|
|
|
Witam,jak w temacie gdzie sprawdze fachowo czy pada pompa czy moze strerownik i czy w naszym miescie regenerują pompy ,dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Bosh serwis
|
|
|
|
|
Jaki koszt sprawdzenia takiej pompy ,robią to na miejscu czy trzeba zostawiac auto
|
|
|
|
|
kiedyś chciałem sprawdzić u nich wtryski od razu założyli że są uszkodzone i chcieli mnie skasować za regenerację twierdząc że oni byle czego nie robią , dla mnie zwykli naciągacze.
|
|
|
|
|
Mam juz nową pompe wtryskową gdzie teraz polecacie ją zamontowac ,opini o mechanikach w stw sporo ,to nie jest blaha wymiana i chce zeby bylo wszystko dobrze zrobione moze macie zaufanych mechanikow w naszym miescie ,dzięki
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Luk pompa zvierała opiłki czy nie??zadbaj o czyszczenie baku, wymiane filtrów, wtryski w ultradzwiekach i cyszczenie ukladu paliwowego.bo inaczej kasa w błoto..
|
|
|
|
|
Kolego napisz gdzie w stalowej wymienią mi porzadnie pompe ,wtryski mam nowe a filtry powymieniane ,w pompie siadl sterownik i jakas tam czesc nie pamietam
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja najpierw dałem do pewnej firmy na brandwicy, po diagnozie że wtryski i pompa do regeneracji oddałemdo Tabora. Wysłał części do regeneracji, odesłali mi sprawne i wyśmiali diagnozę pierwszego zakładu. Polecam Tabora do tej naprawy.
|
|
|
|
|
Ok dzięki
|
|