|
|
|
Chcę wywiesić flagę narodową na święta majowe.
Chciałbym kupić flagę w Stalowej ale nie wiem gdzie takie cacka sprzedają. W TESCO niby są ale jakoś tego "sklepu" nie darzę sympatią. Chodzi mi o flagę narodową czyli taką prawdziwą bez żadnych orzełków czy wstawek. Dzięki z góry |
|
|
|
|
|
|
|
~~Ciekawy | |
|
|
Dlaczego w Polsce niektórzy wywieszają na święta narodowe flagi biało-niebieskie lub biało-żółte? Czy to nie jest profanacja?
|
|
|
~~wers | |
|
|
Wczoraj przy hali targowej widziałem w sprzedaży, troche drogie są, jeszcze w Zrywpolu można kupuć po 16 zł
|
|
|
~~białoczerwone | |
|
|
Na allegro też mają
|
|
|
~~za 16 zl | |
|
|
A jakiej jakości te flagi ?? tzn z jakiego materiału ??
|
|
|
|
|
|
Koło Ballady widziałem dzisiaj materiał na flagi, biało-czerwony po 3,50 zł tylko nie wiem, czy to za metr czy za ile. Dosyć szeroki (na oko koło 75 cm może więcej). Taki sklepik z materiałami i krawcem, chyba pierwszy od Ballady z przodu kina.
|
|
~~hmmm | |
|
|
CYTAT Chcę wywiesić flagę narodową na święta majowe.
Chciałbym kupić flagę w Stalowej ale nie wiem gdzie takie cacka sprzedają. W TESCO niby są ale jakoś tego \"sklepu\" nie darzę sympatią. Chodzi mi o flagę narodową czyli taką prawdziwą bez żadnych orzełków czy wstawek. Dzięki z góry |
|
|
~~zocs | |
|
|
CYTAT W TESCO niby są ale jakoś tego \"sklepu\" nie darzę sympatią. To sobie uszyj sam flagę. Ja kupiłem w Tesco i dałem 4 zł a Ty płać na Hali po 20. |
|
|
~~rerere | |
|
|
CYTAT Koło Ballady widziałem dzisiaj materiał na flagi, biało-czerwony po 3,50 zł tylko nie wiem, czy to za metr czy za ile. Dosyć szeroki (na oko koło 75 cm może więcej). Taki sklepik z materiałami i krawcem, chyba pierwszy od Ballady z przodu kina. Tak, widziałem to samo ;) 3,5 za metr bieżący flagi. |
|
|
|
|
|
byłem dziś w tym sklepie przy balladzie i cena 3.5zł mocno przesadzona.
za materiał! (czyli nie gotowa flage z patykiem) o wymiarze 120x80 gdzie materiał został policzony na 130x80 względem nadmiaru technologicznego na obrobienie mocowania do patyka wyszło 6,3zł |
|
|
|
|
w Kauflandzie wczoraj widziałem
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
i po co ta szopka ?
|
|
|
|
|
zdecydowanie lepiej kupic gotową jeśli cena nie przekracza 15-20 za duży format (mowie to ja co osobno kupiłem patyk, materiał, uchwyt, wkręty )
|
|
|
|
|
Mrówka
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Lidl 14 zł.