|
|
|
jest honorowy, po żadne euro rąk nie wyciaga
czy dobrze robi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na potrzeby elit 500+ jak i bezrobotnych dofinansowanie z UE raczej nie jest potrzebme
|
|
|
|
|
CYTAT jest honorowy, po żadne euro rąk nie wyciaga czy dobrze robi? honorowy??? żarcik prawda??? beznadziejny gospodarz. super lanser i hipokryta udający, że rozwija miasto Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Oczywiście, ze po euro ręce wyciąga. Sama byłam na spotkaniu w sprawie, która prezydent moze załatwić jedynie przez otrzymanie euro w sumie euro łatwiej wymówić, bo pan prezydent ma problem z odmiana naszej polskiej waluty, np. tysiąc złoty - notorycznie. Wstyd!
|
|
|
|
|
nie no bez jaj nie łączmy wady wymowy z prezydenturą.......
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Gigantycznie zadłuża miasto. Robi niepotrzebne inwestycje,nie ma pomysłu na miasto. Numerem jeden jest bywanie, w warszawie, mediach, spotkaniach...Zapowiadał się sensownie a wyszło jak zwykle
|
|
|
|
|
CYTAT nie no bez jaj nie łączmy wady wymowy z prezydenturą....... To nie jest wada wymowy, to jest elementarna wiedza, ktorej w tym przypadku brak. |
|
|
|
|
Ja myślę, ze i tak wygra ponownie, bo dla zwykłego Kowalskiego jest cacy.... Zmienia miasto na lepsze.... Dla przedsiębiorców i rozwoju miasta, to raczej kula u nogi W tym temacie leżymy i kwiczymy..... Ale to mniejszość i o jego wyborze nie zadecyduje... Niestety
|
|
|
|
|
W czym jest dobry ten nasz Prezydent? Co takiego zrobił dla miasta? Imprezkę urządził? Wydał Nasze pieniądze? Ja tez to potrafię !!!
|
|
|
|
|
Delta, zgodzę się, ale jaką mamy alternatywę?
|
|
|
|
|
CYTAT Ja myślę, ze i tak wygra ponownie, bo dla zwykłego Kowalskiego jest cacy.... Zmienia miasto na lepsze.... Dla przedsiębiorców i rozwoju miasta, to raczej kula u nogi W tym temacie leżymy i kwiczymy..... Ale to mniejszość i o jego wyborze nie zadecyduje... Niestety A ja wątpię, żeby kandydował.... Po prostu będzie chciał pójść wyżej.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Pan Andrzej Szlęzak był antysocjal, to lubię, owszem są ludzie małozarani, takim trzeba pomóc a nie złodziejom i pijakom którzy zdolni do pracy wymuszają z instytucji pomocowych środki na chlanie gdy z 500 zabraknie.....dlatego nadbereznemu stanowcze NIE !!! całe szczęście tych ludzi jest dużo mniej, niż ludzi ceniących pracę i z tego co pamiętam Szlęzak przegrał z Nadbereżnym raptem ok 700 głosami, gdzie ludzie jak co niektórzy twierdzą z deszczu pod rynne....PANIE ANDRZEJU ratuj Pan to miasto
|
|
|
|
|
CYTAT A ja wątpię, żeby kandydował.... Po prostu będzie chciał pójść wyżej.... a gdzie lokalny patriotyzm nadbereżnego. tak pięknie mówi o "miłości" do stalowej, tak mu zależy na naszym mieście? zadłuży, zniszczy i na koniec ku uciesze gawiedzi ładnie się do fotografii uśmiechnie i pójdzie dalej. ma nas i stalowa w d..pie. liczy się tylko jego ego. ale to typowe dla ludzi bez honoru, dla których najważniejsza jest władza i kariera. pokazał już co jest wart kandydując na prezydenta i jednocześnie do sejmiku. przez niego nie mamy tam człowieka dla mnie zawsze był, jest i będzie tylko partyjnym karierowiczem. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Szlęzak miałby uratować miasto? A coś dzieje się złego?
Pojedź na Śląsk - zobaczysz upadające miasta. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Szlęzak miałby uratować miasto? A coś dzieje się złego? Pojedź na Śląsk - zobaczysz upadające miasta. Nie trzeba na Śląsk jechać, wystarczy na Tarnobrzeg popatrzeć. To jest wzorcowy przykład jak można zepsuć miasto, jeśli się bezmyślnie pieniądze wydaje. U nas jest szansa na duży krok w przód, ale wymaga to żelaznej dyscypliny finansowej i inwestowania, a nie tylko wydawania pieniędzy. Trzeba postawić na zwiększanie kwalifikacji pracowników, bo inaczej pensji nie zwiększymy. To jest taki polski paradoks, że najwybitniejszymi prezydentami miast byli obcokrajowi zarządcy w czasie zaborów. Starynkiewicz w Warszawie, Dietl i Leo w Krakowie. Obecnie skuteczni, samodzielni samorządowcy są zwalczani przez kolejne rządy, który na ich miejsce chcą upchnąć swoje partyjne marionetki. Zgodnie z zasadą: "bierny, mierny, ale wierny". Startujący z własnych komitetów, o ile te nie są przykrywkami, stanowią zagrożenie dla kandydatów przewożonych w teczkach. Może kiedyś mieszkańcy Stalowej Woli się ogarną i nie będą głosować na tego, kto więcej obieca. Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
Ja chciałbym żeby obecny Prezydent wygrał następna kadencję. Wtedy będę pewien że jego kariera polityczna skończy sie definitywnie. Po prostu pod jego rządami miasto zbankrutuje, bedzie nius na całą Polskę jak pana Lucjusza mieszkańcy wywożą z urzędu na teczkach a jego miejsce zajmuje zarząd komisaryczyn.
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ja chciałbym żeby obecny Prezydent wygrał następna kadencję. Wtedy będę pewien że jego kariera polityczna skończy sie definitywnie. Po prostu pod jego rządami miasto zbankrutuje, bedzie nius na całą Polskę jak pana Lucjusza mieszkańcy wywożą z urzędu na teczkach a jego miejsce zajmuje zarząd komisaryczyn. A ja nie życzyłbym sobie tak źle. Życzę Lucjuszowi by dostał się do parlamentu i wyjechał ze Stalowej Woli. Mam nadzieję, że w następnych wyborach moi lokalni rodacy wybiorą mądrze. Podobnie jak pisze manukun nie wybiorą tego co więcej obieca wydać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
moim zdaniem pan prezydent robi male rzeczy a nie duze inwestycje ale robi tyle szumu dookolo tego ze ludziom sie wydaje ze robi inwestycje nie wiaodmo jakie ale bardzo mily grzeczny czlowiek w porownaniu do tamtego prezydenta no i pan lucjusz dba zeby ludzie w miescie sie nie nudzili co troche organizuje jakies imprezy
|
|
|
|
|
CYTAT moim zdaniem pan prezydent robi male rzeczy a nie duze inwestycje ale robi tyle szumu dookolo tego ze ludziom sie wydaje ze robi inwestycje nie wiaodmo jakie ale bardzo mily grzeczny czlowiek w porownaniu do tamtego prezydenta no i pan lucjusz dba zeby ludzie w miescie sie nie nudzili co troche organizuje jakies imprezy Miły i grzeczny czy skuteczny? Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
skuteczny jest w swoich inwestycjach tylko ze to nie sa duze i bardzo liczace sie inwestycje dla miasta
jest mily i grzeczny a to tez ma znaczenie - nie jest taki gburowaty jak poprzednik |
|
|
|
|
czy cos robi aby mlodzi ludzie tu chcieli zostac?
|
|
|
|
|
CYTAT moim zdaniem pan prezydent robi male rzeczy a nie duze inwestycje ale robi tyle szumu dookolo tego ze ludziom sie wydaje ze robi inwestycje nie wiaodmo jakie ale bardzo mily grzeczny czlowiek w porownaniu do tamtego prezydenta no i pan lucjusz dba zeby ludzie w miescie sie nie nudzili co troche organizuje jakies imprezy Kwintesencja elektoratu... |
|
|
|
|
no wlasnie nie robi nic zeby mlodzi chceieli tu zostac dlatego pisze ze robi male inwestycje zamiast zajac sie czym duzym co polepszylo by byt ludzi mieszkajacych tu
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja chciałbym żeby obecny Prezydent wygrał następna kadencję. Wtedy będę pewien że jego kariera polityczna skończy sie definitywnie. Po prostu pod jego rządami miasto zbankrutuje, bedzie nius na całą Polskę jak pana Lucjusza mieszkańcy wywożą z urzędu na teczkach a jego miejsce zajmuje zarząd komisaryczyn. A ja nie życzyłbym sobie tak źle. Życzę Lucjuszowi by dostał się do parlamentu i wyjechał ze Stalowej Woli. Mam nadzieję, że w następnych wyborach moi lokalni rodacy wybiorą mądrze. Podobnie jak pisze manukun nie wybiorą tego co więcej obieca wydać. Ja życzę Panu prezydentowi...by dostał się do samej Brukseli :-) Wyjedzie, odda władzę komuś kompetentniejszemu...a my pozbędziemy się tych debilnych, jego pomysłów. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Masz jakiegoś kandydata?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|