|
|
|
- Chrystus Zmartwychwstał
- Prawdziwie Zmartwychwstał Życzę Wszystkim Radosnych i Błogosławionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
:) |
|
|
|
|
Która Żabka otwarta? 😜
|
|
|
|
|
Ciekawe kto dziś przestrzega jednego z 7 grzechów głównych "pycha" lub innego czyli obzarstwoChyba że dzisiaj jest dyspenza
|
|
|
|
|
Radosnych i rodzinnych Świąt
|
|
|
|
|
Obecnie trwa Oktawa Świąt Wielkanocnych, aż do Święta Miłosierdzia Bożego.
Przeżyjmy ten czas godnie. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
I już po Świętach.
Mam nadzieję, że choć część ludzi stała się lepszymi. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT I już po Świętach. Przekonalibyśmy się o tym w bardzo łatwy sposób - wierzący i nie tylko powinni dostać karabiny maszynowe i zapewnienie że nie odpowiedzą za swoje czyny w 7 dni po świętach. Zapewniam że ja i połowa ludności St. Woli już by leżała w prosektorium.
Mam nadzieję, że choć część ludzi stała się lepszymi. Kuna |
|
|
|
|
Coś ty mimoza piła w te święta ? Skąd u Ciebie ta agresja ?
|
|
|
|
|
Chyba płyn z chłodnicy.... czołgu.
A tak poważnie, to chyba nawet był film którego fabułę oparto na takim pomyśle.... "Noc oczyszczenia" czy jakoś tak. Jak tam mimoza? Poczytałaś o nowych grzechach? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Chyba płyn z chłodnicy.... czołgu. przeczytałam o tych nowych grzechach i jestem załamana. Ja wstępu do kościoła nie mam juź na zawsze! Juź po przeczytaniu tych zakazów z parafii białostockiej wiedziałam źe mój czas jako praktykującej katoliczki minął bezpowrotnie. Po przeczytaniu nkwych grzechów juź przypieczętowali mój los. Pozostanę odstępczynią bez wyrzutów sumienia bo nijakij łaski jam nie godna. Do kościoła ja chodziła w mini, nogę na noģę zakładając, opirałam się o ścianę ze 100 razy, ubierałam się w dekolty i drwiłam z kazań. Jak dowalili hejt w necie to ja się poddała.Na wieki mnie przezvto zniechęcili do praktykowania.
A tak poważnie, to chyba nawet był film którego fabułę oparto na takim pomyśle.... "Noc oczyszczenia" czy jakoś tak. Jak tam mimoza? Poczytałaś o nowych grzechach? Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Coś ty mimoza piła w te święta ? Skąd u Ciebie ta agresja ? Agresja czy przewidywanie?
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Chyba płyn z chłodnicy.... czołgu. A Miruś chciałby mimozę wyspowiadać? Poległbyś księźulku po lekturze 1 roku z mojego źycia. Mierz ty siły na zamiary a nie odwrotnie.
A tak poważnie, to chyba nawet był film którego fabułę oparto na takim pomyśle.... "Noc oczyszczenia" czy jakoś tak. Jak tam mimoza? Poczytałaś o nowych grzechach? Kuna |
|
|
|
|
księżulku?
mimoza - nie wiem co piłaś.... ale Ci zaszkodziło. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Chyba płyn z chłodnicy.... czołgu. A Miruś chciałby mimozę wyspowiadać? Poległbyś księźulku po lekturze 1 roku z mojego źycia. Mierz ty siły na zamiary a nie odwrotnie.A tak poważnie, to chyba nawet był film którego fabułę oparto na takim pomyśle.... "Noc oczyszczenia" czy jakoś tak. Jak tam mimoza? Poczytałaś o nowych grzechach? Księża to mają dobrze, paru małoletnich ministrantów i agresja znika. |
|
|
|
|
CYTAT księżulku? Natręctwa myśli na temat picia u księdza? Moze tobie picie winka zaszkodziło?
mimoza - nie wiem co piłaś.... ale Ci zaszkodziło. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT księżulku?
mimoza - nie wiem co piłaś.... ale Ci zaszkodziło. Kuna |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT księżulku? mimoza - nie wiem co piłaś.... ale Ci zaszkodziło. Takie osądzanie? To nie grzech? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT księżulku? mimoza - nie wiem co piłaś.... ale Ci zaszkodziło. Takie osądzanie? To nie grzech? Kuna |
|
|
|
|
Bawicie się w przedszkole?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|