|
|
|
Chce kupić siekierę, która będę używać do różnych prac ogrodowych. Na stronie media expert jest kilka w cenie miedzy 35 a 50 zł, głównie firm Neo
i Topex. Może ktoś używa jakąś z ich oferty i może polecić. http://www.mediaexpert.pl/siekiery/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobacz w UNIMECIE po prawej stronie za elektrownią .
Topex raczej odradzam. |
|
|
|
|
Zerknij w unimecie na narzędzia firmy Romanik. Mam dwa szpadle ogrodowe i jestem zadowolony. Mają kilka serii narzędzi od podstawowych po całkiem fajne modele.
|
|
|
|
|
Siekier nie kupuje się w Media Expercie - oczywiście można, ale to jest najgorszy chłam. W Unimecie jak poprzednicy piszą. Romanik - może być.
|
|
|
|
|
Dobre siekiery - czyli takie, które nie tępią się po 3-4 uderzeniach zaczynają się od ok 400 zł....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Kupując w Media Expercie nie daj się namówić na ubezpieczenie
|
|
|
|
|
Nie dajcie sie manipulowac.Zwykla siekierka nawet najtansza jest dobra.Tylko trzeba ja ostrzyć co jakis czas.Wazna tez jest sila z jaka trzeba uderzyc w drzewo,ktos słaby nie da rady jak jest ciezka siekiera.
|
|
|
|
|
Polecam kupić maczetę (139 zł): |
|
|
|
|
Giełda Sandomierz w Sobotę lub poniedziałek, lub gość co stoi pod wiaduktem Mercedesem starym dostawczym ma dobre sprzęty używane ale oryginalne z zachodu a także ruskie
|
|
|
|
|
W unimecie kupilem siekiere z Kuźni za 52zl.naprawde dobra.typowa do rabania a nie do rozlupywania
|
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|