Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
No to kim ja jestem z tymi poglądami bo sama nie wiem? Skoro mnie Kościół nie akceptuje takiej jaka jestem to łaski b/z. Dam sobie radę sama.
Kuna |
|
|
|
|
Kuna |
|
|
|
|
Mimoza - piszesz nie na temat.
A jeśli chodzi o twoje poglądy, to chciałabyś, żeby Bóg był, ale na twoich prawach i zasadach. Bez piekła, winny za całe zło tego świata i posłuszny twojej woli. Zbłądziło ci się. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Mimoza - piszesz nie na temat. Nie tobie to oceniać czy ja zbłądziłam czy nie. Pilnuj swojego nosa i swojego sumienia bo ponoć fałszywych wyznawców czaszkami piekło jest wybrukowane.
A jeśli chodzi o twoje poglądy, to chciałabyś, żeby Bóg był, ale na twoich prawach i zasadach. Bez piekła, winny za całe zło tego świata i posłuszny twojej woli. Zbłądziło ci się. Kuna |
|
|
|
|
Grzesznych napominać, wątpiącym dobrze radzić.....
Ciebie bardzo interesują sumienia księży a mi piszesz, żebym cię nie oceniał. To się nazywa obłuda. Ja nie mam nic przeciwko, żebyś krytykowała księży - tylko rób to w zgodzie z prawdą a nie plotkami i idiotyzmami z mediów głównego ścieku - i miej odwagę mówić im to w twarz. Przenieś tą dyskusję do tematu o apostazji. Nie zaśmiecaj tego tematu. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Grzesznych napominać, wątpiącym dobrze radzić..... Napominanie to nie ocenianie.
Ciebie bardzo interesują sumienia księży a mi piszesz, żebym cię nie oceniał. To się nazywa obłuda. Ja nie mam nic przeciwko, żebyś krytykowała księży - tylko rób to w zgodzie z prawdą a nie plotkami i idiotyzmami z mediów głównego ścieku - i miej odwagę mówić im to w twarz. Przenieś tą dyskusję do tematu o apostazji. Nie zaśmiecaj tego tematu. Kuna |
|