|
|
|
Jedna wielka porażka...na pizzy zamiast kurczaka KUPA CEBULI i chili....rozmawiając z kierowniczką określiła że kucharze mają ciężką rękę i kurczaka jest dużo a ja na średniej pizzy policzyłam 4 kawałki kurczaka...moim zdsniem powinna być jakaś waga a nie ciężka ręka...NIIEEĘEEE POLECAM.....OHYDA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ile by kurczaka nie było, Biesiadowo to tania masówka. Daleko temu do pizzy.
|
|
|
|
|
a ja polecam, nigdy się nie zawiodłam w kazdej pizzerii zdarzy się jakaś gafa, nie należy skreślać jej od razu
|
|
|
|
|
Ta jak i inna capri ... już dawno przestałem zamawiać i chodzić to nich
Liczą się tylko 2 pizzerie w Stalowej a reszta to porażka |
|
|
|
|
A ja szlyszalam, ze całkiem dobre maja pizze
|
|
|
|
|
CYTAT Ta jak i inna capri ... już dawno przestałem zamawiać i chodzić to nich Liczą się tylko 2 pizzerie w Stalowej a reszta to porażka jakie te dwie? |
|
|
|
|
sa gusta i gusciki nie podoba sie to nie zamawiasz ja tam bylem ostatnio i mi pizza smakowala
|
|
|
|
|
Na miejscu wygląda inaczej(jesteś w stanie zwrócić uwagę),ale na wynos koszmar....2 razy już się zawiodłam, wcześniej nie było mowy o takich rzeczach. Pewnie zmienili kucharza i kierowniczkę🤔 kierowniczka po tel. kazała zmienić lokal, to jest podejście do klienta 👏👏👏👏
|
|
|
|
|
Mi tam pizza smakuje. Rzeczywiście lipa z tym kurczakiem, ale to i tak nie zmienia faktu że reszta jest dobra.
|
|
|
|
|
Ej pizzerie się poznaje po cieście i tam jest spoko moim zdaniem. ;)
|
|
|
|
|
no i słusznie nie pasuje zmień lokal a nie się wyzalasz na forum Mi osobiście smakuje i kolega wyżej dobrze napisał są gusta i guściki;)
|
|
|
|
|
CYTAT Ile by kurczaka nie było, Biesiadowo to tania masówka. Daleko temu do pizzy. z całym szacunkiem ale oglądając ceny nie różnią się od konkurencji. Nawet bym rzekł, że to średnia półka cenowa. Na pewno nie tania. |
|
|
|
|
podbijam temat dalej
dobre pizzerie? |
|
|
|
|
CYTAT podbijam temat dalej dobre pizzerie? Ciekawy masz nick Jesteś ciekawy czy polecimy twoją pizzerie? |
|
|
|
|
Gondola i verona ale to tez zależy kto akurat robi tam pizzę , bo jest kilka osób
|
|
|
|
|
NIE NARZEKAM ZAZWYCZAJ NA PIZZE ale ostatnio w święta tylko oni mieli otwarte zamówiliśmy pizze z kurczakiem dla syna i co kurczaka nic za to sam ser masakra ile go było był mega słodki dziecko i my po skosztowaniu mało nie ..... wyrzuciliśmy od razu całą 28zł aut nigdy więcej !!!!
|
|
|
|
|
Dzisiaj zamówiłam pizze z kurczakiem i jestem naprawdę zadowolona -kurczaka dużo -polecam
|
|
|
|
|
CYTAT NIE NARZEKAM ZAZWYCZAJ NA PIZZE ale ostatnio w święta tylko oni mieli otwarte zamówiliśmy pizze z kurczakiem dla syna i co kurczaka nic za to sam ser masakra ile go było był mega słodki dziecko i my po skosztowaniu mało nie ..... wyrzuciliśmy od razu całą 28zł aut nigdy więcej !!!! Biesiadowo miało nieczynne w święta więc ten wpis to jedno wielkie kłamstwo |
|
|
|
|
Witam , ja mam negatywną opinię na temat tej jadłodajni, parę dni temu weszłam tam i mój nos mówił mi wyjdź i nie wracaj ,ale głód był mocniejszy na moje nieszczęście.Zmówiłam kebaba na frytkach ,no i co no i otrzymałam podgrzane produkty ,frytki były wysuszone niesmaczne ,twarde ,kebab pochodził z dna jakiejś lodówki zapewne ,surówka zawierała sporo oleju,po przyjściu do domu zaczełam konsumować jednak moje kubki smakowe powiedziały dość, a i żołądek nie czuł się najlepiej.Cóż ogólnie knajpa wygląda po prostu źle i nieestetycznie.Ja dziękuję więcej nie skorzystam.
|
|