|
|
|
Przez 20 lat facet musiał tam nayeb@ć niezłą stertę chrustu.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
Duszek Kacper jest przyjazny ale jego wujkow już bym nie chciał spotkać
|
|
|
|
|
Istnieje teoria, że każda przeżyta emocja zapisuje się w otoczeniu, w formie echa które krąży w danym miejscu nawet wiele lat po śmierci człowieka które tę emocję przeżył. |
|
|
|
|
Wiem ,że coś w tym jest.Niech każdy mówi co chce ale jest.
|
|
|
|
|
Jak ja lubię czytać posty ze stalowegomiasta...
Dużo się dowiaduje, ciągle czegoś wiecej... A teraz odpowiem na pytanie, co myślę o duchach: Myślę że duchy są fajne non serviam |
|
|
|
|
CYTAT Jak ja lubię czytać posty ze stalowegomiasta... Dużo się dowiaduje, ciągle czegoś wiecej... A teraz odpowiem na pytanie, co myślę o duchach: Myślę że duchy są fajne Dziękujemy Ci za to ze nas lubisz. Zgaś światło w łazience i pomachaj rękami do lustra... Popatrz,posłuchaj...teraz już wiesz... https://kwejk(...)end.html SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Owy opuszczony sad ciągnie się równolegle do ulicy Setnej, obok domu znajdującego się pod adresem Setna 64. |
|
|
|
|
Nie wiem dlaczego nie mogę tutaj dodać zdjęcia, ale w takim razie dam link do screnna https://tinyurl.com/wey893b. Mam rozumieć, że w tym domu mieszkasz nachcik?
PS. Kiedy ta sprawa w sądzie? Ciągle zapominam |
|
|
|
|
@ Apoel Nikozja |
|
|
|
|
CYTAT @ Apoel Nikozja Z tego co mówiłeś kiedyś to wyrok miał być w lutym |
|
|
|
|
@ Apoel Nikozja |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie Ponownie; |
|
|
|
|
Upiory nocy, a więc duchy złych zmarłych. Wampiry. |
|
|
|
|
go123, jak rozprawa w sądzie?
|
|
|
|
|
CYTAT Witajcie Ponownie; Gupiś jak but z lewy nogi . Dziadek nazarl się co wieczór, poprawił bimbrem no i potem cała noc wszelakmi otworami ciała wyrzucał wyziewy...dlatwgo skoro swit wietrzyl domostwo aby nie udusić rodziny . Kiedys chyba nachcik za dlugo siedział w szafie u dziadka i się tymi wyziewami zatruł . Skutki tego są do dziś . |
|
|
|
|
Ja jakoś nie wierzę. Niby są teorie, że jak cie dreszcz tak nagle przejdzie to znaczy, że własnie koło ciebie przeszedł duch. Ale ile w tym jest prawdy...
|
|