|
|
|
Pracowal ktos w Providencie?
W Stalowej poszukuja do pracy ciagle. Ciekawe dlaczego ludzie wieja z tej pracy. Slyszalam tylko ze kierowniczka to zolza,ale moze da sie dorobic.Wie ktos cos? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gdzie się ogłaszają że poszukują ludzi?
|
|
|
|
|
Zapytaj Andrzejka, on jest specjalistą od Providenta na tym forum, siedzi w tym bagnie już kilka lat. Trzeba być strasznie sfrustrowanym idiotą, aby podjąć prace w tej lichwiarskiej firmie.
|
|
|
|
|
Zapewne praca podobna jak dla komornika. Trzeba mieć predyspozycje...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Trzeba być chamem bez serca.
|
|
|
|
|
Znajoma podeslala mi info.ze niebezpiecznie jak cholera w Polsce od 2012 r 7 kobiet z providenta zamordowanych.Tak ze ja dziękuję za taka prace szkoda nerwów macie racje ze trzeba byc chamem i bezdusznym draniem.
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie się ogłaszają że poszukują ludzi? Slyszalam od kolegi ze przemial maja dobry i na bieżąco szukaja.Dzwon na Provident Stalowa Wola |
|
|
|
|
Myślę że dobrym rozwiązaniem jest odezwać się na priv.do Andriuszy
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Podobno providenty, bociany itp mają poważne problemy finansowe od czasu wprowadzenia 500+.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Podniosła im się ściągalność lichwy?
|
|
|
|
|
Nie sądzę żeby mieli problemy przez 500+. Ludzie pożyczali i będą pożyczać bezmyślnie.
Był program w TV kiedyś chyba w Uwadze jaka to jest praca. Szczególnie w windykacji jak musisz nękać tych ludzik, którzy nie spłacają. Jak komornik. Ja bym nie potrafił. |
|
|
|
|
Nikt normalny by nie potrafił.
|
|
|
|
Masz racje, nikt normalny pracy w tak podłej instytucji nie podejmuje.
|
|
|
|
|
CYTAT Masz racje, nikt normalny pracy w tak podłej instytucji nie podejmuje. A firmy windykacyjne lepsze? Jest ich mnóstwo. Żyją z osób ktore nie mają na życie- paradoks jednym słowem |
|
|
|
|
Jakaś kobieta chciała skończyć ze sobą po wizycie smutnych panow od długów. Lepiej emigrować do UE, tam czeka wszystko. Wypadtowac sie i zmiana imienia, dokumentów nie sprawdzają.
|
|
|
|
|
No jedni nie mają kręgosłupa moralnego inni mają. Zawsze tak było. Do pracy tego typu trzeba być bezwzględnym. Jak komuś to w sumieniu nie uwiera to cóż... Firmy windykacyjne, komornicy, nawet w pracy w banku ciężko zachować czyste sumienie - z tego co słyszałem.
|
|