|
|
|
Która Żabka dzisiaj czynna?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ludzie Święta są, ogarnijcie się, każdy chce je spędzić z rodziną a jak nie to odpocząć, a tu ledwo się dzień nie zaczął i już która żabka otwarta
|
|
|
|
|
Dziękuje za radę, ale to nie było moje pytanie.
|
|
|
|
|
D9kladnie zgadzam sie z poprzednikiem ludzie sa swieta odwalcie sie od sklepow . w swieta tylko alkoholicy szukaja sklepu bo juz wychlali ci mieli haha normalny czlowiek nawet nie mysli o sklepie barany
|
|
|
|
|
nie ma zabek, trzeba było zakupy wczoraj zrobić !!! brakuje ci wódki idz na cpn
|
|
|
|
|
Ja komuś zabraniam spędzić świeta z rodzina? Są też ludzi niewierzący. Skoro wlaściciel zdecydował się otworzyć sklep w świeta to chyba jego decyzja.
|
|
|
|
|
CYTAT nie ma zabek, trzeba było zakupy wczoraj zrobić !!! brakuje ci wódki idz na cpn gdyby chodziło o alkohol, fajki to bym poszedł na cpn, albo lewiatana (który jest pewnie otwarty) |
|
|
|
|
Zakupy robilo się w piątek i sobotę a nie dzisiaj..
W każde swieta jest i samo na forum. Zawsze znajdzie się ktoś kto na gwałt potrzebuje sklepu w taki dzień jak dziś.. :/ :) |
|
|
|
|
Sami wujkowie dobre rady. Wezme je sobie do serca.
A młotkiem sam się puknij w łeb. Temat do zamknięcia. |
|
|
|
|
Przed zamknięciem tematu jeszcze dodam że jedni chcą w święta odpocząć a drudzy zarobić, i jednym gówno 💩 do drugich. Albo odpowiadacie w temacie albo zajmijcie się odpoczynkiem!
|
|
|
|
|
Po pierwsze... nie żyjemy w państwie wyznaniowym. Jedni obchodzą święta, inni nie. Ja jestem ateistką, nie chodzę z jajkami w koszyczku, nie jaram się cukrowymi barankami i nie obżeram się przy stole. I mam prawo zapytać o otwarty sklep, mam prawo robić dziś zakupy, sprzątać, odkurzać, myć okna czy kosić trawę. I proszę wiernych o uszanowanie naszych poglądów tak jak my szanujemy wasze.
|
|
|
|
|
CYTAT Przed zamknięciem tematu jeszcze dodam że jedni chcą w święta odpocząć a drudzy zarobić, i jednym gówno 💩 do drugich. Albo odpowiadacie w temacie albo zajmijcie się odpoczynkiem! W punkt Moraliści od siedmiu boleści. |
|
|
|
|
Czy stacja ria na strefie przemysłowej otwarta?
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
CYTAT Czy stacja ria na strefie przemysłowej otwarta? .Pewnie tak, ale głowy sobie nie dam uciąć. Jakby ktoś kto nie lubi spedzac wolnego czasu z rodziną i potrzebował sklepu, to LEWIATAN czynny do 23. |
|
|
|
|
Lewiatan zawsze jest otwarty w kazde swieta.
|
|
|
|
|
Lewiatan na wojska polskiego na 100 % otwarty.
|
|
|
|
|
Aha to że ktoś chce iść do sklepu w święta nie znaczy że nie lubi spędzić świat ż z rodzina
|
|
|
|
|
dobra idę do lewiatana po browary, świąt nie obchodzę bo żydo idonktrynację już dawno są mi znane na wylot, miłego dzionka rodzimowiercy
|
|
|
|
|
Żabka na Skarpie obok Banku otwarta.
|
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
.Żabka na Siedlance!!Zapraszamy ateistów chrześcijan!Wszyscy zostaną obsłużeni!Tylko koszy na śmi9eci proszę nie wywracać tak jak w Wielkanoc!
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|