|
|
|
Cześć wszystkim,
Od dłuższego czasu aktywnie poszukuję normalnej pracy i napotkałam dzisiaj ogłoszenie, że szukają kogoś do pracy w sklepach w City Park i Vivo. Jako, że pracy szukam już jakiś czas zauważyłam, że co chwilę rekrutują nowych pracowników. Warto starać się o zatrudnienie w tym sklepie? Może są tutaj użytkownicy, którzy mają doświadczenia z właścicielem tych sklepów? Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ponieważ mam już dość pracy u ludzi którzy za nic mają drugiego człówieka. Pozdrawiam! Wiktoria |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludzie szukają normalnej pracy,normalnej dziewczyny/chłopaka etc więc to świadczy w jak zidiociałym żyjemy świecie. Ludzi którzy nie mają pracy dotyka ostracyzm tak jakby praca była celem człowieka. Ktoś kto nie zna takiego pojęcia jak praca za wszelką cenę (czyt. z idiotami) nie traci godności będąc bez pracy a wręcz przeciwnie. To takie moje przemyślenia.
Powodzenia.😉 "You fuckin' idiots turn jewellery store into Wild West and you wondering why the cops show up?" - Nice Guy Eddie. |
|
|
|
|
Jeśli szukasz takiej pracy, gdzie chcesz żeby Cię szanowano,to lepiej omiń tego pracodawcę.
|
|
|
|
|
CYTAT Ludzie szukają normalnej pracy,normalnej dziewczyny/chłopaka etc więc to świadczy w jak zidiociałym żyjemy świecie. Ludzi którzy nie mają pracy dotyka ostracyzm tak jakby praca była celem człowieka. Ktoś kto nie zna takiego pojęcia jak praca za wszelką cenę (czyt. z idiotami) nie traci godności będąc bez pracy a wręcz przeciwnie. To takie moje przemyślenia. Powodzenia.😉 To chyba nie jest odpowiedz na pytanie autorki posta... |
|
|
|
|
szkoda twoich nerwow dziewczyno.
|
|
|
|
|
Zastnawia mnie fakt dlaczego wszyscy piszą półsłowkami. Jest to bardzo popularne forum, które przegląda wiele osób może warto coś więcej napisac?
|
|
|
|
|
Tak jak koleżanka pisze wyżej.Szkoda Twoich nerwów.Pracowałam kiedyś w City Parku (uprzedzam ,ze nie u tego pracodawcy ).
|
|