Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT a tak na marginesie to data jest pamiętna, a nie pamiętliwa!!!! język polski nie być trudna! Oj dla niektórych być trudna zbyt wiele bardzoCYTAT Widzialem Mimoze jak skradala się do wikarego w Nisku,nie wiem czy to byl dyszel czy orczyk ale miał sutanne Ty królu ciemnoty/nie ciemności/odstosunkuj się od Dyszla!
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT a tak na marginesie to data jest pamiętna, a nie pamiętliwa!!!! język polski nie być trudna! Oj dla niektórych być trudna zbyt wiele bardzoCYTAT Widzialem Mimoze jak skradala się do wikarego w Nisku,nie wiem czy to byl dyszel czy orczyk ale miał sutanne Ty królu ciemnoty/nie ciemności/odstosunkuj się od Dyszla!Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a tak na marginesie to data jest pamiętna, a nie pamiętliwa!!!! język polski nie być trudna! Oj dla niektórych być trudna zbyt wiele bardzoCYTAT Widzialem Mimoze jak skradala się do wikarego w Nisku,nie wiem czy to byl dyszel czy orczyk ale miał sutanne Ty królu ciemnoty/nie ciemności/odstosunkuj się od Dyszla!Kuna |
|
|
|
|
13 maja, to już jutro. Ciekawe czy coś się stanie... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a tak na marginesie to data jest pamiętna, a nie pamiętliwa!!!! język polski nie być trudna! Oj dla niektórych być trudna zbyt wiele bardzoCYTAT Widzialem Mimoze jak skradala się do wikarego w Nisku,nie wiem czy to byl dyszel czy orczyk ale miał sutanne Ty królu ciemnoty/nie ciemności/odstosunkuj się od Dyszla!Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT 13 maja, to już jutro. Ciekawe czy coś się stanie... Cały czas coś się dzieje. Dzihad w Europie . Korea Pn. Ostatnio Persowie z Iranu grozili Arabii . Indie - Pakistan . I setki różnych rzeczy się dzieją . Impreza powoli się rozkręci tak że zobaczycie coś czego nikt przez wszystkie wieki nie widział . I nie liczyłbym na to że nic nie będzie . |
|
|
|
|
impreza powoli dobiega końca, 13 maj 300 lecie żydomasonerii, wojna katopatoli z muzułmanopatolami, 2017/18 III WS, czekamy niecierpliwie
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a tak na marginesie to data jest pamiętna, a nie pamiętliwa!!!! język polski nie być trudna! Oj dla niektórych być trudna zbyt wiele bardzoCYTAT Widzialem Mimoze jak skradala się do wikarego w Nisku,nie wiem czy to byl dyszel czy orczyk ale miał sutanne Ty królu ciemnoty/nie ciemności/odstosunkuj się od Dyszla!Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Nie dokuczaj mojej gosposi,bo cie czeka anatema!!!Dyszel
|
|
|
|
|
I nic się nie stało... |
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Nie przesądzaj. Poczekajmy do północka.
|
|
|
|
|
Mimoza pojechała do Fatimy!!Rewelacja!!!
|
|
|
|
Ktoś dzisiaj na Pławie rakiety nocą odpalił - to pewno TO .
|
|
|
|
|
Uroczystość w Fatimie bedzie zapamietana.Piekna oprawa tej ważnej rocznicowej uroczystosci
|
|
|
|
To się narobiło!!!!!! Stalówka nie wygrała i pewnie spadnie z ligi hehehehhehee
|
|
|
|
|
CYTAT To się narobiło!!!!!! Stalówka nie wygrała i pewnie spadnie z ligi hehehehhehee Chyba jesteś moim bliźniakiem delta.Lubie pederastów i szatana.Widze że i ty tez jesteś tym zainteresowany.Dziobak,czy miły?KOCHAM CIE DELTUŚ
|
|
|
|
|
ks. Dominik Chmielewski - Maryja miażdżąca Lucyfera
https://www.youtube.com/watch?v=bihSpc9luLw warto posłuchać i wiedzieć coś więcej ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT ks. Dominik Chmielewski - Maryja miażdżąca Lucyfera Maryja zmiażdżyła tego lucyfera w końcu czy nie bo ja dzisiaj go widziała. Stał w kolejce po bułki w sklepie.
https://www.youtube.com/watch?v=bihSpc9luLw warto posłuchać i wiedzieć coś więcej ... Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Mimoza pojechała do Fatimy!!Rewelacja!!! Mimoza i Fatima to jak ogień i woda, niebo i piekło. Masz to poczucie humoru.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mimoza pojechała do Fatimy!!Rewelacja!!! Mimoza i Fatima to jak ogień i woda, niebo i piekło. Masz to poczucie humoru.Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Mimoza pojechała do Fatimy!!Rewelacja!!! Mimoza i Fatima to jak ogień i woda, niebo i piekło. Masz to poczucie humoru.Kuna |
|
|
|
|
A na kim złamałaś?Na plebanie?
|
|
|
|
Pleban sadysta jej złamał
|
|
|
|
|
CYTAT Pleban sadysta jej złamał wbijałam gwoździa lewą ręką bo inaczej się nie dało choć jestem praworęczna :-)
Kuna |
|