|
|
|
Sadziłem z moja gosposia ziemniaczki i strasznie nam to wolno szło.Jak to przyśpieszyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm trzeba bhyło sadzić przed gosposią a nie za
|
|
|
|
|
Proponuję wziąć dzieci do pomocy :-)
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Proponuję sądzić sadzarką, a nie ręcznie :p
|
|
|
|
|
proponuje kupic na gieldzie ziemnniaki
|
|
|
|
|
CYTAT hmmm trzeba bhyło sadzić przed gosposią a nie za Tak było.Muszę przed nią chodzić bo mnie kusi mini spódniczką. Moje biedne serce!!Cisnienie mi skaczeApage satanas/BLADIR!Dzieci trzeba mieć kochana
|
|
|
|
|
Każdy szanowany pleban...jakieś dzieci ma :-)
Wrzucam żarcik...by kartofelki szybciej rosły :-) Przychodzi babcia do księdza i mówi: - Proszę księdza ja bardzo chciałabym ochrzcić kota. - Czy pani zwariowała? - mówi ksiądz. - Ale on jest grzeczny i miły zupełnie jak człowiek. - Nie ma mowy. - Ale ja dam 20 000 dolarów. Kot został ochrzczony, ale księdza dręczyło sumienie więc poszedł do biskupa. - Proszę księdza ochrzciłem kota. - Czy ksiądz zwariował?? - Ale ta pani dała 20 000 dolarów. - W takim razie proszę szykować kota do bierzmowania. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Żarcik na...odstraszenie stonki :-)
Przychodzi super laska do spowiedzi i wyznaje grzechy księdzu: -Proszę księdza, uprawiałam wyuzdany sex z innym księdzem, brał mnie na wszystkie sposoby. - Dobrze córko wybaczam Ci, ale pamiętaj tu jest Twój ksiądz i Twoja parafia. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Nie mogłam się powstrzymać :-) taki mały hardcor...ale jak realistyczny :-)
To może...by kartofelki... ..nie chorowały? :-) Pewien facet w bardzo drogim samochodzie i markowym garniturze parkuje na niedozwolonym miejscu. Wysiada z samochodu, udaje się w stronę sklepu. Podchodzi do lady i mówi : - Poproszę 3 prezerwatywy W tym momencie z auta wysiada młoda, ładna, niepełnoletnia dziewczyna i krzyczy - Jeszcze paczkę czipsów prosze księdza Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
JA NIE UŻYWAM PREZERWATYW BO GOSPOSIA NIE CHCE
|
|