|
|
|
witam
gdzie w naszym mieście można zrobić zakupy spożywcze zdrowej żywności nie chodzi mi o sklep zielarski tylko alternatywne produkty ekologiczne z dobrym składem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"EKO żarełko" w środku hali targowej.
|
|
|
|
|
a ja polecam Wiejskie Jadło na poniatowskiego obok bankomatu PKO BP
|
|
|
|
|
Zdrowo będziesz się odżywiał jak wyjedziesz w jakiś czysty rejon Świata np. na Syberię albo Alaskę, będziesz się odżywiał tym co ci wyrośnie albo zbierzesz w lesie a od czasu do czasu upolujesz zająca.
W naszym rejonie Świata "zdrowa żywność" to slogan marketingowy. |
|
|
|
|
"Natura i Zdrowie" na Okulickiego 106 (1. piętro)
|
|
|
|
|
CYTAT Zdrowo będziesz się odżywiał jak wyjedziesz w jakiś czysty rejon Świata np. na Syberię albo Alaskę, będziesz się odżywiał tym co ci wyrośnie albo zbierzesz w lesie a od czasu do czasu upolujesz zająca. W naszym rejonie Świata "zdrowa żywność" to slogan marketingowy. Sam sie nad tym zastanawiałem w sensie jaka jest gwarancja ze ta zywnosc jest zdrowa sam mieszkam na wsi wiec wiem ze jesli cos sobie posadze ,posieje, wychowam jest to rzeczywiście zdrowe bo nie sypie niczym niezdrowym nie karmie sztucznie(nie licze tu jakiegos dziadostwa które spada z deszczem itp.) ale kto mi zagwarantuje ze to co kupie w sklepach reklamujacych sie jako zdrowe i ekologiczne naprawde takie jest i nie zapłace tylko za slogan.. |
|