo to idiota na ich usługach Jak można zbanować kogoś komu zleca się zwiększenie odsłon... CYTAT (???) jakiś idiota was wkręca a wy ciągniecie dyskusje sciana Tak właśnie to wygląda...głupi temat a już cztery strony. Dlatego wystosowałeem apel na forum, zeby nie reagowac na jego durne posty.ale mi usuneli. |
|
Dołączył: 20 Cze 2012r. Skąd: StaloweMiastoToDupa Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
On Se KPI z was.
Jest moderatorem. Trzeba znaleźć jakis artykuł na wolność słowa lub na obrażanie obywatelstwa przez tego trolla . Jak usunąć konto na tym portalu? W sumie znalazłem. Jutro ide do policji zgłosić. Moderowano przez: magpie Jak masz coś do dopisania to edytuj swoją wypowiedź, a nie pisz od nowa posty jeden pod drugim. Użytkownik nacht nie jest moderatorem i nigdy nim nie był.
|
|
|
|
|
Temat zostaje zamknięty na prośbę użytkownika, który go założył.
|
|