|
|
|
Witam czy ktos usuwal krolikowi gruczaka na trxeciej powiece I jak po zabiegu I gdzie byl zabieg robiony Bo szukam opini zeby trafil w dobre rece tam gdzie juz ktos wykonywal taki zabieg
Moderowano przez: magpie O co chodzi, bo tekst napisany i tytuł w ten sposób, że nie wiadomo co autor miał na myśli. Proszę poprawić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje zwierzaki z przeróżnymi problemami (również z oczami) trafiały do Oręziaków (Centrum Małych Zwierząt Argos) i zawsze otrzymywały pomoc i opiekę na najwyższym poziomie jedynym minusem jest cena, ale ja osobiście wole zapłacić więcej i wiedzieć, ze zwierze przeżyje zabieg i wróci do pełnej sprawności po
Natomiast złe doświadczenie mam z panią weterynarz na "białych blokach" przy JPII. |
|
|
|
|
CYTAT Moje zwierzaki z przeróżnymi problemami (również z oczami) trafiały do Oręziaków (Centrum Małych Zwierząt Argos) i zawsze otrzymywały pomoc i opiekę na najwyższym poziomie jedynym minusem jest cena, ale ja osobiście wole zapłacić więcej i wiedzieć, ze zwierze przeżyje zabieg i wróci do pełnej sprawności po Natomiast złe doświadczenie mam z panią weterynarz na "białych blokach" przy JPII. A to jaka byla cena tych zabiegow na oczy tak dla porownania ?i czy w ten sam dzien zwierze moge zabrac po narkozie ? |
|
|
|
|
To zależy od tego, jakie to zwierze, ja byłam z dużym psem, wiec raczej nie da się porównać a odbiór będzie na pewno zależał od jego stanu, ja psa odebrałam w ten sam dzień
|
|
|
|
|
CYTAT To zależy od tego, jakie to zwierze, ja byłam z dużym psem, wiec raczej nie da się porównać a odbiór będzie na pewno zależał od jego stanu, ja psa odebrałam w ten sam dzień Dziekuje zza odp mi chodzi o zabieg u krolika a jak to jest czy w ten Sa dzien co pojde to zostanie na zabieg czy dopiero zostanie ustslony termin. |
|