|
|
|
Hejka wszystkim rowerzystom.
Czy wybieracie się na Kellys CykloKarpaty 10 czerwca w m. Samborzec k. Sandomierza? Ogólnie planuję w tym roku trochę więcej pojeździć na rowerze i z racji przypadającego mi najbliższego wolnego weekendu, wezmę udział w Kellys CycloKarpaty. Poszukuję osób chętnych ze Stalowej Woli i okolic, którzy również wybierają się na tą imprezę aby wspólnie przejechać trasę Hobby (33km). Wymagany rower górski, teren może być trudniejszy. Po tej imprezie następnego dnia już rekreacyjnie w rajdzie rodzinnym wspólny udział proponuję dla chętnych |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ktoś wie, jakie tam panują warunki na trasie hobby?
Ja dałbym radę dopiero w godzinach 19:00 - 21:00. |
|
|
|
|
Ktoś może wklejić link tej imprezy? Chciałbym zobaczyć program,może inni też zechcą.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ktoś może wklejić link tej imprezy? Chciałbym zobaczyć program,może inni też zechcą. http://cyklokarpaty.pl/ Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dzięki Andrzej 2.0 za link.
|
|
|
|
|
Tu jest: http://cyklokarpaty.pl/samborzec/
Trasa hobby też będzie mocno interwałowa. Przebiega polnymi drogami. Ni to Jeżowe, ni Boguchwała. Obczaiłbym wcześniej panujące tam warunki. Do dyspozycji mam godziny po 18:00. |
|
|
|
|
Co Ty znów bredzisz . Hobby to chyba kilka kółek wokół zalewu więc jakie polne drogi, jakie interwały ??
http://www.mazov(...)42&ord=2 Trasa FIT to same szutry i małe kawałki piachu, wzniecień jakichkolwiek...ZERO Co Ty chcesz objeżdżać ?? Polne drogi jakieś tam sa ale wszsytkie w dobrym stanie . CYTAT Co Ty znów bredzisz . Hobby to chyba kilka kółek wokół zalewu więc jakie polne drogi, jakie interwały ?? http://www.mazov(...)42&ord=2 Trasa FIT to same szutry i małe kawałki piachu, wzniecień jakichkolwiek...ZERO Co Ty chcesz objeżdżać ?? haha...pomylły mi się maratony Moderowano przez: magpie 20 za nabijanie postów (kilka razy pod rząd). Własne wypowiedzi można moderować, o czym wielokrotnie było już przypominane.Wypowiedzi scalono w jedną.
|
|
|
|
|
Był ktoś obczaić trasę? Ja niestety nie miałem czasu.
Najlepiej śmignąć rowerem do Sandomierza przez Kotową Wolę, a potem krajówką do Samborzca. Inna opcja to pociąg do Tarnobrzega o 7:45 i prom w Ciszycy, tylko czy pływa w soboty i jak często? Jest jeszcze krótsza trasa? |
|
|
|
|
CYTAT Był ktoś obczaić trasę? Ja niestety nie miałem czasu. Najlepiej śmignąć rowerem do Sandomierza przez Kotową Wolę, a potem krajówką do Samborzca. Inna opcja to pociąg do Tarnobrzega o 7:45 i prom w Ciszycy, tylko czy pływa w soboty i jak często? Jest jeszcze krótsza trasa? W opcjach jesteś "miszcz". Jedziesz na rowerze miejskim? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tak, jutro rano wypożyczę. A tak poważnie to zasugeruj lepszą i krótszą trasę.
|
|
|
|
|
No, samochodem 37,7 km Stalowa Wola - Sandomierz - Samborzec. Wliczyłeś w opcje remont drogi Między Samborcem a Sandomierzem?
Wiesz, o której trzeba być po numerek? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No i jak? wyborca, objechałeś? Która pozycja?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Fajna trasa, w końcu wiem po co w rowerze jest najmniejsza przednia zębatka. Miejsce odległe ale satysfakcja z pokonania pierwszej trasy ogromna. Chce się więcej
|
|
|
|
|
Nie jeździłeś na górkach za śmietnikiem?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|