~~f16 | |
|
|
Po tej wypowiedzi dotyczącej produktów produkowanych w HSW wstydzę się że głosowałem na Ślęzaka.jako menadzer miasta Stalowa Wola ,dał ciała i obraził pracowników huty negując jakość wyrobów HSW i powinien podać się do dymisji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Vir | |
|
|
CYTAT Po tej wypowiedzi dotyczącej produktów produkowanych w HSW wstydzę się że głosowałem na Ślęzaka.jako menadzer miasta Stalowa Wola ,dał ciała i obraził pracowników huty negując jakość wyrobów HSW i powinien podać się do dymisji W tej sytuacji trzeba przeprowadzić referendum odwołujące i jak najszybciej przeprowadzić wybory. Nasze kochane miasto ma mieć prezydenta szanującego wszystkich ludzi i ich sprawy. |
|
|
~~klon | |
|
|
Prezydent ma racje.Stalowolska kadra inzynierow przez dziesieciolecia zadnej nowej maszyny nie skonstruowala.Produkcja maszyn opierala sie w 100% na licencjach zagranicznych i czesto pod nadzorem obcych specjalistow.Mowienie o zdolnosciach hucianych inzynierow jest totalna bzdura.
|
|
|
~~ogladacz tvn | |
|
|
PiSowski napinaczu - zniknij z naszej sceny politycznej bo wstyd miastu przynosisz. Prezydentowi to Ty nawet do pięt nie dorastasz. Jakbyś obją taką funkcję to byś się chyba załamał bo byś nie wiedział co i gdzie masz robić. sisiumajtku - do przedszkola wracaj a nie zamęt siejesz.
|
|
|
|
|
|
A ja sie pytam gdzie on cos źle powiedział.
Sama prawda niestety "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~szkło kontaktow | |
|
|
CYTAT PiSowski napinaczu - zniknij z naszej sceny politycznej bo wstyd miastu przynosisz. Prezydentowi to Ty nawet do pięt nie dorastasz. Jakbyś obją taką funkcję to byś się chyba załamał bo byś nie wiedział co i gdzie masz robić. sisiumajtku - do przedszkola wracaj a nie zamęt siejesz. Oglądaczu TVN a czy Ty wiesz, że Twój uwielbiony wielki Andrzej Szlęzak też kiedyś był PiSowcem ???? Oczywiście dla kampanii tylko i wyłącznie żeby wygrać wybory za wszelką cenę - oszustwem rzecz jasna... Bo jak inaczej nazwać to co zrobił? |
|
|
~~lol:) | |
|
|
A ja pamiętam jak się starały partie o to aby Szlęzak wystartował z ich ramienia jednakże Pan Andrzej wystartował jako bezpartyjny kandydat.
|
|
|
~~pajacyk | |
|
|
Bezpartyjny? wolne żarty startował z PISu ale potem go usuneli za czerwone odchylenie. Poza tym jest bardzo podobny do Jarka panie OGLĄDACZU TVN, jest gruby , nie ma prawa jazdy i mieszka z mamą. Ta wiec wychodzi że to Ty jestes napinaczem z PISu. A tak wogóle to na tym forum jest tak, nie lubisz Szlęzaka, PIsowiec, chodzisz do koscioła Pisowiec, sam myslisz i nie potrzebujesz TVN Pisowiec, nie masz golfa III Pisowiec. Tak więc otrząsnij sie dziecko i czytaj co ktoś przed Tobą w poście napisał, a jak nie umiesz zawołaj kogoś kto ummie i potrafi ci zrozumieć. Nie obrażaj jak wszyscy Pełowcy gdy argumentów brak.
|
|
|
~~Marta | |
|
|
Cos nie tak ja znalazlam ze shrek startowal z partii... -----
Co prezydent obiecał i co z tego dotrzymał Jerzy Mielniczuk Rok temu wybraliśmy obecne samorządy. Zawarty wówczas kontrakt obowiązuje do dziś. Sprawdźmy, czy władze dotrzymały słowa. Teraz przypominamy jego szczegóły. Rozliczamy ekipę prezydenta Andrzeja Szlęzaka z niektórych deklaracji wyborczych. Komitet "Samorządność i Praworządność”, z którego wywodzi się Szlęzak, obiecał odmienić ...brzeg Sanu. Na początek lewy, bo prawy zasłonięty jest solidnym wałem. Wzdłuż lewego brzegu mają być bulwary z alejkami spacerowymi i ścieżkami rowerowymi. Na błoniach powstaną boiska sportowe, place zabaw dla dzieci, a zimą bulwary będą przecinać trasy dla biegających narciarzy. Zapewniał nas o tym Franciszek Zaborowski, wówczas kandydat na radnego, dziś wiceprezydent Stalowej Woli. http://209.85.129.132/search?q=cache:XK57Wn5X144J:www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article%3FAID%3D/20070927/STALOWAWOLA/70926138+prawo+i+samorzadnosc+szlezak&cd=6&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a |
|
|
~~ogladacz tvn | |
|
|
CYTAT startował z PISu ale potem go usuneli Czyli de facto nie startował tak ? Poza tym nie wiem do czego tak w zasadzie pijesz bo to co jakiś "lol " napisał chyba podpisujesz pode mnie. Ja mam swój nick taki jak teraz i fox-greyfox jako zalogowany. A to że Ty piszesz pod różnymi nickami, to nie myśl że inni tak robią. Sam jesteś przykładem człowieka o ograniczonym myśleniu sugerując się moim nickiem jako moimi poglądami. A jakbym miał nicka "kozia du.a" to znaczyło by że mnie rajcują zwierzęce zadki ? Sam się dziecko otrząśnij bo widzę że jednych byś z obietnic rozliczał a na obietnice i działania innych co rządzili jakoś nie patrzysz. Czyżby jakieś zadatki na sklerozę ? I proszę, nie porównuj obu tych Panów bo wygląd nie ma tu nic do rzeczy. Porównaj sobie lepiej jak obydwaj przemawiają i który przynajmniej mówi szczerze a nie owija w bawełnę. |
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT startował z PISu ale potem go usuneli Czyli de facto nie startował tak ? Czyli de facto startował, ale gdy już został prezydentem Stalowej Woli to szybciutki przestał być PiSowcem tudzież PiSmakiem... Dobrze to rozegrał co nie zmienia faktu, że zwyczajnie oszukał swoich wyborców, którzy niestety popełnili drugi raz w kolejnych wyborach ten sam błąd... |
|
|
|
|
no i właśnie widzisz kwiatula - Ty wybierasz partię, która będzie rządzić miastem a np ja wybieram człowieka, który się tym zajmie - tym się różnimy. To, że np wcześniej był z PIS-u to co - człowiek konkretny i solidny. A to, żeby wybierać kogoś bo należy do tej i do tej partii to jest wielką pomyłką. itd
|
|
|
|
|
CYTAT no i właśnie widzisz kwiatula - Ty wybierasz partię, która będzie rządzić miastem a np ja wybieram człowieka, który się tym zajmie - tym się różnimy. To, że np wcześniej był z PIS-u to co - człowiek konkretny i solidny. A to, żeby wybierać kogoś bo należy do tej i do tej partii to jest wielką pomyłką. itd A czy ja napisałam coś takiego ??? Ja nie głosowałam ani na Szlęzaka ani na partię ... Ha! Ja tylko mówię, że jest tak, że ludzie sugerują się (ja osobiście chyba jednak nie) przynależnością danego kandydata do partii w swoim wyborze... |
|
|
|
|
CYTAT Prezydent ma racje.Stalowolska kadra inzynierow przez dziesieciolecia zadnej nowej maszyny nie skonstruowala.Produkcja maszyn opierala sie w 100% na licencjach zagranicznych i czesto pod nadzorem obcych specjalistow.Mowienie o zdolnosciach hucianych inzynierow jest totalna bzdura. Człowieku zastanów sie co mówisz. Owszem licencje były w latach 70 i 80 tych. Maszyny sa modernizowane dostosowywane do obecnych przepisów i wymagań klientów. Jakby przez te 20 lat nie było "hucianych inzynierów" to o hucie mogłbys zapomniec. Wszystko wychodzi z biura konstrukcyjnego, my naganiamy produkcję. Proces trwa nadal i powiem krótko chinskim wyrobom daleka droga do jakosci i trwalosci maszyn hsw. Co do Prezydenta St. Woli jak On nie docenia naszych wyrobów to co Panowie w Warszwie przy przetargach moga powiedzieć. Sami GO wybraliscie i sami Hute rozwalicie a potem bedzie kleska. |
|
|
|
|
do kwiatuli
CYTAT Ja tylko mówię, że jest tak ... A gdybyś zadała sobie trud przeczytania wpisu 2 miejsca wcześniej, to nie pisałabyś głupot CYTAT Komitet "Samorządność i Praworządność”, z którego wywodzi się Szlęzak... PiS to to samo co SiP |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
SiP Sorry ale SiPkojarzy mi sie ze Społecznym Inspektorem Pracy.Moge sie mylic.
|
|
|
|
|
DO Belfegor
CYTAT do kwiatuli CYTAT Ja tylko mówię, że jest tak ... A gdybyś zadała sobie trud przeczytania wpisu 2 miejsca wcześniej, to nie pisałabyś głupot CYTAT Komitet \"Samorządność i Praworządność”, z którego wywodzi się Szlęzak... PiS to to samo co SiP Doskonale wiem czym jest PiS a czym SiP i jaka jest to różnica. Myśleć potrafię, czytać umiem. I uwierz mi choc pewnie trudno Ci w to uwierzyć kiedy piszę PiS to chodzi o PiS a nie o SiP. I to nie jest błąd. |
|
|
|
|
zeby przeciac klotnie - prezydent Szleak startowal z SiP, ale w tym samym czasie byl czlonkiem PiS. Zostal usuniety po tym jak zawiazal koalicje z SLD w miescie i powiecie. Mozna o tym przeczytac w Polityce sprzed 7 lat
Nie widze zadnego oszustwa w wykonaniu prezydenta Szlezaka. Po wyborach barwy polityczne sie nie licza, liczy sie moznosc uzyskania jak najwiekszych korzysci dla miasta i regionu. On to zrobil, a czekisci z PiS tego nie zrozumieli. Brawa dla niego, ze sie nie przejal tym 'straszliwym ciosem' jaki mu zadali Jarek i drugi kwekacz. W drugich wyborach startowal pod szyldem SiP. Tym razem z malym mariazem w strone PO, ale bez konotacji partyjnych. I mam nadzieje, ze raz jeszcze wystartuje. Wreszcie Stalowa Wola rzadzi ktos z osobowoscia i pomyslami, a nie wycieracz spodni na kolanach jak biskup nawiedza nasze miasto i wybredzi cos o nowym kosciolku. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
.."Wreszcie Stalowa Wola rzadzi ktos z osobowoscia i pomyslami, a nie wycieracz spodni na kolanach jak biskup nawiedza nasze miasto i wybredzi cos o nowym kosciolku. "
dokładnie tak!!!!! zgadzam się w 100% !!!! przypomnijcie sobie rzady nieudacznika i łapówkarza Rzegockiego!!!!!za czasów jego kadencji postawił sobie i umeblował 3 domy za pieniądze miasta!!!!zasrany złodziej!!! nawet w ratuszu miał pseudo"prezydent 10%"od łapówek za przetargi!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|