|
|
|
Bez kitu. Ja w Piątek kupuję bilet na bus'a i wyjeżdżam w Poniedziałek do Hamburga za lepszym życiem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Good Luck Licht
Albo raczej Gluck.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Dzięki Miro. |
|
|
|
|
No właśnie ty będziesz na nich ewentualnie pracował.
Może zrzeczenie się obywatelstwa polskiego i przyjęcie libijskiego czy syryjskiego co by się dało zrobić za parę dolarów to nie był zły pomysł. |
|
|
|
|
Najlepiej daj się obrzezać załóż jarmułke i zapuść pejsy.Każda Gmina wyznaniowa Żydowska Ci pomoże.Nie musisz udawać arabusa uchodzcy.Przed wyjazdem natrzyj się dokładnie czosnkiem.Powodzenia Licht czy Nacht!!Arbeit Nacht tfu Macht Licht
|
|
|
|
|
Prawda jest taka, że większość stalowowolskich blokowisk to getta, w których dla młodych ludzi nie ma żadnej przyszłości. |
|
|
|
|
A my umiemy pisać i czytać i trzymano nas jak koniki polskie przed wpuszczeniem na soczyste łąki europejskie, bez stajni i pełnego żłobu. Słabego mieliśmy koniuszego.
|
|
|
|
|
@ cdn |
|
|
|
|
Raczej interesuje nas zmiana w kraju żeby nie wyjeżdżać po pasze na zachód. To dużo pracy i wiele lat przed nami. Pasze należy sprowadzać, to nowa jakość myślenia obca poprzedniej ekipie. Niech się uda bo naprawdę zasługujemy, zawsze można wyjechać na łąkę gdyby następny pucz czy mord polityczny się udał. Nie dostrzegam niczego po stronie opozycji, co wskazywałoby na świeże pomysły no i na emancypacje od Niemiec. Slogan ze władzę odbierzemy jakoś mnie zraża, bo jest adresowany do zbyt wąskiej grupy społecznej, praktycznie poprzednich elit władzy, administracji i szemranego biznesu.
Sukces wytworzenia rdzennie polskiej przeciwwagi medialnej dla wszechobecnych polskojęzycznych zachodnich centrów medialnych praktycznie uniemożliwił hodowle lemingów na tak masową skale. To nie tylko to ze opozycja nie ma realnego planu oraz pomijając spektakularną wpadkę jak niemiecka elekcja Tuska, oficjalne przyjecie opozycji parlamentarnej w niemieckiej ambasadzie, otwarte ataki na rząd polski przez KE/PE, udział wysokiego proniemieckiego urzędnika unijnego Tuska w przygotowaniu puczu oraz skandaliczne przykłady skorumpowania na całym przekroju funkcjonowania państwa. To problem innej natury, ich plan nie będzie miał wystarczająco szerokiego poparcia bez lemingów. Leminga już nie potrafi zahipnotyzować terapia zakompleksiania, a mianowicie; ze jest dlatego biedny bo jest głupi, ale przynajmniej jest mądry bo wybiera "postęp" i "demokracje". To towar przeterminowany :-/ Na wymianę polityków platformy nikt nie liczy. Powiedzmy szczerze, najnowsze "nowotwory polityczne" z ich tymczasowymi "liderami" to nie konkurencja dla PO a tylko polityczny przymus utrzymania kontroli nad skrajnymi poglądami różnego marginesu, dodatkowe głosy wyborcze. W wymiarze szerszej polityki światowej, sytuacja jest nieokreślona, własnie zaczyna się rozwijać po zmianie administracji Białego Domu. Postawa Niemiec będzie zaskoczeniem, to wydaje się być pewne. |
|
|
|
|
Niemcy podnoszą głowę, cesarzowa Angela traktuje Europę jako niemiecką strefę wpływów.
Jest cierpliwa i będzie potrafiła wykorzystać słabą pozycję Trumpa oraz dążenie Rosji do wyrwania się z izolacji. Niestety my stoimy na jej drodze. No ale to nic nowego, czyż nie tak było przez ostatnie 1000 lat? Budowanie silnej gospodarczo Polski i nowoczesnej armii to podstawowe zadanie na następne kilkadziesiąt lat. Nie po to aby samodzielnie z kimś wygrać wojnę, ale aby stać się liczącym sojusznikiem dla innych i nie dać się zepchnąć do roli państwa wasalnego. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Musicie chłopaki kupę kasy zarabiać, ewentualnie mieć zapewnione zbawienie, za pisanie takich głupot
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Mam jakies ciche przeczucie, że to ty dużo kasy zarabiasz Bob i że szerzenie jakiejś pisowskiej sprawiedliwości społecznej jest ci niepotrzebne.
Myślę. że nie należysz do tych ludzi, którym 500 zl ratuje budżet domowy... |
|
|
|
|
Robercie, Donald Tusk Strasse
Julia Trojanowska wzięła udział w posiedzeniu Sejmu Dzieci i Młodzieży. To, co powiedziała z sejmowej ulicy, zachwyciło wielu. "Ulice będą nosiły imiona krewnych Kaczyńskiego". ,,kogo miała na myśli Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Byłem dzisiaj kupić bilet. |
|
|
|
|
CYTAT Mam jakies ciche przeczucie, że to ty dużo kasy zarabiasz Bob i że szerzenie jakiejś pisowskiej sprawiedliwości społecznej jest ci niepotrzebne. Myślę. że nie należysz do tych ludzi, którym 500 zl ratuje budżet domowy... Ja nie napisałem nic o pisie i 500+, tylko propagandzie uprawianej w postach wyżej, rodem z PRLu Zapewne, kopiuj wklej Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Mam jakies ciche przeczucie, że to ty dużo kasy zarabiasz Bob i że szerzenie jakiejś pisowskiej sprawiedliwości społecznej jest ci niepotrzebne. Myślę. że nie należysz do tych ludzi, którym 500 zl ratuje budżet domowy... Ja nie napisałem nic o pisie i 500+, tylko propagandzie uprawianej w postach wyżej, rodem z PRLu Zapewne, kopiuj wklej No ale skoro się odezwałeś to zostałeś potraktowany Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Oj wy dwa pokrzywdzone biedactwa.
Jakby nie było to jednak Bob przewyższa Andrzejka kulturą. Ale kto wie, może jakoś się dogadacie |
|
|
|
|
Kto nie z nami ten przeciwko...
Taki mały PRL Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Oj wy dwa pokrzywdzone biedactwa. Jakby nie było to jednak Bob przewyższa Andrzejka kulturą. Ale kto wie, może jakoś się dogadacie Pokrzywdzone biedactwa? Uspokój się. Chyba pomyliłeś pliki instrukcji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Byłem dzisiaj kupić bilet. |
|
|
|
|
Licht wyjeżdża z Polski tak jak sójka za morze się wybierała....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Temat: wyludnianie się Stalowej Woli
A wy we dwóch jak zwykle... pierdzielenie od rzeczy i nie na temat... jak przystało ma pislamistów zresztą... Nigdy... Ale to nigdy nie odpowiadają na temat tylko zawsze zaczynają... bo przez 8 lat lub... jak PO zrobili.... to nikt wówczas nie krzyczał... Ale chłopy fajne... piszcie na temat... |
|
|
|
|
CYTAT Prawda jest taka, że większość stalowowolskich blokowisk to getta, w których dla młodych ludzi nie ma żadnej przyszłości. 100% racji masz |
|
|
|
|
Jakie getto możesz kupić za normalną płace 1,500PLN netto?
|
|