|
|
|
Dzięki za info.
No i niestety na 3 mam teraz TVN a na 4 Polsat. I znowu zmienianie zmienianie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Dzis w nocy MM zmieniła częstotliwośc wszystkich kanałó (cyfrowych). Należy odświeżyć liste kanałów....pomimo tego u mnie połowy kanałów nie ma....na szczęście kończy mi się umowa i rezygnuję...mam ich dość ! Proponuję aby wszyscy, którym kończy się umowa rezygnowali. Dziękuję za informację 😊 Właśnie skończyłam ogarniać ten burd... bałagan 😁 Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Tez bede rezygnował z ich usług w przyszłym roku, drogo i słaba jakość usług.
|
|
|
|
|
W BOK w Stalowej Woli tłum mało nie dokonał linczu na kobietach tam pracujących. Jakby one były temu winne.
|
|
|
|
|
U mnie cyfrówka nie działa,mieszkam przy Alejach Jana Pawła II,nie ma kontaktu z BOK w Stalowej Woli!!!!!!
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dobrze, ze jest jeszcze Stella. Ja mam i nie narzekam
|
|
|
|
|
CYTAT U mnie cyfrówka nie działa,mieszkam przy Alejach Jana Pawła II,nie ma kontaktu z BOK w Stalowej Woli!!!!!! Zrobiłam tak jak mi polecił pan z mm, gdy poprzednio zmieniali częstotliwość: wróciłam do ustawień fabrycznych telewizora, a potem już ręcznie ustawiałam programy wg własnych upodobań. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
takiego dziadostwa dawno nie widziałem. Na szczęście jeszcze 4 miesiące i żegnajcie na zawsze. Od chwili gdy wprowadzili w błąd żonę bo propozycja telefoniczna była całkiem inna niz się później okazało. Trudno, wina niby żona ale powtórzę jak poprzednik, kto może niech zrywa umowy z tym a nie będę pisał bo szkoda klawiatury
|
|
|
|
|
Dodali kilka programów w jakości HD nu PULS, PULS 2, jest teraz 3 kanały Eleven. Fakt programowanie i ułozenie do nowej listy kanałów w samsungu zajmuje ponad godzinę
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
Dobra rada dla tych co mają taka samą sytuację co ja: Proszę uprzejmie udać się do BOK w Stalowej Woli,poprosić o technika,działania telefoniczne nic nie dają,jedyne wyjście to to co napisałem.
|
|
|
|
|
Ja otrzymałem dane do ponownego wyszukania programów
i mój odbiornik bardzo szybko je wyszukał. Może się komuś przyda : Częstotliwość startowa 426 MHz SR (symbol rate) 6900 QAM 256-QAM Szukaj sieci - TAK i wtedy można dać "szukaj" wcześniej można przywrócić "ustawienia fabryczne" albo usunąć starą listę programów. |
|
|
|
|
na stronie www.dekodery.mm.pl są instrukcje obsługi do poszczególnych dekoderów, też miałem problem żeby przeszukać kanały, a w pewnym momencie miałem je zdublowane - dwie jedynki, z czego jedna nie działała... odszukałem instrukcję do swojego dekodera i wszystko poszło OK
|
|
|
|
|
CYTAT takiego dziadostwa dawno nie widziałem. Na szczęście jeszcze 4 miesiące i żegnajcie na zawsze. Od chwili gdy wprowadzili w błąd żonę bo propozycja telefoniczna była całkiem inna niz się później okazało. Trudno, wina niby żona ale powtórzę jak poprzednik, kto może niech zrywa umowy z tym a nie będę pisał bo szkoda klawiatury Z tym zawieraniem umowy telefonicznie to trzeba uważać, niejeden się naciął. Oni nagrywają, ale Ty nie nagrywasz. Przysyłają co innego i im nie udowodnisz, bo jak. A jak pójdziesz do sądu to przeciw sobie masz cały dział prawny spółki MM. Jak skończy mi się umowa to też nie przedłużam. |
|
|
|
|
A ja przedłużyłem, bardzo dobra oferta.
Mam teraz 184 programy cyfrowe TV + 14 cyfrowych stacji radiowych. |
|