Dołączył: 24 Marz 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Interesuje mnie zakup działki na ROD Hutnik II. Rady? Uwagi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proszę sprawdzić p.w.
|
|
|
|
|
Mój kolega chce coś sprzedać. Dowiem się czy dalej aktualne.
|
|
|
|
|
Czy w tym domu działkowca można dowiedzieć sie o, dzialki na sprzedaż?
Aska |
|
|
|
|
Ogłoszenia dotyczące sprzedaży działek zwykle wiszą na tablicy przed brama wjazdową.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Przepraszam że trochę nie na temat ale które to są działki Hutnik 1 , które Hutnik 2 i czy jeszcze jakieś są i gdzie ?
|
|
Dołączył: 24 Marz 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie ma ani jednego ogłoszenia na tablicy ogłoszeń Zero
Hutnik I- koło Oczka (przed Sanem) Krokus- za Hutnikiem I Hutnik II- pierwsze za Sanem San I- za Hutnikiem II San II- za Sanem I Mostostal- na prawo od San I |
|
|
|
|
CYTAT (Nikkor) Nie ma ani jednego ogłoszenia na tablicy ogłoszeń Zero Bo one tam nie wiszą stadami, działki są dosyć chodliwym towarem To, że w tej chwili nie ma na tablicy żadnego ogłoszenia, nie znaczy, że zawsze tak jest. Jak spotkam "działkowe" sąsiadki to popytam, bo dwie wspominały, że będą chciały swoje działki sprzedać. No chyba, że masz zamiar urządzać na działce imprezy z muzyką, to nie pomogę bo nie jestem zainteresowana takim "sąsiedztwem" Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
... również chętnie kupię....obiecuję będę spokojnym sąsiadem...:-)))
|
|
|
|
|
Wczoraj rozmawiałem z Panią prezes ROD Krokus tj. za wałem przed Sanem. Mówiła że są na pewno dwie. Niestety nie znam cen.
|
|
|
|
|
Jak pisałem wcześniej, na działce nr 36 jest ogłoszenie sprzedaży. Nie reklamuje - poprostu dzisiaj widziałem ogłoszenie na furtce - Ogród Krokus. Wybaczcie, wiem że temat dotyczy ogrodu Hutnik, ale nie chce zaśmiecać i zakładać nowego tematu.
|
|
|
|
|
ogród krokus -są dwie cena w tamtym roku na jesień 10tys-szt,ale pani prezes tam to pomyłka,jeśli nic nie uprawiasz a masz tylko trawke to co chwile dostajesz listy ze działka jest zaniedbana hehe,na tablicach wystawiają ludzi raczej którzy chcą za swoje działki duże sumy,najlepiej pytać wśród działkowców,albo przejechać rowerkiem parę alejek i zobaczyć które sa juz nie uprawiane lub zaniedbane spisać numer i do prezesa,może jakaś starsza osoba już niema siły na uprawianie działki i będzie chciała sprzedać
|
|
|
|
|
10 tyś może to i dużo, ale uważam że Krokus to najlepsza lokalizacja. Przed Sanem czyli bliko, żadną drogą nie są zagrożone bo są na zbiorniku retencyjnym, otoczone niewielkim wałem. Nawet jeśli 10tyś, choć faktycznie nie znam cen to niedużo przy niektórych cenach z hutnika gdzie lada chwila może powstać obwodnica.
Rozbawiło mnie niedawne ogłoszenie z SM gdzie ktoś cenił działkę ( w zasadzie ogródek działkowy) 30 tyś, altanka podpiwniczona, 4 pokoje 😂 -ludzie na ogródku. Za 30tyś to budowlaną działkę można trafić. Co do Pani Prezes to wcale nie jest taka zła. Z resztą pamiętam też niedawny temat forum SM gdzie działkowcy debatowali nad odwołaniem zarządu Hutnika nie pamiętam czy I czy II. Nie istotne. Zawsze znajdzie się taki któremu coś nie będzie pasować. Wystarczy stosować się do regulaminu i dobrze żyć z sąsiadami i jest ok. |
|
|
|
|
Czy ktoś wie jak to jest z działkami San? Kiedy można zastać kogoś z zarządu żeby spytać o działki?
|
|
|
|
|
czwartki i soboty lub na telefon
|
|
|
|
|
Chętnie kupie działkę na Hutniku II z altanką, byle nie narożną
Ktoś coś? |
|
|
|
|
CYTAT Chętnie kupie działkę na Hutniku II z altanką, byle nie narożną Ktoś coś? witam jest dzialka do sprzedania hutnik 2 za sanem nr 748 z prądem moim zdaniem w dobrym miejscu. Jest zaniedbana od kilku lat nic tam sie nie dzialo jest do sciecia kilka drzew altanka do remontu ale przynajmniej ma solidny dach i mury a co wazne dobry sasiad czyli ja info w domu dzialkowca sobota 11-13 lub wtorek i czwartek 16-18 cena 5,5 tys + oplata za prad bo kilka dni temu podłaczyli 660 zl polecam ps. radze pospieszyc sie |
|
|
|
|
Może ktoś jeszcze ma coś na sprzedaż ? Poszukuje działki.
|
|
|
|
|
Spróbuj http://hutnik2.pl/ogloszenia.html może jeszcze aktualne
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
wznawiam temat. moze ktos wie o dzialce na sprzedaz?
|
|
|
|
|
W Ogrodzie Działkowym SAN do sprzedania są działką. Z tą informacją prosimy skontaktować się z panem Zbigniewem Szwedo pod numerem telefonu 662487114
|
|
|
|
|
Wznawiam temat. Czy ktoś może orientuje się gdzie jest jakaś działka z altanką na sprzedaż????
|
|
|
|
|
San2 jest kilka działek do sprzedania.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma ani jednego ogłoszenia na tablicy ogłoszeń Zero Hutnik I- koło Oczka (przed Sanem) Krokus- za Hutnikiem I Hutnik II- pierwsze za Sanem San I- za Hutnikiem II San II- za Sanem I Mostostal- na prawo od San I Na Krokusie wiem ze chca sprzedac,wypielegnowana super działeczka. |
|