|
|
|
sa gdzies w stalowej organizowane szybkie kursy jezyka angielskiego?? chodzi tylko i wylacznie o jezyk komunikatywny zero gramatyki. jezeli sa to ile trwa i gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Widziałem ogłoszenie...
Praca. Szybko. Dobrze płatna... Anglia... zmywak... |
|
|
|
|
Wyjazd do uk
|
|
|
|
|
Ile masz czasu? Ile chcesz przeznaczyc? Masz już jakieś podstawy?
|
|
|
|
|
Do Precedens:
Wysłałam wiadomość prywatną. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
za tydzien bede na urlopie i bede mial niecale 3 tygodnie, podstawy jakies tam mam ale do komunikowania sie jeszcze dluga droga...
|
|
|
|
|
Hej
Ja polecam Smith English na Poniatowskiego wysylam link do ich strony FB tam znajdziesz wszystko... https://www.faceb(...)owaWola/ Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ja polecam Steven'a. Uczy w Stalowej Woli od niedawna. Jest nauczycielem ESL z Wielkiej Brytanii. Myślę, że warto spróbować. Całość zajęć po angielsku, Stevie bardzo mało mówi po Polsku.
|
|
|
|
|
Steven owszem jako native speaker pomoże ale tylko osobom dobrze poslugujacycym sie angielskim. Do matury podstawowej to raczej nie przygotuje.
|
|
|
|
|
to już drugi post w ostatnim czasie na temat szybkie nauki angielskiego dla dorosłych
Powiem tak Smith English omijaj szerokim łukiem, dla mnie porażka totalna !!! Z tego co pamiętam zajęcia zaczynało około 7 osób, a do końca kursy dotrwało 2 Podejście do ucznia totalnie nieprofesjonalne. Nauczyć się tam ciężko !!! Gobos |
|
|
|
|
Ja też polecam steviego, niekoniecznie dla ludzi śmigających po angielsku, ale matura podstawowa może faktycznie wymaga innego podejścia powodzenia!
ale ktoś kto zamieścił pytanie właśnie o takie, komunikatywne lekcje pytał, nie maturalne |
|