|
|
|
Witam
Jesteśmy młodą, prężnie działającą grupą z Podkarpacia, rozwijamy własną działalność na naszych terenach. Potrzebujemy kilka osób chcących działać, zarabiać i się rozwijać "w dowolnej kolejności" Jeśli znacie kogoś kto widzi siebie w lepszych perspektywa, ma duźe ambicje i chęci do działania dajcie znać. piotr_c_(at)_o2.pl PS. Nie chodzi nam o osoby poszukujące pracy, to jest biznes nie etat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Więcej chetnych znajdziecie jak napiszecie o co chodzi a nie takie mydlenie oczu. Nie dość, że gniewni, to jeszcze tajemniczy pomijam, że na forum jest dział ogłoszenia > praca.
|
|
|
|
|
Proszę nie pisać w ten sposób, praca jest na hucie albo na felgach i zostawmy ja innym, zresztą to już było zaznaczone.
Napisałem post, pan mi odpisał, ja odpisuje teraz, czy ktoś z nas coś zarobił, nie wiem jak pan, ja sprawdzałem i nic. Jest więc sens na tę dyskusję? Podałem maila, Stalowa Wola skupia naprawdę fajnych ludzi, z pewnością ktoś się znajdzie konkretniejszy by się umówić na spotkanie i rozmowę, Jeśli się mylę przeniesiemy się do innego miasta, ale nie sądzę, aby tak potoczyły się sprawy. Proszę bardziej wierzyć w ludzi, na tysiąc osób z piwem w ręku, przypada 11 piłkarzy, którzy są w grze. Co do szczegółów projektu pamiętajmy o konkurencji ożywiającej ten rynek, to my mamy zarabiać nie oni, więc takie rzeczy na spotkaniu. |
|