Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Chcesz być bezpiecznyChcesz spać spokojnieOchrona osób i mienia,ochrona fizyczna,służba wartownicza.W naszym katalogu znajdziesz wszystko,co związane jest z ochroną osób i mienia.Komputerowe centrum monitorowania alarmów,konwoje,inkaso,dojazd grup interwencyjnych,monitoring,ochrona obiektów handlowych, biurowych i przemysłowych.Załogi patrolowe,służba wartownicza i ochrona całodobowa.Poczujesz się bezpiecznie. Czytajac ten tekst,mało nie złozyłem sie ze smiechu. Nie polecałbym nikomu aby korzystał z usług tej firmy,wystarczy popatrzec kto tam jest zatrudniony i to juz mówi samo za siebie.Emeryci,rencisci i wszelkie inne tałatajstwo(byli:ORMOWCY,SB-cy i inne twory natury których należy bezwzględnie unikać.)O umiejetnosciach tych panów nie można powiedzieć nic złego,brak umiejętności pisania i czytania o kulturze osobistej juz nie wspomne.Ciekaw jestem opini szanownych forumowiczów na temat w/w firmy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak to ci, co stoją na Hucie to niemiłosierna banda buraków Cwaniaki, którym się wydaje, że stoją na straży porządku i chooy wie czego. W rzeczywistości to ćwoki, można by tirami wszystko stamtąd wywieźć koło nich.
|
|
|
|
|
CYTAT Jak to ci, co stoją na Hucie to niemiłosierna banda buraków Cwaniaki,którym się wydaje,że stoją na straży porządku i chooy wie czego.W rzeczywistości to ćwoki,można by tirami wszystko stamtąd wywieźć koło nich. Ci co stoja na Hucie to sa w 100% buraki z kilkoma wyjatkami,ale oni zazwyczaj dostaja po tyłkach bo w twierdzeniu szefostwa sa nieefektywni.Cwaniaki to oni są jak są w grupie a jak sa sami to juz inaczej sie zachowuja i głowy im lataja jak u pacynki szczególnie jak popijaja piwko przy kioskach.Jak juz nie ma co wywozic z Huty,to teraz staraja sie byc efektywni,a gdzie to tałatajstwo było jak prezesi wywozili co sie dało,rozumiem ze pomrocznoci jasnej podostawali coniektórzy.Pozdro Edzio. |
|
|
|
|
Januszek - gwiazda Karabeli prawdziwy talent,najbardziej efektywny straznik firmy,słynny już wśród pracowników Huty.Z wygladu niepozorny ot,przeciętny burak,a charakter ma naprawdę wyjątkowy,a on podobno nieprzekupny jest tak słyszałem.
|
|
|
|
|
nikoxxx1-Miał problem na imprezie masowej gdzie była ochrona stał przy scenie nie zareagował nikt.Czemu.Bo to nie ochrona tylko stado buraków.I jeszcze miasto im reklame robi żenada,wstyd.
|
|
|
|
|
CYTAT nikoxxx1-Miał problem na imprezie masowej gdzie była ochrona stał przy scenie nie zareagował nikt.Czemu.Bo to nie ochrona tylko stado buraków.I jeszcze miasto im reklame robi żenada,wstyd. jak byles maly to miales chyba ADHD
|
|
|
|
|
CYTAT ADHD Attention-deficit/hyperactivity disorderAttention Deficit Hyperactivity Disorder(AD/HD or ADHD).Piszac o kims wstaw wzmiankę o swojej osobie.Nie wysiliłes sie za bardzo. |
|
|
|
|
CYTAT Czytajac ten tekst,mało nie złozyłem sie ze smiechu. Nie polecałbym nikomu aby korzystał z usług tej firmy,wystarczy popatrzec kto tam jest zatrudniony i to juz mówi samo za siebie.Emeryci,rencisci i wszelkie inne tałatajstwo(byli:ORMOWCY,SB-cy i inne twory natury których należy bezwzględnie unikać.)O umiejetnosciach tych panów nie można powiedzieć nic złego,brak umiejętności pisania i czytania o kulturze osobistej juz nie wspomne.Ciekaw jestem opini szanownych forumowiczów na temat w/w firmy. http://galer(...)phot=925 Jak widać na załączonym obrazku w w/w firmie pracują również urocze Panie. |
|
|
|
|
//na wniosek Karabeli zdjęcie usuniete.
Pozwoliłem sobie na drobną korektęCzy jest ktoś w posiadaniu większej ilości zdjęć z tej imprezy.Jeżeli ktoś mógł by się ze mną podzielić bardzo poproszę.Panie z ochrony mile widziane na zdjeciach |
|
|
|
|
Chyba z lekka Wam się gust wypaczył Chyba, że "za mundurem chłopy sznurem". ;D
|
|
|
|
|
CYTAT Chyba z lekka Wam się gust wypaczył Chyba, że \"za mundurem chłopy sznurem\". ;D W kazdej firmie ochroniarskiej zatrudnia sie emerytow i rencistow nie tylko w karabeli:o-o widziales kto stoi w skaremie na bramach?? stare dziadki UB, SB i reszta komuchow w mikstcie tak samo i te osoby beda pracowac caly czas do puki nie zmieni sie odpowiednich ustaw ciekawe ktora firma dala by rade zabezpieczyc impreze pod MDK? chyba zadna oprocz KARABELI ktora najlepiej prosperuje na rynku w stalowej i okolicach KARABELA |
|
|
|
|
sko88 - mysle ze spodobały ci sie te panie z Karabeli.A czy tak najlepiej prosperuje na rynku w stalowej to bym nie powiedział o okolicach nie bede wspominał.
|
|
|
|
|
A co wysta sie Karabeli czepili? To agencja ochrony jak kazda inna w Polsce, niczym sie nie wyroznia
Zas co do tego kolegi co mowi, ze ochrona spod sceny nie zareagowala. Ci co chronia scene nie moga od niej odejsc. Od operowania 'w polu' masz inne grupy, ktore zazwyczaj stoja na obrzezach tlumu. Jak masz sie do nich zglosci albo oni do Ciebie zalezy od regulaminu imprezy masowej. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Zas co do tego kolegi co mowi,ze ochrona spod sceny nie zareagowala.Ci co chronia scene nie moga od niej odejsc. Od operowania \'w polu\' masz inne grupy,ktore zazwyczaj stoja na obrzezach tlumu.Jak masz sie do nich zglosci albo oni do Ciebie zalezy od regulaminu imprezy masowej. Nareszcie poczułem,że trafiłem na profesjonalistę.Ci co chronili sceny,wcale tego nie robili tylko pilnowali pań ze swojej swity.I nie wmawiaj mi ze do ochrony sceny potrzeba było az tylu ochraniarzy.Mniemam ze niektórzy po prostu bali sie pospacerowac miedzy ludzmi.Na plus zalicze to iz widziałem kilku funkcjonariszy w cywilu.Bardzo sugestywnie reagujacych,na parady małolatów z piwkiem.No ale regulamin imprezy masowej tego nie zabraniałBrawo |
|
|
|
|
No wiec wiesz lepiej. Kultura dyskusji niestety na typowo polskim poziomie. Polecam lekture ustawy o imprezach masowych a potem mozemy dyskutowac.
A jak tak Cie to wszystko denerwowalo (bo za malolata na pewno nie wiedziales co to alkohol i nigdy zadnej szai nie odkreciles) napisz oficjalna skarge do organizatora imprezy zamiast bojowo stroszyc piorka na necie Pozdrowienia. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
do zniwiarza odpowiedz mi kolego ile osob powinno chronic scene?? a ilu chronilo?? jak jestes taki dobry to na nastepna impreze napisal bys plan ochrony na impreze masowa??
|
|
|
|
|
Jestem w stanie,za odpowiednie wynagrodzenie podjac sie tego wyzwania.sko88 wyjaśnij mi proszę jedno,dlaczego akurat tobie mam udzielac informacji w w/w temacie
|
|
|
|
|
CYTAT Jestem w stanie,za odpowiednie wynagrodzenie podjac sie tego wyzwania.sko88 wyjaśnij mi proszę jedno,dlaczego akurat tobie mam udzielac informacji w w/w temacie wcale nie musisz odpowiadac tylko niepotrzebnie sie spinasz gdzies ty to nie byl i cos nie widzial a tak na prawde to w dupie byles i gowno widziales z twoich wypowiedzi moge wywnioskowac ze nie masz pojecia jaka sytuacja jest na rynku w branzy ochrony o. i m. tak ze szkoda czytac twoich wypocin ktore sa wziete nie wiadomo skad |
|
|
|
|
CYTAT wcale nie musisz odpowiadac tylko niepotrzebnie sie spinasz gdzies ty to nie byl i cos nie widzial a tak na prawde to w dupie byles i gowno widziales z twoich wypowiedzi moge wywnioskowac ze nie masz pojecia jaka sytuacja jest na rynku w branzy ochrony o. i m. tak ze szkoda czytac twoich wypocin ktore sa wziete nie wiadomo skad Szczera i piękna wypowiedz,bardzo wymowna.Z miłą chęcią poczytam o sytuacji jaka jest na rynku w branzy ochrony.Teraz masz jedyną i niepowtarzalną okazję aby błysnac. |
|
|
|
|
Januszek gwiazdo Karabeli,glupotą dzisiaj przeszedłes sam siebie pajacuTwój dowódca powinien poklepac cie po plecach w nagrode.Chyba wiem gdzie będzie mój następny
telefon. |
|
Dołączył: 19 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A co sądzicie o kobietach w Karabeli??http://stalowemiasto.pl/emotikony/pliki/co.gif
|
|
|
|
|
Jest kilka fajnych kobiet,pozdrawiam miłe panie z Karabeli.
|
|
Dołączył: 19 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja tam niczego specjalnego nie zauważyłem. Na imprezach stoją ciągle te same. Ciekawe czy pracuje ich tam więcej...
|
|
|
|
|
Gdyby wszyscy zachowywali się przyzwoicie i w życiu postepowali uczciwie (łącznie z tymi zabierającymi na tym forum głos), KARABELA i inne służby ochroniarskie byłyby niepotrzebne. W USA jeszcze w latach 60-tych samochody stały na ulicach niezamykane, a niektóre to nawet z kluczykami w stacyjce! Do czasu. Fala ze Wschodu, Meksyku i z Azji zmieniła te obyczaje. Zrównała z naszymi, gdzie uczciwości, a czasem i elementarnej kultury i zachowania chronić muszą powstające jak grzyby po deszczu firmy ochroniarskie.
|
|
|
|
|
CYTAT Gdyby wszyscy zachowywali się przyzwoicie i w życiu postepowali uczciwie(łącznie z tymi zabierającymi na tym forum głos),KARABELA i inne służby ochroniarskie byłyby niepotrzebne.W USA jeszcze w latach 60-tych samochody stały na ulicach niezamykane,a niektóre to nawet z kluczykami w stacyjce!Do czasu.Fala ze Wschodu,Meksyku i z Azji zmieniła te obyczaje.Zrównała z naszymi,gdzie uczciwości,a czasem i elementarnej kultury i zachowania chronić muszą powstające jak grzyby po deszczu firmy ochroniarskie. Polska rzeczywistość staje się coraz bardziej ponura. Cham się panoszy. Tłuszcza nas zalewa. Upadły autorytety,rozsypał się etos. Dziczejemy i nikczemniejemy z dnia na dzień. Wilcze prawa zapanowały w polityce i w gospodarce,życiem codziennym rządzi czysta biologia. A tak poza tym jeslisłużby ochroniarskie sa niepotrzebne to reaktywujmy ORMO & ZOMO,goscie przynajmniej znali sie na swojej pracy.Co jeszce takiego pieknego w tych Stanach Zjednoczonych cie tak urzeka,ja wole dziki wschód. |
|