|
|
|
PO to banda najgorszych złodziei i dobrze ,ze nic juz nie wymysla ,skoncza jak unia wolnosci.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Nie macie wrażenia że obecna sytuacja na scenie politycznej w Polsce obiera nowy kierunek. Mianowicie mam na myśli wyciąganie afer , stawianie przed trybunał itp. Nie jestem zwolenikiem ani PIS ani PO. Mam tylko nadzieję że zacznie się etap konsekwencji dla darmozjadów i zlodzieji Dałeś się nabrać? Pamiętasz całodzienny występ polityków PiS w sejmie i wyciąganie afer poprzedników czyli rządów PO/PSL? Cały dzień każdy minister mówił z trybuny sejmowej co odkrył jak objął tekę ministra. I co i nic ;-) Wojenka trwa a gawiedź sie cieszy ;-) Ostatnio już nie ma co wypominać PO bo już wszystko wypomniane, a sami rządzą drugi rok to wyciągnęli księdza Sowę i rozmowy w Sowie ;-) No ale lud sie cieszy ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wiezienia przepełnione?
|
|
|
|
|
CYTAT Wiezienia przepełnione? Wierzysz w to? Czy piszesz tak bo kazali? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Wiezienia przepełnione? Wierzysz w to? Czy piszesz tak bo kazali? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja pracuje u gościa co jest za PO Ale nigdy nie słyszałem ani słowa złego o PIS
Co prawdaa ma inne zdanie polityczne Ale nikomu nie życzy źle czy wysyłał by kogo kolwiek ma syberie. Patrzę na niego i myślę sobie... kurde.. biały... wykształcony... katolik... PO i co złego widzą w nich ci z PIS? |
|
|
|
|
I mądry. Ale takich juz 40%, żaden wyjątek. To reguła.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja pracuje u gościa co jest za PO Ale nigdy nie słyszałem ani słowa złego o PIS Widzą w większości aferzystów i złodziei majątku publicznego.Oto co w nich widzą.Stocznie,cukrownie banki czy kopalnie przekazane xa pół darmo obcym albo całkowicie zlikwidowane.Więc się nie musisz dziwić.A ludzie?Ludzie sa różni.Jedni hodują pekińczyki a inni nagniotki
Co prawdaa ma inne zdanie polityczne Ale nikomu nie życzy źle czy wysyłał by kogo kolwiek ma syberie. Patrzę na niego i myślę sobie... kurde.. biały... wykształcony... katolik... PO i co złego widzą w nich ci z PIS? If you don"t want a sarkastic answer,don"t ask a stupid question |
|
|
|
|
Ale to każdy co jest przy żłobie kradnie ile się da. I z PO i z PIS więc nie można wszystkich w jeden worek
|
|
|
|
|
CYTAT Ale to każdy co jest przy żłobie kradnie ile się da. I z PO i z PIS więc nie można wszystkich w jeden worek Dziś MSWiA zaćwierkało, że wszyscy są równi wobec prawa i Frasyniukowi postawią zarzuty za naruszenie nietykalności policjanta ;-) Szkoda, że nie byli tacy równi jak chodziło o córkę radnej PiS ;-) Są równi i równiejsi ;-) Dobra zmiana ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
echhhh Ile razu PO straci synekurę to słyszymy ze:
- ile zarabiali - nie ma demokracji Gdy je brali, to nigdy nam tego nie mówili. |
|
|
|
|
Niejaki Aleksander Grad z PO był Dyrektorem nieistniejącej do dzis elektrowni jadrowej i brał miesięcznie za friko ponad 80 tysi!!Ale o tym cicho!Z wrodzonej skromności PO
If you don"t want a sarkastic answer,don"t ask a stupid question |
|
|
|
|
Dobra zmiana ;-) Ważne by było tak jak było ale dla nas ;-)
Koryto to samo tylko świnie jakby inne ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wszystkim fanom PO polecam obejrzenie w całości najnowszych stenogramów z Sowa&przyjaciele. Jeśli to nie jest MAFIA to nie wiem jak to nazwać... Układanie stołków, kręcenie lodów, zawłaszczanie mediów w tym prywatnych itd... polecam ponad 3 h rozmów No i oczywiście Agentura w postaci fałszywego księdza. Bardzo ciekawa literatura Oczywiście ani słowa w TVN i Polsat bo o nich też.
|
|
|
|
|
Praca w zarządzie nie oznacza od razu świni. To oczywiście doskonale płatna posada dla zaufanych ludzi. Co innego oszukiwać i kraść społeczne środki. Okruszki. Słyszałem że ściągalność podatków się polepszyła a przekręty na fakturach VAT dostały po dupie. Niby nic, a można sobie pomyśleć ze targowiczanie biegają do UE nie tylko za demokracją, ale świnią nie będę i tak nie pomyśle. Sowa to padalec i kret.
|
|
|
|
|
Teraz każdy z PiS zdaniem PO nie będzie miał kwalifikacji i będzie zarabiał za dużo.
PO ma do zaoferowania Polakom jedynie dalszy demontaż Polski i bezwarunkową uległość wobec rosji i niemiec. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Spoko, jak PO zatrudnia swoich to jest to patologia, rozkradanie kraju, kolesiostwo i skok na kasę. Samo zło.
Gdy robi to PiS to jest to obsadzanie fachowcami. Dobra zmiana ;-) Samo dobro mirek777 nie tylko zdaniem PO. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
PiS Andrzejku zatrudniając swoich ludzi na eksponowanych stanowiskach wcale nie kradnie jak PO,które wyprzedało majatek narodowy i kręciło lody na cmentarzach, u Sowy i w domach schadzek.Wszedzie za PO były afery i przekręty.A co PiS Ci ukradł?banana?Odbudowa stoczni,,kopalni i wykupienie polskich banków to Twoim zdaniem kradzież?Przecież to PO zniszczyła.
If you don"t want a sarkastic answer,don"t ask a stupid question |
|
|
|
|
To taki chwyt socjotechniczy, żeby wykorzystywać pewne cechy narodowe Polaków do nienawidzenia konkretnego wroga.
Czy rządziło PO-PSL, czy rządzi PiS - tym wrogiem ma być Kaczyński i ludzie którzy popierają jego wizję Polski. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Szczerba to specjalista od emocji
|
|
|
|
|
CYTAT PiS Andrzejku zatrudniając swoich ludzi na eksponowanych stanowiskach wcale nie kradnie jak PO,które wyprzedało majatek narodowy i kręciło lody na cmentarzach, u Sowy i w domach schadzek.Wszedzie za PO były afery i przekręty.A co PiS Ci ukradł?banana?Odbudowa stoczni,,kopalni i wykupienie polskich banków to Twoim zdaniem kradzież?Przecież to PO zniszczyła. Nie no oczywiście. PiS stawiając kolesi na stanowiskach bez konkursów naprawia kraj a PO robiąc to samo kradło. Niezła logika Ludzie naprawdę to kupują? ;-) mirek777 Kaczyński jest twoim wrogiem? Ja nie piszę o wrogach tylko o zachowaniach identycznych jak za PO/PSL. W obsadzaniu stanowisk kolesiami nic sie nie zmienia ;-) Podatków jak na razie też nie obniżają ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Program PO został nakreślony w Sowa&Przyjaciele
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT PiS Andrzejku zatrudniając swoich ludzi na eksponowanych stanowiskach wcale nie kradnie jak PO,które wyprzedało majatek narodowy i kręciło lody na cmentarzach, u Sowy i w domach schadzek.Wszedzie za PO były afery i przekręty.A co PiS Ci ukradł?banana?Odbudowa stoczni,,kopalni i wykupienie polskich banków to Twoim zdaniem kradzież?Przecież to PO zniszczyła. Nie no oczywiście. PiS stawiając kolesi na stanowiskach bez konkursów naprawia kraj a PO robiąc to samo kradło. Niezła logika Ludzie naprawdę to kupują? ;-) mirek777 Kaczyński jest twoim wrogiem? Ja nie piszę o wrogach tylko o zachowaniach identycznych jak za PO/PSL. W obsadzaniu stanowisk kolesiami nic sie nie zmienia ;-) Podatków jak na razie też nie obniżają ;-) If you don"t want a sarkastic answer,don"t ask a stupid question |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
po to już historia. utopili się we własnej arogancji i zachwycie. co mają obiecać? górnolotne hasełka? liczę, że doczekam czasów kiedy po zniknie razem z pisem z życia politycznego a w sejmie będą kompetentni ludzie, którym zależy na Polsce a nie miernoty życiowe szukające łatwego zarobku.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|